1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Aminn canım inşallah hepimize açsın. Bide o dediğin kişinin kanunlarına baktım da bir tane olumlu bişey yok baktığıma pişman oldum
allah hayrını versin emi niye bakıyorsun bundan sonra alıntı yapmadan direk kendi cümlelerimi kullanıcam :))
o karamsar biriymiş ona göre de kurallarını yazmış mutsuz yaşamıştır kesin ondan ders alıp biz olumlu mutlu yaşamalıyız işte

akşam patetesinden çok yeşilliği olan 7 yaşık patates salatası üşenmedim saydım valla:))
2 köfte
1 kase cacık yedim
öncesinde de çeyreğini eşimin yediği bir elma zaten artık gındıcık yiyorum elmamın çeyreğini yedi yaa kötü kalpli ühüü:))))))))))

Tek gözüme takılanlar patates köftesi oldu canım
Menü süper canım
Gayet iyi bir menü canım ben de geçenlerde çay demledim güya su oyle kaynamis durmuş çayı servise gittim ki sadece su
Amaaaan canım herşeyin hayırlısı seni olduğun gibi sevicek biri mutlaka karşına çıkar benim cok yakın arkadaşım 34 yaşında evlendi hatta şubatta 35 olacak her seyin hayirlisini dile canım benim
*35 dk yuksek tempo yuruyus
* su 2 litreyi gecti
*3 fincan yeşil cay

Kendimi takdir ettim
Ben de taktir ettim canım

ilkay nerdesin dün içtin mi açlık otunu ben gece 3 te içtim şimdi etkisini gösterdi çok koymuşum bitkiyi galiba ((

sayfalar birikmiş mşl anca okudum yavruları hasta olan arkadaşlar rabbim şifalar versin inş..
bu hafta herkesler gayet iyi gidiyor salı günü baya eksiler görcez inş..
bu günkü kalan menümü yazayım
orucumu açınca bir kase şehriye çorba ve bir tane çiğ köfte yedim
saat 7 gibide eşimle akşam yemeği yedim
1 tabak kıymalı karnabahar
100 gr yoğurt
30 gr ekmek

arada bir bardak süt içtim ve bir kaç tanede çerez yedim ...
anca kızım uyudu bende yatarım şimdi geç bile kaldım

yarın yine niyetlimisin
allah rahatlık versin güzel rüyalar gör inaşllah

Menumu yazayim bende...

sabah
1 adet etimek
1 haslanmis yumurta
1-2 salkim tel peyniri
1 kucuk domates
5 adet zeytin

ara
7 adet badem

oglen
kepekli tost
uzerine turk kahvesi

aksam
3 yk taze fasulye
2 yk ispanak
1 kase yogurt

ara
1 dilim ayva

uzulerek yaziyorum butun gunu bu sekilde kapatmakti hedefim.iyi de gitmistim.ama bizim kuzenin nisanlisinin dogum gunuydu oraya gittik ve maalesef 1 dilim yaspasta yedim.hamurislerinden yemedim hic.
aslinda pastayi da yemezdim belki ama herkes cok zayiflamissin cok zayiflamissin dedi.bi yandan sevindim bi yandan da saldim iste boyle.bi baktim pasta bitmis bile.direnmistim halbuki yememeye bosluguma geldi :) artik yarin telafi zamani.hemen hemen her gun kacamak yapar oldum.kiziyorum kendime...

çizelgeyi hazırladım nereye yapıştırıcam bulamıyorum ayarlar da

gidiyim bari uyuyan yada uyumak üzere olan tezeler rüyanızda yemyeşil tepelerde hoş kokulu çiçekler içinde ideal kilonuzda koşup zıpladığınızı görün beyninizde onu gerçek sanıp uyuduğunuz yerde kalori yaksın inşallahhhh
herkese iyi uykular gittim :))

Iyi geceler kizlar tabi herkes uyudu ve ben anca çocuklar i uyutabildim çok yorucu bir gündü. Psikolojik açıdan...
menülerimi yazmaya daha gayret göstereceğim kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…