Mukemmelliyetci olmaktan vazgecmelisiniz. Diyet bir sebepten bozulduysa bir sonraki ogunden devam edilebilir. Tipki hayatta önümüze çıkan zorluklara rağmen hayatin devam ediyor olmasi gibi. ..
Alıntıdır.
irade işte harikasın en zoru zaten o bol ikramlı misafirlikte yememeyi başarmak cidden tebrikler:))öğlen menüsü
kıymalı yumurta
iki dilim ekmek
akşam
yarım kepçe çorba
dört kaşık makarna sossuz
iki kaşık dible (karalahanalı bulgur pilavı gibi bir yemek )
bugün öğleden sonra gezmeye gitmiştim o kadar çok çeşit ikramlık vardıki sadece bir dilim börek yedim o kadar
irade işte harikasın en zoru zaten o bol ikramlı misafirlikte yememeyi başarmak cidden tebrikler:))
Ne desen haklisin milad farkindayimBiraz sitemli konusayim:) aktif degilsin ihmal ediyorsun bizi castle
Günaydın canıııımmmmGünaydin kızlarrr
Musmutlu gunlerr
Ben dolma olduğu günler pilav yapmıyorum canım.varsa sa yemem zaten.Sende öyle yapmalısın bence.Akşam yemeğini fazla kaçırmışsın gibi geldi birazGünaydın kızlar bende cok yogundum 2 gundur giremedim dun akşam misafir vardi dünkü menüm
Sabah
2 haslanmis yumurta
3 dilim peynir
15 zeytin
2 ısırık poğaça
2 bardak ayran
Öğle
2 parça ekmek
1 kasik kiymali yumurta
Aksam
1 kepce mercimek çorbası
1 parca tavuk 3 kasik fellah kofte
2 kaşık taze fasulye
4 5 kasik pilav
1 biber dolması
2 bardak meyve suyu kendim yaptimmm
2 dilim sütlü tatlı
Ben dolma olduğu günler pilav yapmıyorum canım.varsa sa yemem zaten.Sende öyle yapmalısın bence.Akşam yemeğini fazla kaçırmışsın gibi geldi biraz
pazartesi de gün sırası bende bende mecbur yapıcam da yiyecem de ama o gün tek öğün yerim hamur işi yerine bulgurlu bişeyler yaparım bol salata yoğurtlusundan da şekerli ne yapıcam orda tıkanıyorum işte
Canım aşk olsun ne var utanacak.Ne güzel cesaret örneği göstererek yazıp kendinle yüzleşmişsin.Önemli olan bir dahaki öğünde toparlayıp dikkat edebilmek.Utanarak yazdim zaten
menün çok güzel gün dediğime bakma samimi komşularla toplam 4 kişiyiz aramızda bir tanesi bile normal değil hepimiz topalak topalağız :))benimde yarın günüm var canım bak sana menümü yazayım belki fikir olur
portakallı muhallebi ( hafif bir tatlı olur)
ıspanaklı bardak kek
iki renkli kurabiye
patates salatası yada kısır tam karar veremedim
kabak salatası (buda hem hafif hem kilo aldırmayan bir salata)
otlu poğaça
hamur işlerini esmer unla yapacam ıspanaklı kek biraz kolarili gibi dursada bir dilimdençokda bişey olmaz sanırım ne dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?