1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

eski sistem öyleymiş canım şu an geri geri iki araç arasına girme rampa kalkışı ışıkta durma kalkma geri gitme aklına gelebilecek her şey var sınav en az 30dk sürüyor..
öyle canım yaaa hayırlısı dedim ben de hakkımda hayırlısı buymuş demek ki

aslında şu dönem çok iyi metracım iyice öğretiyorlar yola acemi değil usta şoförleri bırakıyorlar
Bebegim buyusun biraz anneme birabilecek kadar olsun yazilcam insallah ehliyet almak baya emek isi yazili sinav direksiyon sinavi senin dedigin gibi kucuk hatalari bile gormezfen gelmiyolar purusuz bi sekilde ogrenmem lazim o yuzden yaza belki olmazsa onumuzdeki kisa dusunuyorum

Kizlar ben sabah buyuk bi kase yesil salata (uzerine peynirde koydum tabi)yedim. Insallah gunde fazla kacirmadan eve gelirim gelincede bir kase yogurt yeyip gunu kapatmayi planliyorum.sizin boyle belirli bi toplantiniz gununuz oldugunda nasil dengeliyosunuz? Buarad aksam sporunuda yepicam tabiki

Sen hocanin dedigini yap yaptığını yapma demişler:) benim şimdiye dek kurduğum mantık yanlışti zaten. Senin düşüncene uyabilirsen super olucak metracim. Gunu kurtarmis olursun

Merhaba hanimlar cumadan beri yazamadim bizim gelin dogum yapti cocuklarina da ben baktim dile kolay uc tane bende iki de onun gerisini siz dusunun artik uc gundur kafayi yedim yani cok sukur sabah goturup biraktim anladim ki bi tane bile olsa daha cocuk istemiyorum rabbim olmayanlara nasip etsin, diyet falan da kalmadi benim yine bu haftam da mahfoldu bugun toparladim ama sabaha gorucez artik

dün günüm vardı canım bendeydi misafirler bir sürü hazırlık yapım ama sadece iki küçük peynirli poğaça ve bir dilim ıspanaklı kek yedim oda sabahtan akşama kadar başkada bişey yemedim akşamda çorba ve karalahana sarması yedim çünkü hem çok yorgundum hemde açtım

Ogle / akşam

Tavuklu Bulgur pilavi ( abartmadan gözüm doyana kadar yedim diyelim)
1 kase ayran çorbası ( yağsız)
1 mandalina

Aksam cok acikirsam yogurt yemeyi düşünüyorum

Beğendim hatta ıspanaklı bardak kekinin tarifini istesem Bir de ben tencerede fincan kek yapıyorum.Bu ıspanaklıyı da öyle yapsam nasıl olur acaba

bence olur canım bardakta piştiğine göre tencerede de pişer

tarife gelince

üç yumurta bir su bardağı yoğurt yarım su bardağı sıvı yağ iki paket kabartma tozu iki paket vanilin bir su bardağı toz şeker bir su bardağı ıspanak püresi ve un

önce yumurtayla şiekeri iyice çırpıp di,ğer tüm sıvı malzemeleri karıştırıyosun sonrada unu ve kabartma tozunu vanilini ekliyosun akışkan bir hamur elde ediyosun kağıt bardaklara yarısına kadar dolduruyosun 175 derecede 40 - 45 dakika kadar pişiriyosun pişip soğuduktan sonra ağız kısımlarından düz bir şekilde kesip arasına krema sürüyosun kesiğin kısımı üzerine kapatıyosun yada istediğin gibi süsleyebilirsin

Kizlar ben geldiiiim.gunde fazla kacirmamaya calistim.yediklerime gelince
4-5yemek kasigi borulce salatasi
Bitane pogaca
Bitane kucuk avci boregi
Bitane kuru dolma bide kucuk kurabiye yedim birazdanda yogurt yicem...@sara_28 canim ikramliklarin cok nefis gorunuyor ellerine saglik.marifetli arkadasim

Ayy kizlar ben sizleri bu ortami cok sevdim monotonluktan kurtuldum motivasyon desen super iyiki varsiniz benide araniza kabul ettiginiz icin cok tesekkur ederim
bu topik böyle metracım bende yeniyim 1 haftayı geçti geleli hemen ben ide aralarına aldı kabül ettiler sağolsunlar çok samimi içten herkes çok sevdim buradaki herkesi zaten eskiden beri muhabbetimiz varmış gibi hissediyorum
iyi ki sen de geldin hem eğlenicez hem iyice güzelleşeceğiz burada

ben bu gün ne yedim ne içtim yazmayayım kahvaltı saat 2. buçuğa kadar sürdü 4 kadın kıkırdaya kıkırdaya yedik içtik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…