1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Ben de ogrendim aslinda cevremdekiler cok degustin sen gozuyle bakiyor hatta. Ama onlara kabul ettirmekte zorlanıyorum ben:) hala elimden tutup zorla cekiyorlar resmen. Hadi neyse yaptim diyelim aylarca gunlerce yap yap bakıyorsun ki sonu yok bi gün biraktigin gibi senden de kötüsü yok.. cevrenin insanı yol yordam bilen birisi olarak gormesi o insan için bazen çekilir şey değil.
Cevap için teşekkürler. Brnde ogrenicem siyrilma ustaligini inşallah. Ha bu aarada benim de cok olmuştur samimiyetle evime cagirdigim her fırsatta agirladigim ama evinde misafirlerine yardim ederken bile ikinci plana atildigim birkac insan numunesi. Beni ne kadar kullandiklarini anladigim zaman hatirladim bunlari nedense :) nato kafa nato mermer işte bendeki
:)

Fatma arada yine uğra menu yazamasan bile birkac cümle yaz ozletme kendini

Canım bende bir ara telkinle zayıflamayı duyup araştırmıştım ama tam emin olamadım ve vazgeçtim.O konuda ne düşünüyorsun telkinle bilinç altına girerek zayıflamak mümkün müdür...

Ya bu eltilerin hepsi mi aynı arkadaş.Tesadüf mü yoksa.Benimki de aynı çok yer ama çıta gibi mübarek ...

Hoş geldin canım.Bende 85 ile hamile kalıp 110 ile doğuma gitmiştim.Doğumdan sonra 117 ye kadar çıktım ama yaklaşık 1 sene içinde 87 ye düştüm.Sende inşallah sağlıklı bir şekilde verirsin kilolarını.Bebeğini de Allah bağışlasın...

İyi yapmışsın canım.Ara sıra değişiklik iyi gelir.Bu aralar iyi gidiyorsun zaten ödül olsun...

Herkese selam
Bu gün. Direksiyon sinavim vardı kaldım bayaaa üzüldüm kizlaaar

Canın sağolsun güzelim.Bir dahaki sefere geçersin inşallah...

Öğlen yemiyor musun canım.Yoksa karatay usulü mü diyet yapıyorsun?

Olur güzelim yazarım.Sen dikkat et de yine diyetine tartılmak işi önemli değil.Bakarsın iki hafta sonra güzel bir rakam çıkar karşına.Aramızda kal ama

nilfer_pdr canım tekrar mı gireceksin yoksa üzüldüm bende bol bol pratik yap bu ara bw ehliyet almadan çook sürdüm tenha yerlerde
Ama kesinlikle eşimle değil hâlâ onunla rahat süremiyorum:)
ilk hakkımdı ama ben geçerdim de aksilikler oldu hayırlısı eşimle kullanıyorum:) hatta hoca eşinizlemi çalıştınız diye sordu:) nerden anladı bilemiyorum ama

öyle canım yaaa benimki de çok basit bir hata. normalde tali yoldan çıkarken durmayacaktım ben sağa sola baktım serbes olunca geçecektim hoca durmalısın dedi ben de durdum ama 1e takmayı unuttum araba stop etti kalkerken aslında hocam kalkabilirdiniz de dedi çukura girmiştiniz o yüzden kalkamadınız dedi sağlık olsun dedim üzüldüm dedi yok ben üzülmedim rahat olun dedim :) eşim zaten söylüyor sen benim acemiliğimden daha iyisin diyor ama kısmet bu işler allahın bildiği bir şey vardır muhakkak ki nasip etmedi.. öyle düşünüyorum

Uzulme canim insallah diger sinava kadar pratik yapar kolayca alirsin bende ehliyet almak istiyorum bebegimi biraz buyutuyum nasipse yazilcam kursa
aslında şu dönem çok iyi metracım iyice öğretiyorlar yola acemi değil usta şoförleri bırakıyorlar

Aranızdayım canım tabiki dikkat de ederim edebildiğim kadar

benim eskiden şişman insan olmamasına yorumum eskilerin çok hareket etmesidirç tamam çok yemek yeniyormuş ama hareket çokmuş bağa bahçe ev çocuk birde eş derken o kadın nasıl kilo tutsun ki?

tomurcukkk cum dun oyle denk geldigi icin oglen yemegi yiyemedim.pazar oldugu icin gec kahvalti yaptim ondan .tok tutan seyleri yemeye calisiyorum.belirli bi sistem liste falan yok mesala bugun arkadaslarla ayda bir toplandigimiz gun var pastalar borekler off nasil dengelicem ben ya:-(

Ben sinavi da direksiyonu da ilk seferde almıştım nilfercim ama şimdi arabayi çalıştırabilir miyim onu bile bilmiyorum. Öylesine aldim zaten. Bu küçük şehirde uzak yere esim bırakıyor geri kalan yerler adim mesafesinde zaten. Boşver iyice öğrenmek için fırsat olur sanada

aynı his hepimizde oluşuyor zaman zaman canım. ne de olsa kadınsın annesin... bizim toplumumuz böyle... sen hiç dert dinleyip sorun çözen bir erkek gördün mü psikolog vb. değilse... bu iş kadınlara verilmiş toplum tarafından... dert dinlemek empati yapmak güzel bir erdemdir ancak bunu sempatiye ( başkasının acısını hissetmek onunla aynı duyguları yaşamak) çevirdiğin zaman çok yorulur yıpranırsın.. buna dikkat et canım.. kimse senden daha değerli değil önce kendini düşün sen iyi olmazsan kimseye (kendi çocuklarında dahil) yardımcı olamazsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…