Valla ekimcim güzin abla gibi kadınsın maaşallahsağol gülüm insan ömrü dediğin ne kadar kısacık birşey bunu üzüntü kederle geçirmek var güzellikleri görüp şükredip mutlu yaşamak var bir şey anlatıcam yarım yamalak hatırlıyorum ama olsun :))
geçmiş zamanlarda hangi peygamber olduğunu unuttum kadının biri oğlu öldüğü için ağlayıp feryad ediyormuş gencecik yaşında hayata doymadan gitti yavrum diyormuş daha 400 yaşındaydı diye iç çekiyormuş hayatının baharını bile görmedi diyormuş
peygamber gelip kadına öyle bir zaman gelecek ki insan oğlunun ömrü 60-70 yıl olacak demiş
kadın şaşırıp öyle olsa allaha yemin olsun şu dünyaya bir çadır bile kurmazdım demiş
daha dün gibi 19lu yaşlarımı hatırlıyorum şimdi 35 oldum bir bakıcam allah ömür verirse tabi 50-60 olmuşum bu gün nasıl 19yada 20 li yaşlarda yaptığım yada üzüldüğüm şeylere boşunaymış kendimi paraladığım diyorsam şu an ki halim içinde 20 sene sonra aynısı diycem onun için her türlü sıkıntı eninde sonunda geçip gidiyor neden çok üzüleyim :))
ya rabbim verdiklerine vereceklerine senden gelen herşeye hamd-ı senalar olsun bizi senin yolundan ayırma kaldıramayacağımızdan fazlasıyla sınama bizi iyilik güzellik bolluk bereket sağlık sahih insanlarla sına rabbim her iki dünyada da iyiyi güzeli nasip et aminEstafurullah canım çok güzel şeyler yazmışsın teşekkür ederim. peki o murphy yasalarına göre hep mi düşer bi insan hiç mi kalkmaz 34 sene boyunca hiç mi bi işi rast gitmez. çocukluk yok gençlik yok şimdi yokk hiç mi bi döneminde gülmez insan?
Allah büyüktür be canımm bu günümüze bin şükürr...
Valla ekimcim güzin abla gibi kadınsın maaşallah
afiyet olsun çok güzel sağlıklı menünİyi aksamlar kizlar bende menumu yazayim
Sabah: ilik limonlu su bir kase nesfit
Ara: sade kahve
Ogle: iki kabak dolma ve yogurt
Ara: iki mandalina on tane findik
Aksam: ton balikli salata ve bir dilim ekmek
Belimin agrisi bi gecsede spora baslasam bir an once her gun yarim saat da olsa yapsam yeter
İyi aksamlar kizlar bende menumu yazayim
Sabah: ilik limonlu su bir kase nesfit
Ara: sade kahve
Ogle: iki kabak dolma ve yogurt
Ara: iki mandalina on tane findik
Aksam: ton balikli salata ve bir dilim ekmek
Belimin agrisi bi gecsede spora baslasam bir an once her gun yarim saat da olsa yapsam yeter
Milaaad o kacamak sayilmaz oglunun elinden hemide kalpi birsey cikolatada olsa sayilmaznilfer menu güzel canim
İlkay yesil cay demle tarcinli ic 2-3 bardak istahi şahane düzenliyor canim
Ben kucuk kaçamağımi yazmaya geldimbir küçük kalpli cikolata yedim oğlumun elinden.
Bende suyu az ictim tamamlamaya çalışayım 30 dk yürüyüş başlıyor az sonra
aman sende o kaçamak mı oğlunun elinden şifa yemişsin kaçamak deme beynin başka algılar mutluluk diyelim biz ona :))nilfer menu güzel canim
İlkay yesil cay demle tarcinli ic 2-3 bardak istahi şahane düzenliyor canim
Ben kucuk kaçamağımi yazmaya geldimbir küçük kalpli cikolata yedim oğlumun elinden.
Bende suyu az ictim tamamlamaya çalışayım 30 dk yürüyüş başlıyor az sonra
Herkese merhaba
Bugunku menum
Sabah 1 adet tost , 1 bardak ayran
Arada yesil cay
Oglen 5 kofte , 2 dilim ekmek, salata
Arada 1 muz
2.ara 1 portakal
Aksamda 1 kase domates corbasi ve yogurtlu kozlenmis patlican yiyecegim
Bendeki bu unutkanlik nolcak bilmiyorum 2 gundur buraya yediklerimi yazdim saniyorum meger yazmamisim
ekim bence de iyi ki geldin topik eski aktif günlerine geri döndü sayende canımEkimmm iyiki geldin kızzz:))
Icimizi ferahlattin Allahta seni ferahlatsin...
Aminn canım inşallah hepimize açsın. Bide o dediğin kişinin kanunlarına baktım da bir tane olumlu bişey yok baktığıma pişman oldumya rabbim verdiklerine vereceklerine senden gelen herşeye hamd-ı senalar olsun bizi senin yolundan ayırma kaldıramayacağımızdan fazlasıyla sınama bizi iyilik güzellik bolluk bereket sağlık sahih insanlarla sına rabbim her iki dünyada da iyiyi güzeli nasip et amin
daralmadan ferahlık olmaz ya rabbim seni gençken zor yolla sınıyor bundan sonrasına inşallah ferahlıkla sınayacak yeri göğü ve arasındaki herşeyi tüm kainatı yaratan herşeye gücü yeten rabbim bundan sonra ferahlık kapılarını birer birer inşallah sana da açsın
Ben bugün diyetime uyamadim ama 2 saat yürüyüş yaptım umarım yediklerini yakmisimdir bugün arkadaşım üniversite öğrencileri ne yemek verdi ben de yardıma gittim ve tüm ikramlarda yedim söz verip tutamadim özür dilerim sizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?