1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Hos geldim aramiza canim.bende yeniyim saolsun arkadaslar cok sicaklar hic yabancilik cektirmiyolar sanki yillardir gorusuyomusuz gibi geliyo bana.hep beraber ipincecik olalim insallah gorenler sasirsin....
Inşallah canım ya umarim hepimiz en kısa zamanda zayifcacik hatunlar oluruz
Kizlar sizlerde hosgeldiniz insallah hep beraber bu kilolardan kurtulucaz
hosbulduk canım kurtulcaz artik başka yapacak bisey yok zayıflamamiz gerek uzun bir yoldayiz

Canım senin bebek 6 aylik değilmiş nasıl acikmiyor musun

Tebrikler canim kutluyorum seni

Canim annecigine rabbim acil sifa versin cok gecmis olsun

Miladcim burasi gitgide kalabaliklasiyor maşallah artik geceleri oku oku bitiremiyorum gecmisi buda cok güzel kilo veren arkadaslar tebrik ediyorum sizleri dilerim haftaya dahada cok kilolar verirsiniz beni soracak olursaniz ayni kiloda duruyorum gitmiyor bende hiccc ilismiyorum sonucta almamakta önemli yeme seklim ayni dikkat ediyorum yediklerime ama kilo veremiyorum nedense kilolarim inat ben inat gideceksin diyorum o yokk diyor bakalim kim kazanacak bu savaşı aslinda cok yogunum birazda ondan kaynaklaniyor ama bir düzene sokmam lazim hayatimi olmuyor hergün baska bir yogunluk calissam bundan iyi ev hanimi olmak cok zor iznin yok tatilin yok 7/24 hizmettesin malesefff

Tebrikler canim kutluyorum seni

Tesekkurler canım öyle cok kutlanacak bir kilo degil kibarligindan kutluyorsun biliyorum.ama uzun zamandir veremediğim icin - 900 bana iyi geldi vallahi:)

Evet kalabiliklastik bu da hoşuma gitti. Yeni Fikirler taze kanlar olmasi iyi geldi. Bizim topikin en güzel yani biri gelip biri gitmiyor. Gelen samimi insanlar kalıyor yola beraber devam ediyoruz. Çok kararli olamayanlar bir selam verip gidiyor o da olacak artık. 71 yada 72 kiloydun dimi? Bana sorarsan artık almamaya calisman yeterli ama vücut senin vücudun kendini rahat hissetmiyorum dersen verirsin inşallah. Zaten 1 aydir falan hedef kilomu değiştirdim bende 68 konusunda israrli olmayacağım artık ilk 85 olmak hedefim sonra 80 ben seksen kilodayken herkes cok zayifsin diyordu sonra 75 oluncaya kadar bakicam duruma iyi hissedersem 75 iyi benim için gerisi de yakışmaz bana sporla sikilasmaya çalışırım artik.. ay sabah sabah bunları düşünmek iyi geldi yaa:)
Gerceklesecek inanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
herkese bendende koskocamn bir güüüüüüüüüüüüüüüüüüüü naaaaaaaaaaay dııııııııııııııııııııııııııın

bu sabah enerjik hafta sonu annemler geliyor oleeeeeeeeeeeeeeeey beeeeeee sevinçten yerimde duramıyorum zıp zıp zıplayasım var

o bi süre daha
Hayırlı günler canım
Eski Saheste yi görmek istiyorum artık...
O neşeli kıpır kıpır bolsohbelti olanı:)
o bi süre olamıcak galiba canım tam toparlanmaya başladım derken dün bi kazık daha yedim.. şu okullar kapansa bi kendimle başbaşa kalıp herşeyden uzaklaşsam eminim düzelicek. Bende özledim çünkü eski halimi..

Vee akşam yemeğim

Kaz etiyle yapılmış bulgur pilavı
1 kase Corba
1 dilim ekmek
Soğan salatası
Turşu
1 bardak Tursu suyu

Elhamdulillah tika basa doluyum şimdi. yarin kahvaltıya kadar sadece çay içerim. .
Maşallah bitanem.Kontrolü tekrar ele aldın.Bu yöntem sana iyi geldi.Enerjin yükseldi canım.İnanıyorum sana güzel kilo vereceksin...

annene geçmiş olsun Aysun'um.
Menünü de beğendim.Böyle devam edersen sen de kaçamakları çabuk tolöre edip eksilere geçeceksin

Kizlar bisey sorcam ben iki gunde bir sabah kahvaltida iki tane haslanmis yumurta yiyorum tok tutuyo cunku acaba fazla mi oluyo siz nasil besleniyosunuz kahvalti ozellikle bana sıkıntı oluyo cesit acisindan onerileriniz var mi

Canım hiçbir sakıncası yok bana göre de.Protein iyi gelir sabah sabah dinç ve tok tutar.
Kahvaltı konusunda bende çok çeşitlendiremiyorum.çalıştığım için uyanınca canım birşey istemiyor ama mecburen atıştırıyorum evden çıkmadan.
Öneri olarak yeşillik roka maydanoz ekleyebilirsin.Yumurtayla da iyi gider diye düşünüyorum.Ben bazen beyaz peynirden de sıkılıyorum.Krem peynir,tel peyniri falan da yiyorum ara sıra.Çok irdelemiyorum yani yağsız olsun,tuzsuz olsun diye.Canım hangisini isterse ...

Canlarim dişimdn dolayi bisey yiyemedim bugun sadece corba ictim tum gun kahvaltida dahil 4 kase

Geçmiş olsun... İlkay da yaşadı geçen hafta 2 kilo verdi :))) Ama sağlık en önemlisi tabi.Umarım bir an önce iyileşirsin canım...

Günaydın Sara'cım.Gözün aydın annenler geliyormuş,Allah kavuştursun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…