Gunaydin arkadaslar yaklasik bi haftadir yazamadim kusura bakmayin ne olur soylemistim gecen hafta cuma gunu annemler kuran okuttular ve iki gun oncesinden hazirliklara basladik ondan sonraki gunde aksama kadar bizim evi temizledim malum uc gun gec vakite kadar annemlerde oldugum icin evde pek bisey yapamadim ve koltuklari cekerken altlarini temizlemek icin belimi agrittim ve pazar gununden beri yatiyorum kalkmaya calistigim an kitleniyorum bugun sanki biraz daha iyiyim cok sukur onun icin yazamadim diyet konusunda ise hic dikkat etmedim ve baya bi kilo almisim kac gundur de yatiyorum iyice sistim neyse yine ve yeniden basliyorum insallah
evet canım aynı problem ben de de oldu ben fındık kırarak başettim. kabuklu fındık yedim kırarken zaman geçiyor ya ister istemez çok yiyemiyorsun ve çok tok tutuyor..Iyi geceler hanimlar,bende bugun az bucuk duzene girdim.gun gectikce eski sıkı diyet modunda olacagima inaniyorum.yarindan itibaren oglenleri form corbaya basliyorum Allah izin verirse.menum şöyle
sabah
1 dilim tam bugday ekmegi
1 adet ucgen peynir
3 adet zeytin
ara
7 badem
oglen
kepekli tost
5 zeytin
ara
2 adet mercimekli kofte
aksam
firinda patatesli kofte(3 kofte)
1 catal tavuk gogus eti(firinda)
3 yk pilav
Kivircik salata
ara
1 avuc findik
birazdan yogurt yicem bikac kasik.icim ezildi.ne cabuk da genisledi midem yine.bugun kendimi zor frenledim kacamak yapmamak icin.doymak bilmiyorum anacim :)
ben kahvaltımı yanıma alıyorum canım seninde fırsatın varsa öyle yapabilirsinsabahlar işe gittiğim için erken kahvaltı yapıyorum ve canım hi bişey istemiyo o saatte canım yaaa
ayy canım çok geçmiş olsun ben de koltuk çekmekten belini fıtık etmiş bir insan olarak altı yüksek koltuk aldım çok rahatladım herkese tavsiye ederim o kadar rahat ki anlatamam altlarını ne zaman istersem süpürüp silebiliyorum ve hep gözümün önünde çok mutluyumGunaydin arkadaslar yaklasik bi haftadir yazamadim kusura bakmayin ne olur soylemistim gecen hafta cuma gunu annemler kuran okuttular ve iki gun oncesinden hazirliklara basladik ondan sonraki gunde aksama kadar bizim evi temizledim malum uc gun gec vakite kadar annemlerde oldugum icin evde pek bisey yapamadim ve koltuklari cekerken altlarini temizlemek icin belimi agrittim ve pazar gununden beri yatiyorum kalkmaya calistigim an kitleniyorum bugun sanki biraz daha iyiyim cok sukur onun icin yazamadim diyet konusunda ise hic dikkat etmedim ve baya bi kilo almisim kac gundur de yatiyorum iyice sistim neyse yine ve yeniden basliyorum insallah
geçmiş olsun aysun şu koltuk çekme huyumuz yok mu bende bel fıtıklıyım yinede her gün çekiyorum 2 gün belim belim diye gezdim bu gün geçti şükür inşallah senin de geçer hemen
Geçmiş olsun aysuncugum. Aşırı titizligin sonu bu oluyor malesef bel agrisinin nw demek olduğunu bilirim. Allah şifalar versin. Aramiza tekrar donmene sevindim hoşgeldin
ayy canım çok geçmiş olsun ben de koltuk çekmekten belini fıtık etmiş bir insan olarak altı yüksek koltuk aldım çok rahatladım herkese tavsiye ederim o kadar rahat ki anlatamam altlarını ne zaman istersem süpürüp silebiliyorum ve hep gözümün önünde çok mutluyum
Moral veren arkadaş candir saol arkadaşımne diye moralini bozuyorsun arkadaş yapma böyle stres ve üzüntünün salgıladığı hormanlar en büyük engelimiz acelemiz ne 1-2 ayda mı aldık bu kadar kiloyu hem arada spor yapmamayı boş ver az kaçırsan msal 2 tatlı yesen bile kilo yapmaz hemen kilo için 8 bin kalori lazım beynimizi bu diyet kilo vermeye hiç takmadan yerken acaba kilo yapar mı diye düşünmesek zaten vucüdumuzun bir sistemi var o ayarlıyor hiç kilo almazdık ama beynimizi diyet ve kiloyla öyle bir kodlamış ki yazılan çizilen görseller kilo alıyoruz ondan iş bizde zihin altımız da bitiyor da kendi kendimizi ikna edemiyoruz
Geçmiş olsun aysunum sağlık olsun da diyet her zaman yapılırGunaydin arkadaslar yaklasik bi haftadir yazamadim kusura bakmayin ne olur soylemistim gecen hafta cuma gunu annemler kuran okuttular ve iki gun oncesinden hazirliklara basladik ondan sonraki gunde aksama kadar bizim evi temizledim malum uc gun gec vakite kadar annemlerde oldugum icin evde pek bisey yapamadim ve koltuklari cekerken altlarini temizlemek icin belimi agrittim ve pazar gununden beri yatiyorum kalkmaya calistigim an kitleniyorum bugun sanki biraz daha iyiyim cok sukur onun icin yazamadim diyet konusunda ise hic dikkat etmedim ve baya bi kilo almisim kac gundur de yatiyorum iyice sistim neyse yine ve yeniden basliyorum insallah
burdayiz miladim kızmaKızlar nerdesinizzz
Moral veren arkadaş candir saol arkadaşım
Geçmiş olsun aysunum sağlık olsun da diyet her zaman yapılır
burdayiz miladim kızma
Kızlar bir çoğumuz artıdayız.Üstelik geçen haftada bildirim yapmadık toparlanalım diye.eksi veya aynı bildirim yapmamız gerekirken artılardayız.Artık eksilere düşmenin zamanı geldi.Ne oluyor bize böyle.Nazar mı değdi.Eski günlerimize dönüyoruz hızlıca.Böyle iki ileri bi geri nasıl olacak yaza kadar kilo milo veremeyiz bu gidişle.Sinirden gülüyorum artık.
Kendim de dahil hepinizden rica ediyorum
1-kaçamağı minimuma indiriyoruz !
2-imkanı olanlar düzenli yürüyüş yada sporunu yapıyor !
3-suyu çoğaltıyoruz !
4-daha aktif olup birbirimizi motive ediyoruz !
VAR MISINIZ !!! BİR ZAMANLAR ÖZENİLEN TOPİĞİMİZİ YENİDEN CANLANDIRMAYA !!!
Evet yaptım kilo bildirimimi. Zor oldu yazmak ama napalım yerken düşünmek gerekirdi degil mi
Bundan sonra sunu yapıcam bunu yapıcam demek beni biraz sikmaya basladi eminim yine yazsam sizden yeterrr nidalari yukselicek
Artik oncesinde degil yasadiktan sonra yazıcam.
Kaderimde bir günlük acip katilan herkesten daha iradesiz olmakta varmış
Gunaydin arkadaslar yaklasik bi haftadir yazamadim kusura bakmayin ne olur soylemistim gecen hafta cuma gunu annemler kuran okuttular ve iki gun oncesinden hazirliklara basladik ondan sonraki gunde aksama kadar bizim evi temizledim malum uc gun gec vakite kadar annemlerde oldugum icin evde pek bisey yapamadim ve koltuklari cekerken altlarini temizlemek icin belimi agrittim ve pazar gununden beri yatiyorum kalkmaya calistigim an kitleniyorum bugun sanki biraz daha iyiyim cok sukur onun icin yazamadim diyet konusunda ise hic dikkat etmedim ve baya bi kilo almisim kac gundur de yatiyorum iyice sistim neyse yine ve yeniden basliyorum insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?