Allah kabul etsin canım
Inşallah canım ya umarim hepimiz en kısa zamanda zayifcacik hatunlar oluruzHos geldim aramiza canim.bende yeniyim saolsun arkadaslar cok sicaklar hic yabancilik cektirmiyolar sanki yillardir gorusuyomusuz gibi geliyo bana.hep beraber ipincecik olalim insallah gorenler sasirsin....
hosbulduk canım kurtulcaz artik başka yapacak bisey yok zayıflamamiz gerek uzun bir yoldayizKizlar sizlerde hosgeldiniz insallah hep beraber bu kilolardan kurtulucaz
7
Miladcım bence bu şekilde beslenmen sana bence iyi gelecek hamur işi ve tatliyi da azalttın mi tamamdır canım. Ben bu şekilde 6 ayda 17 kilo verdim hemde tatlimi bile yiyerek
2 öğün ve 17 en son 18 den sonra yemeyerek[/QUOTE aaa nasil verdin canım banada anlat bunu bende deneyeyim bakam
Iyi kizlar gonul rahatligiyla yerim artk yumurtalarimibende bugun yediklerimi paylasiyim:
Sabah 11:00 iki tane haslanmis yumurta 2 siyah zeytin 1dilim ekmek bol yesillik sekersiz cay
Ara 13: 00 yarim muz tarcinli bitki cayi
Oglen 16:30 7 kasik bulgur pilavi 5 kasik patates salatasi 1tane kucuk salatalik tursusu 1tane ayva tatlisi
Ara18:00 2tane cavdarli buskivi yesil cay
Aksam19:00 buyuk bi kase yesil salata
Bu saate kadar 2.5 lt su
Yatana kadar yarim lt daga icerim heralde
Günaydın hanımlar
Kilo bildirimimi yaptım duse kalka ilerledim bu hafta ona ragmen -900 mutluyum, umutluyum:) daha iyi olacak inşallah ne istediğimi, hangi beslenme şeklinin hayatima uydugunu deneye yanila ogrenip sonunda bulacagima inanıyorum.
Bu arada hafizamin kurbani oldum yine @ekim2009 gecen haftaki bildirimde vardı dimi? o biliyordur
@metra ya anlatayim bizim kilo bildirim sayfamız olan 2015 fistiklarinin kilo takip gunlugumuz var orda paylaşım yapmıyoruz sadece kilolarimizi
Geçen hafta
Güncel
Fark
Hedef
Seklinde yazıyoruz salı gunleri kilo bildirim gunlerimiz canim Bilgine:)
Tebrikler canim kutluyorum seniGünaydın hanımlar
Kilo bildirimimi yaptım duse kalka ilerledim bu hafta ona ragmen -900 mutluyum, umutluyum:) daha iyi olacak inşallah ne istediğimi, hangi beslenme şeklinin hayatima uydugunu deneye yanila ogrenip sonunda bulacagima inanıyorum.
Bu arada hafizamin kurbani oldum yine @ekim2009 gecen haftaki bildirimde vardı dimi? o biliyordur
@metra ya anlatayim bizim kilo bildirim sayfamız olan 2015 fistiklarinin kilo takip gunlugumuz var orda paylaşım yapmıyoruz sadece kilolarimizi
Geçen hafta
Güncel
Fark
Hedef
Seklinde yazıyoruz salı gunleri kilo bildirim gunlerimiz canim Bilgine:)
Canim annecigine rabbim acil sifa versin cok gecmis olsunİyi aksamlar kizlar bende yeni eve geldim sabahtan beri annem hasta bronşit olmus gittim yemek yaptim falan iste
Sabah: bir kase nesfit
Ara: yok
Ogle: annem kahvalti istedi sadece bende onunla yedim
Ara: bi tane portakal
Aksam: tavuk salata
Bu arada bende bu hafta sonu biraz kotu gecmesine ragmen bir kilo vermisim yinede insallah boyle devam ederim
Canlarim dişimdn dolayi bisey yiyemedim bugun sadece corba ictim tum gun kahvaltida dahil 4 kase
Tebrikler canim kutluyorum seni
Miladcim burasi gitgide kalabaliklasiyor maşallah artik geceleri oku oku bitiremiyorum gecmisi buda cok güzel kilo veren arkadaslar tebrik ediyorum sizleri dilerim haftaya dahada cok kilolar verirsiniz beni soracak olursaniz ayni kiloda duruyorum gitmiyor bende hiccc ilismiyorum sonucta almamakta önemli yeme seklim ayni dikkat ediyorum yediklerime ama kilo veremiyorum nedense kilolarim inat ben inat gideceksin diyorum o yokk diyor bakalim kim kazanacak bu savaşı aslinda cok yogunum birazda ondan kaynaklaniyor ama bir düzene sokmam lazim hayatimi olmuyor hergün baska bir yogunluk calissam bundan iyi ev hanimi olmak cok zor iznin yok tatilin yok 7/24 hizmettesin malesefff
Hayırlı sabahlar olsun kızlarr
sabah kahvaltım
4 kaşık yoğurt
2 haşlanmış yumurta
yarım k.k peynir
1 fincan kahve
Hayırlı günler canım
Eski Saheste yi görmek istiyorum artık...
O neşeli kıpır kıpır bolsohbelti olanı:)
o bi süre olamıcak galiba canım tam toparlanmaya başladım derken dün bi kazık daha yedim.. şu okullar kapansa bi kendimle başbaşa kalıp herşeyden uzaklaşsam eminim düzelicek. Bende özledim çünkü eski halimi..Hayırlı günler canım
Eski Saheste yi görmek istiyorum artık...
O neşeli kıpır kıpır bolsohbelti olanı:)
Maşallah bitanem.Kontrolü tekrar ele aldın.Bu yöntem sana iyi geldi.Enerjin yükseldi canım.İnanıyorum sana güzel kilo vereceksin...Vee akşam yemeğim
Kaz etiyle yapılmış bulgur pilavı
1 kase Corba
1 dilim ekmek
Soğan salatası
Turşu
1 bardak Tursu suyu
Elhamdulillah tika basa doluyum şimdi. yarin kahvaltıya kadar sadece çay içerim. .
İyi aksamlar kizlar bende yeni eve geldim sabahtan beri annem hasta bronşit olmus gittim yemek yaptim falan iste
Sabah: bir kase nesfit
Ara: yok
Ogle: annem kahvalti istedi sadece bende onunla yedim
Ara: bi tane portakal
Aksam: tavuk salata
Bu arada bende bu hafta sonu biraz kotu gecmesine ragmen bir kilo vermisim yinede insallah boyle devam ederim
Kizlar bisey sorcam ben iki gunde bir sabah kahvaltida iki tane haslanmis yumurta yiyorum tok tutuyo cunku acaba fazla mi oluyo siz nasil besleniyosunuz kahvalti ozellikle bana sıkıntı oluyo cesit acisindan onerileriniz var mi
Canlarim dişimdn dolayi bisey yiyemedim bugun sadece corba ictim tum gun kahvaltida dahil 4 kase
herkese bendende koskocamn bir güüüüüüüüüüüüüüüüüüüü naaaaaaaaaaay dııııııııııııııııııııııııııın
bu sabah enerjik hafta sonu annemler geliyor oleeeeeeeeeeeeeeeey beeeeeee sevinçten yerimde duramıyorum zıp zıp zıplayasım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?