- 7 Kasım 2014
- 369
- 994
- 128
- 43
Hosgeldin canım fransadaydin değilmiş senin bulunduğun bölgede olaylar oldu muIyi pazarlar guzel hanimlar , cok sukur dondum. 2 gun dedim 4 gune uzadi bir turlu giremedim.
Buyunku kahvaltim
75 gr ekmek
5 zeytin
1 yumurta
25gr peynir
allah şifa versin canım benimde hipo tiroidim var ilaçsız hic veremiyorum zor bu tirioid vücudun motoruymus ..sabah AC karnına dereotu hızlı calistiriyor senin ikisinde alındıysa zordestina canım çalışmıyorum evdeyim hep amele gibi ev işi yemek çocukla babasına garson gibi hizmet ediyorum:))
kilo almayı durdurdum sonunda 2 ayda 111 den 108.7 ye düşebildim 8-9 ay önce 94 kiloydum troid bezleri gitti metebolizma çalışmaz oldu ben iyice şiştim azdı ihtiyacım vardı ya sanki:)) kendi çapımda çabalıyorum ama yok arkadaşım olmuyor illa psikolojik destek istiyor insan onun en güzel yeri burası yaşasın kk
aynen canım şükür edecek çok şey varCanım ya cok geçmiş olsun allahin hikmeti iste mercimek kadar organ nelere kadir başımızı secdeden kaldirmasak yeridir
Çok sevindim canım böyle şeyler insanı daha çok motive ediyorKızlar bugün bazanin sandığından eski eteklerini çıkardım hepsi de oldu çok mutluyum daha çok yolum var ama olsun 5 yıl önceki kıyafetlerimin olması çok mutlu etti beni iyiki kimseye vermemisim hepsini de çok severek almış yada dikmistim
Miladcim basiniz sağolsun...
Destinamm gecmis olsun bendede ayni sorun var sanırım,
Tambakcim cok iyi gidiyorsun ama sekere dikkat canım
Sara, rana, tomurcuk, wetu hejpinizde cok iyi gidiyorsunuz.tomurcugum ameliyatın ertelenmesine bende cok sevindim en zayif halinle olmak en iyisi ve o günler cok yakin...
Cok özledim sizleriii
yağmurlu fırtınalı ve kapkara bi günden günaydın kızlarr. kaç gündür yoktum ne çok yedim ne az yedim ne yedim bilmiyorum. Bu aralar çok sıkıntılı herşeyim yetmez gibi dün akşam terkedildim bidetuz biber oldu üstüne..
neyse sabah kahvaltım
2 fincan Türk kahvesi
1 fincan ikisi birarada kahve
1 simit
Gunaydin kızlar dun aksama dogru baslayan dis agrisiyla sabah kendimi hastaneye attim iki saat uyuyabildim bu agri dayanilmaz discim igne verdi simdi bir pogoca ve suyla kahvaltimi yaptim simdi igneyeeee(
Günaydın hanımlar,
babamlar bugün dönüş yoluna çıkıyorlar hayırlısıyla.hafta sonu bombaladım da bombaladım.87 den eser kalmadı tabi.90ı da görmedim ama.
Ama bugün öyle bir motiveyle başladım ki tekrar diyetime.İyi bir atak yapacağımı düşünüyorum.Bu 1 haftalık ara çok iyi geldi.Şaşırttım metabolizmamı : Şimdi eskisi gibi kilo vermeye devam.
Bu arada maşallah sayfamız eski canlılığına kavuşmuşOku oku bitiremedim geçmişi.Hep böyle gitsin bundan sonra.Motivasyon tavan yapsın....
Geçmiş olsun İlkay...Gunaydin kızlar dun aksama dogru baslayan dis agrisiyla sabah kendimi hastaneye attim iki saat uyuyabildim bu agri dayanilmaz discim igne verdi simdi bir pogoca ve suyla kahvaltimi yaptim simdi igneyeeee(
Herşeyin hayırlısı canım.Fazla bağlanmadın en azından.Yoksa unutması daha zor olurdu...yağmurlu fırtınalı ve kapkara bi günden günaydın kızlarr. kaç gündür yoktum ne çok yedim ne az yedim ne yedim bilmiyorum. Bu aralar çok sıkıntılı herşeyim yetmez gibi dün akşam terkedildim bidetuz biber oldu üstüne..
neyse sabah kahvaltım
2 fincan Türk kahvesi
1 simit
Gunaydin kızlar dun aksama dogru baslayan dis agrisiyla sabah kendimi hastaneye attim iki saat uyuyabildim bu agri dayanilmaz discim igne verdi simdi bir pogoca ve suyla kahvaltimi yaptim simdi igneyeeee(
yağmurlu fırtınalı ve kapkara bi günden günaydın kızlarr. kaç gündür yoktum ne çok yedim ne az yedim ne yedim bilmiyorum. Bu aralar çok sıkıntılı herşeyim yetmez gibi dün akşam terkedildim bidetuz biber oldu üstüne..
neyse sabah kahvaltım
2 fincan Türk kahvesi
1 simit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?