Menumu yazayim bende...
sabah
1 adet etimek
1 haslanmis yumurta
1-2 salkim tel peyniri
1 kucuk domates
5 adet zeytin
ara
7 adet badem
oglen
kepekli tost
uzerine turk kahvesi
aksam
3 yk taze fasulye
2 yk ispanak
1 kase yogurt
ara
1 dilim ayva
uzulerek yaziyorum butun gunu bu sekilde kapatmakti hedefim.iyi de gitmistim.ama bizim kuzenin nisanlisinin dogum gunuydu oraya gittik ve maalesef 1 dilim yaspasta yedim.hamurislerinden yemedim hic.
aslinda pastayi da yemezdim belki ama herkes cok zayiflamissin cok zayiflamissin dedi.bi yandan sevindim bi yandan da saldim iste boyle.bi baktim pasta bitmis bile.direnmistim halbuki yememeye bosluguma geldi :) artik yarin telafi zamani.hemen hemen her gun kacamak yapar oldum.kiziyorum kendime...
günaydııııııııııııınnnnnnn kızlarrr capcanlı yepyeni bir gün daha bizi bekliyor bol moralli neşeli günler
Günaydın kızlar hayırlı cumalar olsun.. akşam yemem demiştim ama 1 tabak şehriye çorbası içtim terbiyeli..
sabah kahvaltım
2 dilim çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 k.k peynir
çay..
kızlar ben dayanamadım yine tartıldım benden haber bekleyen 4 kadın vardı yoğurt kürü yapıyorum ya işe yarıyorsa onlarda yapacak gerçi işe yarıyordu kesin emin olmak için bir aha tartılınca ararım demiştim
vallaha da işe yarıyor sizde yapın
kızlar ben dayanamadım yine tartıldım benden haber bekleyen 4 kadın vardı yoğurt kürü yapıyorum ya işe yarıyorsa onlarda yapacak gerçi işe yarıyordu kesin emin olmak için bir aha tartılınca ararım demiştim
vallaha da işe yarıyor sizde yapın
Canım yaa kıyamam.tomurcuk hedef olarak senin şimdiki kilonu yazdım ::))))
yine mi olmamış dellendim dellenecem az kaldı :)))
bir küçük kase yoğurda
1 çay kaşığı tarçın
1 çay kaşığı zencefil
1 çay kaşığı zerdaçal bende zerdeçal hala yok onun yerine kimyon katıyorum başlayalı 10 gün ya oldu ya olmadı en son ayın13 de 108.4 düm bu gün 16 sı 107.7 bende troid bezi bile yok bende işe yarıyorsa metabolizması normal çalışanda nasıl etki eder siz düşünün :))
Hayırlı cumalar,tüm dualar kabul olsun bugün....
evet yemeklerden yarım saat önce
ben zaten sabah ilaç içiyorum 1 saat sonra kahvaltı yapabiliyorum o arada yoğurdu yiyorum iştahımı da kapatıyor yoğurt şişiriyor ya ondan herhalde
Canim dun gece ictim ama hala tik yok oglen tekrar icicem yogurttanda mwmnunmussun bende bugun baslayayim dedim bende kimyonlu deneyeyim diyorum kimyon zencefil tarcin uclusuyle...ilkay nerdesin dün içtin mi açlık otunu ben gece 3 te içtim şimdi etkisini gösterdi çok koymuşum bitkiyi galiba((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?