bu gün yeşillik yağsız tuzsuz 2 haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek yedim4 tane de zeytin
komşum çağırdı ısrarı üzerine orda da yumurtalı domates yapmış 1 kaşık ondan yedim 1 kaşıkta helva akşam 1.5 portakal daha da bişey yemiycem yoğurt karışımı yapar yerim az sonra o yeter herhalde
Ekim zerdecal ve sari kök bitkisi ayni sey mi canim benim evde sari kök var ama zerdecalmi diğer adi emin değilim
İlkay geçmiş olsun canım sogan kaynatıp hem suyunu ic hemde tanesini en az bir saat ağrıyan disinin uzerinde tut cok hizli ağrısı cok etkilidir canim.
canım benim iştah sorunum var arada tutuyor böyle bir kaç gün daha az bile yediğim oluyor sadece ekmeği kıstım biraziyi güzelde bu sağlıksız bir beslenme şekli bu şekilde kısa sürede belki hızlı kilo verirsin ama kuvvetle muhtemel hasta olursun ve sonrasında verdiğin kiloları misliyle geri alırsın canım
amaç hızlı kilo vermekten çok sağlıklı beslenebilmek
Olsun canım hayırlısı olsunyağmurlu fırtınalı ve kapkara bi günden günaydın kızlarr. kaç gündür yoktum ne çok yedim ne az yedim ne yedim bilmiyorum. Bu aralar çok sıkıntılı herşeyim yetmez gibi dün akşam terkedildim bidetuz biber oldu üstüne..
neyse sabah kahvaltım
2 fincan Türk kahvesi
1 fincan ikisi birarada kahve
1 simit
Geçmiş olsun canımGunaydin kızlar dun aksama dogru baslayan dis agrisiyla sabah kendimi hastaneye attim iki saat uyuyabildim bu agri dayanilmaz discim igne verdi simdi bir pogoca ve suyla kahvaltimi yaptim simdi igneyeeee(
ona daha önceki erkek arkadaşımla bir birlikteliğim olduğunu söyledim oda bu durum bana ters kabul edemem dedi. Yolları ayırdık böylece. insan ne kaybederse doğruluktan kaybediyo miladçım..[/QUOTE]Allah kavustursun
Yollari acik olsun kazasiz belasi donerler inşallah..
Benimde umudum yok 4 5 gündür tartılmıyorum yerimde saymaya bile razıyım
bende bilmiyorum inan eşim bulamamış zerdaçalı bende kimyon tarçın zencefil kattım yoğurda yedim
ablamla konuştum mide küçültme ameliyatı olmuş hiiiç demiyorda şimdiye kadar ben endişelenirim 2 gün ağrım oldu sonra hiç olmadı diyor 40 gün olmuş ameliyat olalı 14 kilo vermiş ama son birkaçgündür tartılmadım diyor daha da fazla olabilir demek ki çok pis gaza geldim yaa
Canim kaynamis sogan tanesinimi yoksa cig sogan mi koyucam
Kızlar ben sizinle başlayalı 3 ay oldu ve ben 6 kilo verdim. Ama şunu fark ettim ki ben diyet yapıyorum diye hiç yapmamışım. Hep tatlıya bozdum. Hamur işine dayanıyor ama tatlıya değil. Günler nasıl geçmiş yaa Mayıs a az kaldı 11 Mayıs kızımın doğum günü... ve 68 olmak istiyorum...
yarın yeni bir gün ve ben yine yeniden gerçekten diyetle başlıyorum.
bende bugünkü menümü yazayım
sabah
iki dilim ekmek
bir fincan şekersiz kuşburnu çayı
bir dilim peynir
öğle
bir kase çorba
dört tane bulgur köftesi
bir kase yoğurt
arada bir elma
akşam
bir tabak erişte çorbası
yarım tabak fırında tavuklu patates
bi lokmacık ekmek
birazdan bir tane portakal yiyecem
Yine harika bir menü canım
Bence genel anlamda iyi ama kahvalti zayif kalmis sanki.zeytin yeseydin bikac tane.bende bugünkü menümü yazayım
sabah
iki dilim ekmek
bir dilim peynir
öğle
bir kase çorba
dört tane bulgur köftesi
bir kase yoğurt
arada bir elma
akşam
bir tabak erişte çorbası
bi lokmacık ekmek
Bence genel anlamda iyi ama kahvalti zayif kalmis sanki.zeytin yeseydin bikac tane.bende bugünkü menümü yazayım
sabah
iki dilim ekmek
bir dilim peynir
öğle
bir kase çorba
dört tane bulgur köftesi
bir kase yoğurt
arada bir elma
akşam
bir tabak erişte çorbası
bi lokmacık ekmek
Bence bugun yediklerin dengeli.ozellikle aksami hafif atlatmissin bu super.begendim menunu ahucum...bugun boyle gecti
sabah
2 turk kahvesı
1 nescafe
1 sımıt
ara
4 yulaflı bıskuvı
ogle
5 tane tostta pısmıs kofte
2 dılım cavdar ekmegı
1 bardak ayran
ara
turk kahvesı
ara
cay
aksam
yarım tabak cıger
1 bardak ayran
cay ve kahvelerden baya bı seker aldım bugun. Yarına Allah kerım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?