1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Bu da benim menüm
sabah 6 da
1 portakal
1 küçükcük elma
1 mandalina

12 de kahvaltı
1 dilim patates pizzasi
peynir
zeytin
domates
salatalık
maydanoz
2 lokma bal kaymak
ekmek yemedim başka
yarım da krep

ara
2 portakal memleketten geldi de

akşam
1 tabak karnabahar yemeği
Salata
18.30 da yerim yemegimi en gec

2 lt su ictim yatana kadar 2 lt daha içerim günlük 4 lt içiyorum v3 sütüm de arttı kizlar

Kizlar bende size katilmak istiyorum. Alti ay once dogum yaptim 85 ile hamile ksldim 108 ile doguma girdim suan 97 kiloyum.cok mutsuzum surekli basladim biraktim ama artk kararliyim sizinde desteklerinizle zayiflamak yaza fit olmak istiyorum simdilik hedefim bir ayda bes kilo vermek.bu arada kosu bandi da aldim malum bebislerle disarida yuruyus yapmak imkansiz ee sporsuz zayiflamak da oyle pazartesi bende kilomu belirtip sıkı bi programla kilolara elveda diyelim hep beraber

slm kızlar dün akşam hiç bakamadım yorgunluktan kızımı uyutunca hemen yattım bu gün de anca fırsatım oldu...
bu günkü menüm
sabah
68r ekmek
40 gr labne sürdüm yedim
arada 15gr karışık çerez

öğle
1 kase mercimek çorba
30gr ekmek
2 kaşık karnabahar
1.5 küçük muz
arada küçük bir kase keşkül

akşam yemedim ama menü belli
mercimek çorba bir kase içerim
azda tavuklu bulgur pilavı var ondan yerim...
bu arada yoğurt kürüme de devam ediyorum ve en az iki litre su içiyorum

Herkese guzel musmutlu bir haftasonu olsun :)
Bugunku menum
Sabah 2 yumurta 1 domates 1 dilim kasarla yapilmis omlet 1 bardak yesil cay
Oglen 1 tabak sebzeli et suyuna bulgur pilavi salata
Ara 1 mandalina
2. Ara 1 kivi
Az once arkadasim aradi disarda yiyelim diye ,once hayir dedim ama buara o kadar bunaldimki gitmeye karar verdim

Bende aksam menumu paylasmakla baslayim o zaman 15 tane kizarmis hamsi yaninda ispanak salatasi birazdanda sporumu yaparim ohh miss 45 dk orta tempolu yuruyus kizlar ben cok heyacanliyim bu kez gercekten basarili olcam

merhaba kızlar hemen menümü yazıp çıkacam

sabah

iki dilim ekmek
bir haşlanmış yumurta
bir dilim peynir
üç tane zeytin
yarım fincan şekersiz çay

öğle

zeytin yağlı yaprak sarma küçük bir tabak
bir tane ıspanaklı börek

akşam

sarımsaklı yoğurtlu pirinçli ıspanak
közlenmiş yeşil biber
bir dilim ekmek

bu arada öğlen menüsü diye yazdığım gezmede yediğim şeyler o kadar ikramlıktan sadece bunları yedim hiç yemesende olmuyoki

Bende aksam menumu paylasmakla baslayim o zaman 15 tane kizarmis hamsi yaninda ispanak salatasi birazdanda sporumu yaparim ohh miss 45 dk orta tempolu yuruyus kizlar ben cok heyacanliyim bu kez gercekten basarili olcam

bebeğini Allah bağışlasın canım burada sende zayıflarsın inşallah

Hosgeldin canim insallah hepimiz ayni amac icin burdayiz senin vermen gereken kilo az kimimizin cok sonunda hepimiz sevinecegiz ben buna inaniyorum.
bacaklar icinde tavsiyem bol su icmen kahve cok iciyorsan onu azaltman hatta kesebiliyorsan tamamen ke ve banyodan sonra bacaklarina soguk su tut bir sure sonra farki goreceksin bende ayni senin gibiydim simdi gene var ama eskisi gibi degil kilo verdikce ve bu yontemle kaybolacak diye umut ediyorum...

Hayirli aksamlar kizlar
BuGün pek ugrayamadim annemde misafir vardi yeni geldik
Menum
Kahvalti peynirli omlet
4zeytin bir dilim ekmek bir kupa cay
Oglen bir tabak manti 5 kaşık.
Salata
Aksam bir kase tarhana corbasi
Yogurt salata on tane serce parmagi kadar etli yaprak dolmasi
Birazdan kiraz sapli form cay

hoşgeldin metra :)) bebişini sağlıkla büyüt inşallah
Cok tesekkur ederim:-D birazdan yuruyuse baslicam cocuklari ancsk yatirabildim o yuzden bu saate kaldi.yuruyusten sonrada yesil cay icmeyi planliyorum emzirdigim icin yesil caydan baska bitki caylari kullanamiyorum metabolizma hizlandiracsk baska onerileriniz var mi

bir kaç sene önce emzirip yürüyüş yaparken elma çayı içenler vardı güzel kilo verdiler
2 yeşil elma
1 limon
1 çubuk tarçın
5-6 karanfil
1 tatlı kaşığı tane karabiber
2 litre su
elmayla limonu dörde böl at düdükleye hepsini kaynadıktan 7 dk sonra kapat ılınınca süz güniçinde bunu iç bebeğe de zararı olmaz

akşam 1 pide çok ağır olmuş canım keşke öğlene yeseydin
öğlen yemeği yok bende sabahla öğle bir yani kahvaltı yapıyorum akşam 6 dan önce yedim yakmışımdır nasıl olsa abatı çok büyük değil :)))
içini kendim hazırladım öyle ağır değildi yesem bir yarım daha yerdim ama ayran nasıl olsa şişiriyor az durayım dedim ve şiştim zaten :)

Denerim canm saol.

afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…