1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Fatma yarin yeni birgün guzelim onunde 4 gun var sali gunu en az -500 gr verirsin dikkat edersen. Bence az degil.umudunu kirma yarin yeniden asil aktif ol motivasyonun düşmesin canim
tüm gaz başladım canım hadi bakalım yaza kadar 85 olmam lazim

ilkay nerdesin dün içtin mi açlık otunu ben gece 3 te içtim şimdi etkisini gösterdi çok koymuşum bitkiyi galiba ((
bir nde gece içtim kızlar modemi bagirsaklarimi mahvettin bi daha içmek müshil gibi yaa

tomurcugum sen bari yapma en istikrarlı sendin aramızda hadi toparlanan canım

Canim dun gece ictim ama hala tik yok oglen tekrar icicem yogurttanda mwmnunmussun bende bugun baslayayim dedim bende kimyonlu deneyeyim diyorum kimyon zencefil tarcin uclusuyle...
ben akşam mahfoldum levaboya gitmekten :))
başla başla işe yaradığını test ettim onayladım sonra bizimkileri aradım buraya da hemen yazdım

millet detoks detoks diyor kaç gün uğraşıyor bizimkide açlık otuyla detoks oldu diyelim artık ne diyelim :)))

Benide içimden bi ses dürttü tartıl diye 100 gram fazla çıktım..

Benide içimden bi ses dürttü tartıl diye 100 gram fazla çıktım..
sen streslisin stres kilo vermeye engel o yüzden moral diyip duruyorlar yaa ben sadece mutluyken kilo verebiliyor kaç sene denedim moral yoksa kendinimi paralasam olmuyor evde sıkı yönetim ilan ettim moralimi kilo lafı edip bzmasınlar diye bir de tehdit moralim bozulursa iş yavaşlatma eylemi yaparım diye iş yavaşlatma dediğim de ne sanki kalkın kendiniz alın demek :))))

mevsim çok uygun camı açın soğuk falan boş verin yüzünüz az esinti görsün gözlerinizi kapatın derin derin nefes alın 15-20 saniye bile olsa yeter ve özgür olun o anı hissedin göklerde kaygısızca ÖZGÜRCE uçan kuşlar olduğunuzu hayal edin sonra bedeninize geri dönün ama tüm yorgunluk mutsuzluk ve stresi dışarıda elbise çıkarır gibi çıkarın gök yüzüne savurun
stresle başa çıkma ve mutluluk tekniklerimden biridir inanarak yapılan herşey işe yarar:)))

hayırlı cumalar kızlar rabbim dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin inşş....
yarın yine niyetlimisin
allah rahatlık versin güzel rüyalar gör inaşllah
yok canım bu gün niyetli değilim reglim yaklaştı riske atmak istemedim geçen sene hamilelikten kalma borçlarım var ara ara tutmaya çalışıyorum..

canım işe yaramasına ve kilo vermene sevindim bu gün sabah başladım yoğurt kürüne bende de zerdeçal yok zencefil ve tarçın koydun en kısa zamanda zerdeçalda alıcam inş..

açlık otu ne kızlar

Aclik otu bir nevi mushil gibi sindirime yardimci ve yaglari yakiyormus yeni yag olusimunu önlüyormuş google yazarsan aclik otu diye cikiyor canim oradan detayli bakabilirsin
Evet canim adimsayar programi adi accupedo canım

Canim sizin oralarda soguk yokmu benim cok gözüm korkuyor bu havada yürüyüş yapmaya heryer kar bizim burda...maşallah:)

Bende bugun basladim bakalim kimyon zencefil tarcin koydum birbirimizide takip ederiz bakalim etkisi nasil olacak

Kahvaltı
Bir tabak ne istersen var çorbası:)
Adini suan uydurdum:)gerçekten ogluma icindekileri saydim bazilarini ben unuttum o buldu ama cok güzeldi

Ara
Yesil cay

Öğle
Bir tabak patatesli tavuk haslama
Bir tabak salata (yağsız)

Simdi dışarı cikicam o yüzden sadece akşam ogunumu yazmak kalsin

bende yedim yazabilirim artık
sabah 9 buçukta küçük kase yoğurt karışımı
11 de bir elma
öğlen 1 de karnıbahar peynir biberle yapılan omlet
9 zeytin
5 çeri domates
2 çatal bal (canım çekti yedim ama pişmanım tadı kötüydü yaa yoksa hiiçte pişman olmam :)))
çeyreğe yakın ekmek te yedim şimdide uykum geldi hihihihi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…