- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
@milad2014 canım günaydın bencedeyeni arkadaşların gelmesi çok iyi oldu onların enerjisi bizede geçti inşallah böyle devam eder
Canım benim de hedef kilom değişti tabiki 75 istiyorum ama 80 ede razıyım artık Nisan da oğlumun doğum günü var o güne kadaren kötü 80 olmak istiyorummmm
Günaydın Sara'cım.Gözün aydın annenler geliyormuş,Allah kavuştursun...
o bi süre daha
o bi süre olamıcak galiba canım tam toparlanmaya başladım derken dün bi kazık daha yedim.. şu okullar kapansa bi kendimle başbaşa kalıp herşeyden uzaklaşsam eminim düzelicek. Bende özledim çünkü eski halimi..[/QUOTE
şaheste kendim için motive amaçlı kullandığım bir cümle var gülüm sana da bunu diycem
BENİ ÖLDÜRMEYEN ŞEY DAHA GÜÇLÜ KILAR
günaydıııııııınnn kızlarr mutlu güzel günlerr
bu günü kendime sıvı günü ilan ettim gece üşenmedim 2 elma 1 çucuk tarçın 2-3 karanfille şekersiz komposto yaptım
mercimek çorbası yaptım
bu günü bunlar ve ayranla geçiricem haftada 1 kere yapmaya karar verdim :))nerden düştü aklına sıvı beslenmek derseniz
mide küçültme ameliyatını araştırdım ablam da oldu ya o da demişti çorbayla beslendim uzun süre diye sonrasın da dille damak arasında ezililbilecek kadar yumuşak şeyleri yiyebiliyorlarmış nette öyle yazıyor
bende şöyle düşündüm midemi kestirip küçültmesem de onlar ne yiyorsa bari bende hafta da 1 gün öyle yerim 1 ayda 10 ile 15 kilo arası veriyorlar bende 1 gün denerim sanki ne olacak dedim:)))
darısı başımızaaaaa:))) gözün aydın canım rabbim neşeni daim etsin hep böyle mutlu ol inşallahherkese bendende koskocamn bir güüüüüüüüüüüüüüüüüüüü naaaaaaaaaaay dııııııııııııııııııııııııııın
bu sabah enerjik hafta sonu annemler geliyor oleeeeeeeeeeeeeeeey beeeeeee sevinçten yerimde duramıyorum zıp zıp zıplayasım var
herkese bendende koskocamn bir güüüüüüüüüüüüüüüüüüüü naaaaaaaaaaay dııııııııııııııııııııııııııın
bu sabah enerjik hafta sonu annemler geliyor oleeeeeeeeeeeeeeeey beeeeeee sevinçten yerimde duramıyorum zıp zıp zıplayasım var
Maşallah bitanem.Kontrolü tekrar ele aldın.Bu yöntem sana iyi geldi.Enerjin yükseldi canım.İnanıyorum sana güzel kilo vereceksin...
annene geçmiş olsun Aysun'um.
Menünü de beğendim.Böyle devam edersen sen de kaçamakları çabuk tolöre edip eksilere geçeceksin
Canım hiçbir sakıncası yok bana göre de.Protein iyi gelir sabah sabah dinç ve tok tutar.
Kahvaltı konusunda bende çok çeşitlendiremiyorum.çalıştığım için uyanınca canım birşey istemiyor ama mecburen atıştırıyorum evden çıkmadan.
Öneri olarak yeşillik roka maydanoz ekleyebilirsin.Yumurtayla da iyi gider diye düşünüyorum.Ben bazen beyaz peynirden de sıkılıyorum.Krem peynir,tel peyniri falan da yiyorum ara sıra.Çok irdelemiyorum yani yağsız olsun,tuzsuz olsun diye.Canım hangisini isterse ...
Geçmiş olsun... İlkay da yaşadı geçen hafta 2 kilo verdi :)))Ama sağlık en önemlisi tabi.Umarım bir an önce iyileşirsin canım...
Günaydın Sara'cım.Gözün aydın annenler geliyormuş,Allah kavuştursun...
Dünk
Sabah
2 adet etimek
1 küçük domates
5 adet zeytin
Etimeklerin üzerine krem peynir
ara
7 adet badem
öğlen
kepekli tost
5 zeytin
1 dilim kaşar
akşam
2 adet küçük karnıyarık
1 kase yoğurt
2 dilim kepekli ekmek
ara
1 kase kabuklu yer fıstığı (kabuklar dahil 1 kase)
gözün aydın
darısı başımızaaaaa:))) gözün aydın canım rabbim neşeni daim etsin hep böyle mutlu ol inşallah
ben zaten ekmek yemiyorum canım isterse sabahları biraz yiyorum bu gün yemeyi düşünmüyorum şu anda midem burkuluyor yine birşey yiyesim yok daha yoğurt karışımını bile yemedim canım istemiyor:)günaydın canımm benim için çok mutlu bir gün
sıvı beslenme güzel fikir yapabilirmiyim yaparım heralde ekmek yemiyecekmisin
gozun aydin canim. Senin adina cok sevindim..
ben zaten ekmek yemiyorum canım isterse sabahları biraz yiyorum bu gün yemeyi düşünmüyorum şu anda midem burkuluyor yine birşey yiyesim yok daha yoğurt karışımını bile yemedim canım istemiyor:)
Bebegim 6.ayini bir hafta gecti daha ek gidalara baslamadik bu aralar istahsiz bende israr etmedim bana gelince aksamlar saat dokuzda bi acikma oluyo midem kaziniyo sonra geciyo.sence nasil beslenme duzenim surekli cok yiyormusum gibi geliyo kilo veremicem diye korkuyorum daha once cok baslayip biraktigimdan heralde.Bende durumlar boyle canimCanım senin bebek 6 aylik değilmiş nasıl acikmiyor musun
ben doğuştan mutlu biriyim allah beni böyle yaratmış dış etkenler arada dürtmese sürekli gülerek sırıtarak gezen biri olurum eskisi gibi:)sağol canım amin
hep neşeli olalım hayat güzel dünya güzel nefes almak güzel güneşi görmek daha güzel mutlu olmak için çok sebebimiz var
ben doğuştan mutlu biriyim allah beni böyle yaratmış dış etkenler arada dürtmese sürekli gülerek sırıtarak gezen biri olurum eskisi gibi:)
Bebegim 6.ayini bir hafta gecti daha ek gidalara baslamadik bu aralar istahsiz bende israr etmedim bana gelince aksamlar saat dokuzda bi acikma oluyo midem kaziniyo sonra geciyo.sence nasil beslenme duzenim surekli cok yiyormusum gibi geliyo kilo veremicem diye korkuyorum daha once cok baslayip biraktigimdan heralde.Bende durumlar boyle canim
herkese bendende koskocamn bir güüüüüüüüüüüüüüüüüüüü naaaaaaaaaaay dııııııııııııııııııııııııııın
günaydıııııııınnn kızlarr mutlu güzel günlerr
bu günü kendime sıvı günü ilan ettim gece üşenmedim 2 elma 1 çucuk tarçın 2-3 karanfille şekersiz komposto yaptım
mercimek çorbası yaptım
bu günü bunlar ve ayranla geçiricem haftada 1 kere yapmaya karar verdim :))nerden düştü aklına sıvı beslenmek derseniz
mide küçültme ameliyatını araştırdım ablam da oldu ya o da demişti çorbayla beslendim uzun süre diye sonrasın da dille damak arasında ezililbilecek kadar yumuşak şeyleri yiyebiliyorlarmış nette öyle yazıyor
bende şöyle düşündüm midemi kestirip küçültmesem de onlar ne yiyorsa bari bende hafta da 1 gün öyle yerim 1 ayda 10 ile 15 kilo arası veriyorlar bende 1 gün denerim sanki ne olacak dedim:)))[/QUOTE
Haftada bir sivi gunu cok guzel fikir benimde cok hosuma gitti yapabilirsem bende yapmak isterim.. vucudumuzda dinlenmis olur kisa bidetoks gibi olur..sen yapda csnim sonuclara gore bizde yapalim tek dusumcem emzirdigim icin sutum azalirsa bebisim ac kalmasinn
Yaa gercenten rahatlarmiyim ki ben bunu aksam cocuklar uyuyunca sakin kafayla bi yapiyim bakalm nolcak..saoll canimsin yagülüm nacizane bir fikrim var arama motoruna eft kilo vuruş noktaları yaz çıkan şemedaki yerlere 6-7 kere parmaklarınla vururken bu iştah ve kilo verememe korkuma rağmen kendimi tamamen kabül ediyorum seviyorum de inanman şart değil yeterki doğru yerlere vuruş yap bak nasıl rahatlayacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?