1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

bu gün yeşillik yağsız tuzsuz 2 haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek yedim4 tane de zeytin
komşum çağırdı ısrarı üzerine orda da yumurtalı domates yapmış 1 kaşık ondan yedim 1 kaşıkta helva akşam 1.5 portakal daha da bişey yemiycem yoğurt karışımı yapar yerim az sonra o yeter herhalde

iyi güzelde bu sağlıksız bir beslenme şekli bu şekilde kısa sürede belki hızlı kilo verirsin ama kuvvetle muhtemel hasta olursun ve sonrasında verdiğin kiloları misliyle geri alırsın canım

amaç hızlı kilo vermekten çok sağlıklı beslenebilmek

Canim kaynamis sogan tanesinimi yoksa cig sogan mi koyucam

canım benim iştah sorunum var arada tutuyor böyle bir kaç gün daha az bile yediğim oluyor sadece ekmeği kıstım biraz

ama önüme bir kase ayçekirdeği koy bak anasını ağlatıyorum ona hiç iştahım kesilmiyor hep iştahım oluyor ona :))

Bende menumu yazayim bugin agridanpek birsey yiyemedim
Sabah bir kasarli pogaca
Öğlen bir kase corba
Ara burcak biskuvi 5 tane nescafe
Ksam bir kasik bulgur pilavi bir kasil nohut tekrar agri baslayinca yiyemedim cokta yiyesim vardi aslında:)
4litre falan octim su dahada iciyorum su ictikce agri geciyor sanki

Kızlar ben sizinle başlayalı 3 ay oldu ve ben 6 kilo verdim. Ama şunu fark ettim ki ben diyet yapıyorum diye hiç yapmamışım. Hep tatlıya bozdum. Hamur işine dayanıyor ama tatlıya değil. Günler nasıl geçmiş yaa Mayıs a az kaldı 11 Mayıs kızımın doğum günü... ve 68 olmak istiyorum...
yarın yeni bir gün ve ben yine yeniden gerçekten diyetle başlıyorum.

bugun boyle gecti
sabah
2 turk kahvesı
1 nescafe
1 sımıt
ara
4 yulaflı bıskuvı
ogle
5 tane tostta pısmıs kofte
2 dılım cavdar ekmegı
1 bardak ayran
ara
turk kahvesı
ara
cay
aksam
yarım tabak cıger
1 bardak ayran
cay ve kahvelerden baya bı seker aldım bugun. Yarına Allah kerım

Olsun canım hayırlısı olsun
Gunaydin kızlar dun aksama dogru baslayan dis agrisiyla sabah kendimi hastaneye attim iki saat uyuyabildim bu agri dayanilmaz discim igne verdi simdi bir pogoca ve suyla kahvaltimi yaptim simdi igneyeeee(
Geçmiş olsun canım

Herkese iyi akşamlar
Sabah tost
Ara yok
Öğle
2 parça ızgara tavuk
Marul
1 dilim ekmek
1 bardak ayran
Ara 10 kadar çiğ fındık
Ara 3k yoğurt
Akşam
3k taze fasulye
4k eriste
Yarım dilim ekmek
Birazdan da çay içeceğiz
Ben bu hafta artidayim kızlar tatilde hiç dikkat edemedim bakalım yarın neler olacak

Merhaba kizlar bende menümü yazayim Sabah 8 de 1 tene çikolata
10 30 kahvalti
1 dilim pide
1 yumurta
5 tane siyah zeytin
5 tane yeşil zeytin
2 dilim peynir
1 domates
1 çay kaşığı kuşburnu lecel

Ara
1 tane mandalina

Aksam
2 kepce tarhana çorbası
2 tane kozlenmis patlican salatasi
4 kasik yogurt

Ara
2 tane Gofret
1 bardak süt
1 kase sütlaç
sütlaci karşı komsuda yedim
1 bardak yesil cay
ve yarin orucum

Allah kavustursun
Yollari acik olsun kazasiz belasi donerler inşallah..
ona daha önceki erkek arkadaşımla bir birlikteliğim olduğunu söyledim oda bu durum bana ters kabul edemem dedi. Yolları ayırdık böylece. insan ne kaybederse doğruluktan kaybediyo miladçım..[/QUOTE]

Tercih, prensip ve inanç meselesi olduğu için kimse suclanamaz elbette. Karsi tarafin nasil biri oldugunu bilemem Ama erkeklerin bunu kadinlardan beklemesi icin kendilerinin de ayni şartlarda olmasi gerekir..... erkekler buna tek tarafli bakıyor nedense
Hakkinda hayırlısı dürüst davranman iyi olmuş yol yakinken ayrilmak daha kolay olmustur.

Benimde umudum yok 4 5 gündür tartılmıyorum yerimde saymaya bile razıyım

Ablan için geçmiş olsun. Yogurt kurunu nasıl uyguluyorsun?
Canim kaynamis sogan tanesinimi yoksa cig sogan mi koyucam

Kaynattigin soğanın tanesi canim 1 sogani dörde bölüp 2 bardak suda haşla 5-6 dk suyunu iç tanesini de disinin üstüne koy tedavini hızlandırır.

Iki gündür bende batırdım bir haftayı canim ya..oysa akşama kadar super gidiyor aksam hamurun dibine vuruyorum. Benim hamurisi yapmamam gerek. üstüne de bu şişkinlik mahvetti beni. Bende adam akıllı yarın yeni bir başlangıç yapmak istiyorum

bende bugünkü menümü yazayım

sabah

iki dilim ekmek
bir fincan şekersiz kuşburnu çayı
bir dilim peynir

öğle

bir kase çorba
dört tane bulgur köftesi
bir kase yoğurt

arada bir elma

akşam

bir tabak erişte çorbası
yarım tabak fırında tavuklu patates
bi lokmacık ekmek

birazdan bir tane portakal yiyecem

Yine harika bir menü canım

EKIM2009 sizin mesajinizdan bi alinti yapip su anki kilonuzu yas ve boyunuzu sormustum.sanirim gormediniz gecmisi okurken.yarin liste hazirlayacagim da girisinizi yapmam lazim yazarsaniz sevinirim

Iyi geceler hanimlar,bende bugun az bucuk duzene girdim.gun gectikce eski sıkı diyet modunda olacagima inaniyorum.yarindan itibaren oglenleri form corbaya basliyorum Allah izin verirse.menum şöyle

sabah
1 dilim tam bugday ekmegi
1 adet ucgen peynir
3 adet zeytin

ara
7 badem

oglen
kepekli tost
5 zeytin

ara
2 adet mercimekli kofte

aksam
firinda patatesli kofte(3 kofte)
1 catal tavuk gogus eti(firinda)
3 yk pilav
Kivircik salata

ara
1 avuc findik

birazdan yogurt yicem bikac kasik.icim ezildi.ne cabuk da genisledi midem yine.bugun kendimi zor frenledim kacamak yapmamak icin.doymak bilmiyorum anacim :)

Bence genel anlamda iyi ama kahvalti zayif kalmis sanki.zeytin yeseydin bikac tane.
Oglen ve aksam yemegin yerli yerinde ama...

Bence genel anlamda iyi ama kahvalti zayif kalmis sanki.zeytin yeseydin bikac tane.
Bence bugun yediklerin dengeli.ozellikle aksami hafif atlatmissin bu super.begendim menunu ahucum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…