- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
Tamam deneyeceğim bunu da tesekkurler:)Marina sana da tavsiyem kesinlikle zumba aaa
çok güzel inceltiyor
Bende aksam menumu paylasmakla baslayim o zaman 15 tane kizarmis hamsi yaninda ispanak salatasi birazdanda sporumu yaparim ohh miss45 dk orta tempolu yuruyus kizlar ben cok heyacanliyim bu kez gercekten basarili olcam
Maddi acıdan sıkıntıdayım...Evde ip atlıyorum...Yürüyüş de yapıyorum...Her yere yürüyorum...Bedava belediye spor merkezi varmış..Step plates dans varmış ona bakıcam carsamba kayıt olcam artık. ..Aynaya bakınca bbacaklarım mutsuz edıyor...Gıyınıkken pekk abes degıl ama iç çamasırla hiç bakmak istemiyorum kendime yanii...yazın bikini giymesem de mayo giymek istersem de örtüsüz gezemicem sanırım...Beyaz pantolon giymeyi cok istiyorum hiç giyemedim...Belki ben abartıyorum bilmiyorum ama...Hedef 65 di de...Begenmedim bu kılomu..Boy 1.62 ve 58 kıloya düşmek istiyorum şimdi de...Son 8 kilom daha var...Azmettim bitiricem insallah. ..Cevaplarınız ve ilginiz içinn çokkk tesekkur ederimm kızlarçokk yardımsever ve canayakınsınız hepiniz...
Saol canim benim hep birlikte citir olalim insallahbebeğini Allah bağışlasın canım burada sende zayıflarsın inşallah
akşam yediklerimi de yazayım sonra kitabıma dönücem
1 pide
2 bardak ayran
dayanamadım canım çekti 1 bardakta şalgam :))
Cok tesekkur ederim:-D birazdan yuruyuse baslicam cocuklari ancsk yatirabildim o yuzden bu saate kaldi.yuruyusten sonrada yesil cay icmeyi planliyorum emzirdigim icin yesil caydan baska bitki caylari kullanamiyorum metabolizma hizlandiracsk baska onerileriniz var mihoşgeldin metra :)) bebişini sağlıkla büyüt inşallah
bir kaç sene önce emzirip yürüyüş yaparken elma çayı içenler vardı güzel kilo verdilerCok tesekkur ederim:-D birazdan yuruyuse baslicam cocuklari ancsk yatirabildim o yuzden bu saate kaldi.yuruyusten sonrada yesil cay icmeyi planliyorum emzirdigim icin yesil caydan baska bitki caylari kullanamiyorum metabolizma hizlandiracsk baska onerileriniz var mi
öğlen yemeği yok bende sabahla öğle bir yani kahvaltı yapıyorum akşam 6 dan önce yedim yakmışımdır nasıl olsa abatı çok büyük değil :)))akşam 1 pide çok ağır olmuş canım keşke öğlene yeseydin
Denerim canm saol.bir kaç sene önce emzirip yürüyüş yaparken elma çayı içenler vardı güzel kilo verdiler
2 yeşil elma
1 limon
1 çubuk tarçın
5-6 karanfil
1 tatlı kaşığı tane karabiber
2 litre su
elmayla limonu dörde böl at düdükleye hepsini kaynadıktan 7 dk sonra kapat ılınınca süz güniçinde bunu iç bebeğe de zararı olmaz
öğlen yemeği yok bende sabahla öğle bir yani kahvaltı yapıyorum akşam 6 dan önce yedim yakmışımdır nasıl olsa abatı çok büyük değil :)))
içini kendim hazırladım öyle ağır değildi yesem bir yarım daha yerdim ama ayran nasıl olsa şişiriyor az durayım dedim ve şiştim zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?