ben dün arkadaşa tarifi yazdım eline verdim aktara gidecekti bana da al zerdaçalım yok dedim yolladım hatunu sağolsun kesin o ne yapar ne eder bulur :))hayırlı cumalar kızlar rabbim dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin inşş....
yok canım bu gün niyetli değilim reglim yaklaştı riske atmak istemedim geçen sene hamilelikten kalma borçlarım var ara ara tutmaya çalışıyorum..
canım işe yaramasına ve kilo vermene sevindim bu gün sabah başladım yoğurt kürüne bende de zerdeçal yok zencefil ve tarçın koydun en kısa zamanda zerdeçalda alıcam inş..
Aclik otu bir nevi mushil gibi sindirime yardimci ve yaglari yakiyormus yeni yag olusimunu önlüyormuş google yazarsan aclik otu diye cikiyor canim oradan detayli bakabilirsin
Canim sizin oralarda soguk yokmu benim cok gözüm korkuyor bu havada yürüyüş yapmaya heryer kar bizim burda...maşallah:)
ben dün arkadaşa tarifi yazdım eline verdim aktara gidecekti bana da al zerdaçalım yok dedim yolladım hatunu sağolsun kesin o ne yapar ne eder bulur :))
Aclik otu bir nevi mushil gibi sindirime yardimci ve yaglari yakiyormus yeni yag olusimunu önlüyormuş google yazarsan aclik otu diye cikiyor canim oradan detayli bakabilirsin
Canim sizin oralarda soguk yokmu benim cok gözüm korkuyor bu havada yürüyüş yapmaya heryer kar bizim burda...maşallah:)
canım karlar eridi burada sabah 3 dereceydi ben sabah kızımı okula götürü yorum mecbur çıkıyorum e çıkmışken de yurumemek olmaz deyip yürüyorum :)Aclik otu bir nevi mushil gibi sindirime yardimci ve yaglari yakiyormus yeni yag olusimunu önlüyormuş google yazarsan aclik otu diye cikiyor canim oradan detayli bakabilirsin
offff offff
henüz eksiye geçememekle birlikte akşam arkadaşıma davetliyiz yarın da günüm varr ben bu hafta çok ta fena gitmedim hergün leslie yaptım ama bazen böyle duruyor işte şimdi de 2 gün hamur işi olayı var akşama yemek niyetine yiyeceğim ama yine de bana hamur işi hiiiiç yaramıyor yaaa gerçi kime yarıyor da ama ben ne zaman hamur işi yesem o hafta kilo veremiyorum gayet net...
oysa 2li hanelere ne kadar da yaklaştım neyse allah kerim belli olmaz iyi düşüneyim iyi olsun
saol canımMukemmelliyetci olmaktan vazgecmelisiniz. Diyet bir sebepten bozulduysa bir sonraki ogunden devam edilebilir. Tipki hayatta önümüze çıkan zorluklara rağmen hayatin devam ediyor olmasi gibi. ..
Alıntıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?