tatlımtambalağım ne diye moralini bozuyorsun pes etmek yok moral bozmak yoookkkk bu gün amele gibi tüm gün temizlik yaptım akşam yemeğini pişirdim sabaha komşular gelecek poğaça falan yaptım şimdide bir ton ütü beni bekliyor çoook acıkmıştım lahana sarması vardı sossuz salatayla saymadan yedim ama sor pişmanmısın yokk vallaha da billaha da pişman değilim :))) ne kadar çok enerji harcarsan o kadar yakıt ister ha ben depoyu doldurmadım sadece ama yarım boşta bırakmadım yarın hatunlar gelince önce yediricem sonra müzik açıp kalkın daaa yediklerimizi yakalım diye oynıycam hihihihiBen yine bir iyi bir kötü gidiyorum yaaaa
Hos buldum canim benim birlikte basaricaz bu isi ben sizinle yazdiklarinizla cok motive oldum kendimizi uzmeden bunaltmadan hele baskalari icin hic degmez uzme kendini datluumOfffffffffffff kocaman bir offff çekmek geldi içimden iki gündür sinirlerimi yutmaktan helak oldum. Neler yedim neler yaptim bilmiyorum. Kendimi insanların derdinden siyirmadikca iflah olmam benn..
Yarın toparlamaya çalışıp aranızda olmaya calisacam kızlar
Metra hoşgeldin bu arada kusura bakma dünden Bugüne yeni yazabildim
T tatlitambak tatlim senin bebegin kac aylik malum bende senin gibi emziriyorum eski msjlarda yaziyomu okuma firsati bulamadim emzirirken zayiflamak sanki biraz daha zor geliyo bana birden bire acikiyo insan gozu donuyo resmen sen nasil etkileniyomusun bu durumdan
tatlımtambalağım ne diye moralini bozuyorsun pes etmek yok moral bozmak yoookkkk bu gün amele gibi tüm gün temizlik yaptım akşam yemeğini pişirdim sabaha komşular gelecek poğaça falan yaptım şimdide bir ton ütü beni bekliyor çoook acıkmıştım lahana sarması vardı sossuz salatayla saymadan yedim ama sor pişmanmısın yokk vallaha da billaha da pişman değilim :))) ne kadar çok enerji harcarsan o kadar yakıt ister ha ben depoyu doldurmadım sadece ama yarım boşta bırakmadım yarın hatunlar gelince önce yediricem sonra müzik açıp kalkın daaa yediklerimizi yakalım diye oynıycam hihihihi
Benimde ikinci dogum bebegimde 6.ayini doldurdu senin kilo durumun iyimis ya ben zaten 85 ile hamis oldum boyum 1.75 suan 97 kiloyum.ilk hedef 85 insallah daha yolum uzun yani seni izinli mi sayiyoruz simdi neyse gelismeleri takip et yine canmEvet canim ya bebeğim 6 ayını dolduracak herkese vermesi kolye gelir emzirirken ama bana zor geliyor canım kızımda emzirme döneminde 20 kg aaldım
bu ikinci cocugum baktım yine alıyorum biraz dur dedim ama 7 kg aldım doğumdan sonra 5 ini verdim 2 di kaldı. Şuanda 87.5 kiloyum
171 boyum senin bebek ne kadarlik
hahahahah milad senin de özel bir çekiciliğin var anlaşılan mıknatıs gibi çekiryorsun dertlileri sorunluları değil mi :)))Offfffffffffff kocaman bir offff çekmek geldi içimden iki gündür sinirlerimi yutmaktan helak oldum. Neler yedim neler yaptim bilmiyorum. Kendimi insanların derdinden siyirmadikca iflah olmam benn..
Yarın toparlamaya çalışıp aranızda olmaya calisacam kızlar
Metra hoşgeldin bu arada kusura bakma dünden Bugüne yeni yazabildim
Benimde ikinci dogum bebegimde 6.ayini doldurdu senin kilo durumun iyimis ya ben zaten 85 ile hamis oldum boyum 1.75 suan 97 kiloyum.ilk hedef 85 insallah daha yolum uzun yani seni izinli mi sayiyoruz simdi neyse gelismeleri takip et yine canm
Günaydın kızlar
Güzel bir hafta olsun hepimiz için.
Bütün hafta sarfettigim emekler iki gun icinde uuçup gitti. HHafta sonu karisik duygular içinde debelenip durdum
ekim2009 canim nasil anlatsam bilmiyorum ben dert dinlemekten degilde dert cozmekten cok yoruldum. Herkesin ihtiyacini gidermek zorunda hissettigimden cevremdeki herkesi buna alistirdim.. simdi bunun kendimdeki zararlarini gördükçe siyrilmaya çalışıyorum. Ama insanlarin beni kullanma egilimi bitmiyor bir türlü.
Bazen ciddi ciddi beni etimden sütümden yunumden yararlanilacak bir koyun gibi gördüklerini düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?