1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

geçmiş olsun aysun şu koltuk çekme huyumuz yok mu bende bel fıtıklıyım yinede her gün çekiyorum 2 gün belim belim diye gezdim bu gün geçti şükür inşallah senin de geçer hemen

Geçmiş olsun aysuncugum. Aşırı titizligin sonu bu oluyor malesef bel agrisinin nw demek olduğunu bilirim. Allah şifalar versin. Aramiza tekrar donmene sevindim hoşgeldin

evet canım aynı problem ben de de oldu ben fındık kırarak başettim. kabuklu fındık yedim kırarken zaman geçiyor ya ister istemez çok yiyemiyorsun ve çok tok tutuyor..

bana sabahları kepek çavdar v.b. bağırsak çalıştıran herşey yasak hipotroidli olan herkese olduğu gibi
ben sabah ekmek yersem normal ekmek yiyorum valla

ayy canım çok geçmiş olsun ben de koltuk çekmekten belini fıtık etmiş bir insan olarak altı yüksek koltuk aldım çok rahatladım herkese tavsiye ederim o kadar rahat ki anlatamam altlarını ne zaman istersem süpürüp silebiliyorum ve hep gözümün önünde çok mutluyum

geçmiş olsun aysun şu koltuk çekme huyumuz yok mu bende bel fıtıklıyım yinede her gün çekiyorum 2 gün belim belim diye gezdim bu gün geçti şükür inşallah senin de geçer hemen

Tesekkur ederim canim bugun azcik daha iyiyim bu arada hosgeldin canim sende topigimiz
Geçmiş olsun aysuncugum. Aşırı titizligin sonu bu oluyor malesef bel agrisinin nw demek olduğunu bilirim. Allah şifalar versin. Aramiza tekrar donmene sevindim hoşgeldin

Cok tesekkur ederim canim olamadim su pasakli Kadinlardan ne yapayim sizleri de cok ozlemisim

Sagol canim aslinda benimkilerin de altlari yuksek ama yinede icim rahat etmiyo arada cekip siliyorum iste

Moral veren arkadaş candir saol arkadaşım
Geçmiş olsun aysunum sağlık olsun da diyet her zaman yapılır
Kızlar nerdesinizzz
burdayiz miladim kızma

Moral veren arkadaş candir saol arkadaşım

Geçmiş olsun aysunum sağlık olsun da diyet her zaman yapılır
burdayiz miladim kızma

O kadar da dikkat ettin bende senden iyi bir sonuç bekliyordum. Ama o kadar kilo verdin kisa zamanda vücut alisti diyet modunda kalmaya sen kararli olunca cok direnemeyecektir canim merak etme.

Kızlar bir çoğumuz artıdayız.Üstelik geçen haftada bildirim yapmadık toparlanalım diye.eksi veya aynı bildirim yapmamız gerekirken artılardayız.Artık eksilere düşmenin zamanı geldi.Ne oluyor bize böyle.Nazar mı değdi.Eski günlerimize dönüyoruz hızlıca.Böyle iki ileri bi geri nasıl olacak yaza kadar kilo milo veremeyiz bu gidişle.Sinirden gülüyorum artık.

Kendim de dahil hepinizden rica ediyorum
1-kaçamağı minimuma indiriyoruz !
2-imkanı olanlar düzenli yürüyüş yada sporunu yapıyor !
3-suyu çoğaltıyoruz !
4-daha aktif olup birbirimizi motive ediyoruz !

VAR MISINIZ !!! BİR ZAMANLAR ÖZENİLEN TOPİĞİMİZİ YENİDEN CANLANDIRMAYA !!!

Ayy ben sonuca çok sevindin mm
+100 bu benim için iyi ama 86 idim geçen hafta
neyse bende hep bundan sonra diyorum ama yöne de pes etmem
bugun tekrardan başlıyorum ve subatin ilk haftası 84 olmak istiyorum

slm kızlar dün hiç yazamadım eşim evdeydi ve bilgisayarı esir aldı kilo bildirimimi yaptım inş bu hafta daha güzel sonuçlar alıcaz hep beraber durmak yok eksi kilolara doğru.

aysun sanada çok geçmişler olsun....dün bende temizlik yaptım koltuk felan ne varsa çektim bu gün belim ağrıyor..

Variz. Dikkat etmissindir herkes adına konuşuyorum:) kilo vermek niyetinde olan kimsede bundan gocunmaz diye düşünüyorum. Ben bugunden itibaren start vermis bulunuyorum. Saglikli beslinecem ve kendimi ertelemicem.. yarin değil BUGÜN kızlar hep beraber daha kararlı adimlar atalım. Ben açıkçası sayfayi ziyaret edenlerden de utanmaya başladım. Cok kötü ornek oluyoruz okuyanin bile motivasyonunu dusurecek mesajlar yazıyoruz

Alemsin yaa

Bugün form çorbaya başlayacaktım güya.Akşamdan hazırladım saklama kaplarına koydum.Sabah evden çıkarken almayı unuttum.Oğlum durmadı yine ağladı peşimden ondan kaçayım derken unutmuşum.Kepekli tosta kaldık yine.Artık yarın getirir başlarım napayım

bende daha kahvaltı apmadım şimdi yapıcam menüm kepek ekmeğinden yapılmış yağsız peynirli tost ve diyet gazoz..

Canım geçmiş olsun Allah acil şifalar versin o bel var o bendede 2 tane bel fitigi var tuttugunga yerimden kalkamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…