1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Iyi pazarlar guzel hanimlar , cok sukur dondum. 2 gun dedim 4 gune uzadi bir turlu giremedim.
Buyunku kahvaltim
75 gr ekmek
5 zeytin
1 yumurta
25gr peynir
Hosgeldin canım fransadaydin değilmiş senin bulunduğun bölgede olaylar oldu mu

allah şifa versin canım benimde hipo tiroidim var ilaçsız hic veremiyorum zor bu tirioid vücudun motoruymus ..sabah AC karnına dereotu hızlı calistiriyor senin ikisinde alındıysa zor

Canım ya cok geçmiş olsun allahin hikmeti iste mercimek kadar organ nelere kadir başımızı secdeden kaldirmasak yeridir
aynen canım şükür edecek çok şey var

Menümude paylasayim
Sabah
peynir
zeytin
tahinpekmez

Öğlen
Çorba
Yoğurtlu brokoli

Ara elma

Aksam
Oglenin ayni +2 tahinli kurabiye

Bu hafta mideden dolayı hareket ve su sıfır aman napiyim iyi olayında rahat rahat yaparım diyeti

Çok sevindim canım böyle şeyler insanı daha çok motive ediyor

Sabah
1 pogaca
1 dilim ekmek
1kk peynir
10 zeytin
Domates
1ck reçel
1ck tereyağı
Ara öğle yapmadım acikmadim çünkü
İkindi vakti 1 bardak sahlep
Akşam
Form çorba
Ara yapmayacağım sanırım yarın pazartesi tatiller bitiyor umarım yine tum kızlar toplaniriz eski azimli bol kilo veren gunlerimize döneriz

bugünkü menümü baştan yazayım

sabah

bir fincan şekersiz çay
5 - 6 dilim tava böreği

öğle

bir dilim ekmek
bir tabak etli fasulye yemeği
üç kaşık pilav
bir kase çorba

akşam
bir kase çorba
bir kase yoğurt
ve 5 - 6 tane bulgur köftesi
bir bardak diyet kola

şimdide ihlamur içiyorum

akşam komşum limonlu kek getirmişti bir dilim yedim çok güzel olmuştu ama pişman değilim tatlıyı nasılda özlemişim o kadar iyi geldiki enerjim yerine geldi sanki

slm kızlar menüm
sabah
1 bardak süt
1 küçük muz
arada bir mandelina

öğle
100gr yoğurt
1 salatalık
40 gr ekmek
ara 1 bardak nescafeli süt

akşam
120gr kuru fasulye
100gr pilav
30gr (1 dilim ekmek)
bir bardak diyet gazoz

arada iki küçük kurabiye yedim

Geri kalan menumude yazayim
Oglen ton balikli salata 2 dilim ekmek
Arada 2 portakal hani mandalina gibi soyup yediklerimiz varya onlardan , bunuda bir ben boyle anlatabikirim yazsana kucuk portakal diye dimi?
Aksam domatesli makarna yogurt
Birde kucuk un kurabiyesi

yağmurlu fırtınalı ve kapkara bi günden günaydın kızlarr. kaç gündür yoktum ne çok yedim ne az yedim ne yedim bilmiyorum. Bu aralar çok sıkıntılı herşeyim yetmez gibi dün akşam terkedildim bide tuz biber oldu üstüne..
neyse sabah kahvaltım

2 fincan Türk kahvesi
1 fincan ikisi birarada kahve
1 simit

Canım hoşgeldiiinn...
Zaten seni kaç haftada geçse izinli yazacaktım listeye.Çünkü er yada geç döneceğini biliyordum.Bu süreyi kısa tutmana sevindim.
Beni ameliyat işi de iyi oldu aynen.Bende hızlı bir karar almanın eşiğinden döndüm böylece.Hayırlısı neyse o olsun artık...

Günaydın hanımlar,
babamlar bugün dönüş yoluna çıkıyorlar hayırlısıyla.hafta sonu bombaladım da bombaladım.87 den eser kalmadı tabi.90ı da görmedim ama.
Ama bugün öyle bir motiveyle başladım ki tekrar diyetime.İyi bir atak yapacağımı düşünüyorum.Bu 1 haftalık ara çok iyi geldi.Şaşırttım metabolizmamı : Şimdi eskisi gibi kilo vermeye devam.

Bu arada maşallah sayfamız eski canlılığına kavuşmuşOku oku bitiremedim geçmişi.Hep böyle gitsin bundan sonra.Motivasyon tavan yapsın....

hakkında hayırlısı olsun canım sıkma canını unutma hayatındaki en değerli kişi sensin

Gunaydin kızlar dun aksama dogru baslayan dis agrisiyla sabah kendimi hastaneye attim iki saat uyuyabildim bu agri dayanilmaz discim igne verdi simdi bir pogoca ve suyla kahvaltimi yaptim simdi igneyeeee(

geçmiş olsun canım diş ağrısının ne menem bişey olduğunu bilirim

Allah kavuştursun canım

diyete tam gaz devam

Herşeyin hayırlısı canım.Fazla bağlanmadın en azından.Yoksa unutması daha zor olurdu...
Diyetine motive ol şimdi en önemlisi o

Gunaydin kızlar dun aksama dogru baslayan dis agrisiyla sabah kendimi hastaneye attim iki saat uyuyabildim bu agri dayanilmaz discim igne verdi simdi bir pogoca ve suyla kahvaltimi yaptim simdi igneyeeee(

Canım hakkında hayırlısı olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…