- 7 Kasım 2014
- 369
- 994
- 128
- 43
GunaydinnCok tesekkur ederim:-D birazdan yuruyuse baslicam cocuklari ancsk yatirabildim o yuzden bu saate kaldi.yuruyusten sonrada yesil cay icmeyi planliyorum emzirdigim icin yesil caydan baska bitki caylari kullanamiyorum metabolizma hizlandiracsk baska onerileriniz var mi
Yok canim uykuda bi degisiklik olmadi ama okadar yorgunnluktan sonra dikek uyumusum.bilmiyodum spordan once icilmesi gerektigini bundan sonra oyle yaparim.Gunaydinn
Canım yeşilçayi spordan once iç metabolizma daha hizlaniyor spor sonrasina birakma
Yanliz cok gec saatte icilen yeşilçay uyku kaçırıyor bende oyle oluyor ssende öyle bir etkisi oldumu
ben bu karışama 5-6 karanfilde ekliyorum bazen sabah bazende akşam içiyorum sirke sabah aç karnına içinde bal olsa bile mideye dokunabiliyor o yüzden her sabah yerine bir sabah bir akşam içiyorumKizlar birde sabahlari ac karnina bir bardak ilik suya bir yemek kasigi elma sirkesi bir tatli kasigi bal karistirip icince vucudu kizdiriyormus metabolizma hizlandirici ve yag yakimina yardimci oluyomus kullanan varmi faydasi olurmu
bu gün uğrayan yok topiğe(
gecmis olsun canım sikma canini vardir ondada bir hayir ....çok iyi anlıyorum seni bende gecen yil 3 .sınavda alabilmiştim hemde çok basit nedenlerle kalmıştım ama simdi iyi olmus diyorum 1. De kazansaydim bu kadar iyi kullanamazdı bayramda memlekete bile ben götürüp getirdim millet 12 saat diteksiyon dersi aodi ben 24 saat çok büyük tecrübe oldu benim için kalmakHerkese selam
Bu gün. Direksiyon sinavim vardı kaldım bayaaa üzüldüm kizlaaar
Uzulme canim insallah diger sinava kadar pratik yapar kolayca alirsin bende ehliyet almak istiyorum bebegimi biraz buyutuyum nasipse yazilcam kursaHerkese selam
Bu gün. Direksiyon sinavim vardı kaldım bayaaa üzüldüm kizlaaar
evet canım kesinlikle..... ben kalori hesabı diyet yaptığım için her şeyden yiyiyorum önemli olan bana göre akşamları çok ağır yememek kaçamak yapıcaksamda gündüzleri tercih ediyorum ama bazen akşama kadarda çatlayana kadar yediğim günler oldu pes etmemek lazımT tatlitambak canım hepimiz yapıyoruz bunu önemli ola kötü günü cok abartmadan atlatabilmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?