- 17 Nisan 2013
- 976
- 2.100
- 208
eski sistem öyleymiş canım şu an geri geri iki araç arasına girme rampa kalkışı ışıkta durma kalkma geri gitme aklına gelebilecek her şey var sınav en az 30dk sürüyor..Ben sinavi da direksiyonu da ilk seferde almıştım nilfercim ama şimdi arabayi çalıştırabilir miyim onu bile bilmiyorum. Öylesine aldim zaten. Bu küçük şehirde uzak yere esim bırakıyor geri kalan yerler adim mesafesinde zaten. Boşver iyice öğrenmek için fırsat olur sanada
allah kabul etsin canımGünaydın kızlar az kaldı oruç borçlarim 10 gün bugün oruçluyum....
Bebegim buyusun biraz anneme birabilecek kadar olsun yazilcam insallah ehliyet almak baya emek isi yazili sinav direksiyon sinavi senin dedigin gibi kucuk hatalari bile gormezfen gelmiyolar purusuz bi sekilde ogrenmem lazim o yuzden yaza belki olmazsa onumuzdeki kisa dusunuyorumaslında şu dönem çok iyi metracım iyice öğretiyorlar yola acemi değil usta şoförleri bırakıyorlar
Kizlar ben sabah buyuk bi kase yesil salata (uzerine peynirde koydum tabi)yedim. Insallah gunde fazla kacirmadan eve gelirim gelincede bir kase yogurt yeyip gunu kapatmayi planliyorum.sizin boyle belirli bi toplantiniz gununuz oldugunda nasil dengeliyosunuz? Buarad aksam sporunuda yepicam tabiki
Kizlar ben sabah buyuk bi kase yesil salata (uzerine peynirde koydum tabi)yedim. Insallah gunde fazla kacirmadan eve gelirim gelincede bir kase yogurt yeyip gunu kapatmayi planliyorum.sizin boyle belirli bi toplantiniz gununuz oldugunda nasil dengeliyosunuz? Buarad aksam sporunuda yepicam tabiki
Ellerine sağlık Sara'cım.Her biri nefis görünüyor.Bunca kaçamak yapmaya müsait yiyeceklerin arasında iyi atlatmışsın tebrik ederim...Eki Görüntüle 1380262 Eki Görüntüle 1380265 Eki Görüntüle 1380266 Eki Görüntüle 1380270 kızlar bunlar dün hazırladığım ikramlıklar
Ellerine sağlık Sara'cım.Her biri nefis görünüyor.Bunca kaçamak yapmaya müsait yiyeceklerin arasında iyi atlatmışsın tebrik ederim...
Beğendim hatta ıspanaklı bardak kekinin tarifini istesemsağol canım beğenmeniz hoşuma gidiyor doğrusu
Beğendim hatta ıspanaklı bardak kekinin tarifini istesemBir de ben tencerede fincan kek yapıyorum.Bu ıspanaklıyı da öyle yapsam nasıl olur acaba
bu topik böyle metracım bende yeniyim 1 haftayı geçti geleli hemen ben ide aralarına aldı kabül ettiler sağolsunlar çok samimi içten herkes çok sevdim buradaki herkesi zaten eskiden beri muhabbetimiz varmış gibi hissediyorumAyy kizlar ben sizleri bu ortami cok sevdim monotonluktan kurtuldum motivasyon desen super iyiki varsiniz benide araniza kabul ettiginiz icin cok tesekkur ederim
Eki Görüntüle 1380262 Eki Görüntüle 1380265 Eki Görüntüle 1380266 Eki Görüntüle 1380270 kızlar bunlar dün hazırladığım ikramlıklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?