Oylemi diyosun yinede bi kez de olsa denemek isterim ya bakalim sende sonuclar guzel olursa daha onceki haftalara gore fark cok olursa bi deneyim diyorumsen yapma niye yapıyorsun benim zaten iştahta sorun var hiç zorlanmadan yaparım ama sen emziriyorsun için kazınır tansiyonun düşerse olmaz
bebek aç kalmaya kalmaz yeterli su içsen bile allahın hikmeti süt oluyor bebeklerin nasibi oluyor
aft yani duygusal özgürleşme tekniği akapunktur noktalarına vuruşla herkesin öğrenip yapabileceği bir şey bizim ülkemizde yeni yeni yapılmaya başlandı dünyada şimdiye kadar bu yöntenle yüzbinlerce kişi panik atak travma sonrası stres yükseklik korkusu kronik alerji bağımlılıklar yeme sigara alkol gibi bunlardan dakikalar içinde kurtulmuş bende eşimin baş ağrısı için yaptım akşam işe yaradı ama ben yaparken çok dalga geçti :))herşeye ama herşeye eft yapılıyorYaa gercenten rahatlarmiyim ki ben bunu aksam cocuklar uyuyunca sakin kafayla bi yapiyim bakalm nolcak..saoll canimsin ya
o zaman senin çorbanı ayarlarız mesala kıyma yada küçük nohut kadar köfteciklerle yapılan terbiyesi yumurtalı bol yoğurtlu yayla çorbası olabilir önce sağlık günlük enerjini düşürecek birşey yapmamak lazım bebişine nasıl bakıcan sonra :))Oylemi diyosun yinede bi kez de olsa denemek isterim ya bakalim sende sonuclar guzel olursa daha onceki haftalara gore fark cok olursa bi deneyim diyorum
Gözün aydin canim allah kavuştursun
Bende haftaya perşembe gidiyorum annem lere
Canım bende araştırdım şimdi birazcık.Sende kısaca bahseder misin nasıl yaptığını? Gece mi yapıyorsun? Yemeklerden önce mi? Vuruşlarda kendini nasıl telkin ediyorsun? Konu ilgimi çektiaft yani duygusal özgürleşme tekniği akapunktur noktalarına vuruşla herkesin öğrenip yapabileceği bir şey bizim ülkemizde yeni yeni yapılmaya başlandı dünyada şimdiye kadar bu yöntenle yüzbinlerce kişi panik atak travma sonrası stres yükseklik korkusu kronik alerji bağımlılıklar yeme sigara alkol gibi bunlardan dakikalar içinde kurtulmuş bende eşimin baş ağrısı için yaptım akşam işe yaradı ama ben yaparken çok dalga geçti :))herşeye ama herşeye eft yapılıyor
gecesi gündüzü yok valla mesela o gün yemeği savsakladım akşama kurt gibi acıktım hep öyle olur ya yemeyiz yemeyiz sonrada yemeğe saldırırız :)Canım bende araştırdım şimdi birazcık.Sende kısaca bahseder misin nasıl yaptığını? Gece mi yapıyorsun? Yemeklerden önce mi? Vuruşlarda kendini nasıl telkin ediyorsun? Konu ilgimi çekti
Allah razı olsun.Süpersin canım.Hemen başlıyorum bu akşam.Bakalım neler olcak.Teşekkür ederim emeğin için kuzum...gülüm senin için en kolay ve detaylı olan yerden anlatımını kopyaladım işine yarar sanırım
senden de allah razı olsun bir sürü şeyi okuyorum araştırıyorum deniyorum işe yararsa size de söylüyorum bu eft yi 2 haftadır kurcalıyordum en son tamam dedim denemeye başladım işe yaradığını görünce size de diyim dedim :))Allah razı olsun.Süpersin canım.Hemen başlıyorum bu akşam.Bakalım neler olcak.Teşekkür ederim emeğin için kuzum...
İzledim canım sabah o videoyu.Gerçekten etkileyici.Şaşırdım açıkçası son halini görünce.senden de allah razı olsun bir sürü şeyi okuyorum araştırıyorum deniyorum işe yararsa size de söylüyorum bu eft yi 2 haftadır kurcalıyordum en son tamam dedim denemeye başladım işe yaradığını görünce size de diyim dedim :))
kilo kabızlık gibi konularda ısrarcı olmak şart diğer sadece psikolojik konular 1 defa da bir kaç dk içinde çözüme kavuşuyor ama kilo için ısrarla denemek gerekiyor
youtup ta bizimkilerden biri yapmış kızın önceki hali var ilk seansı çekmişler videoya orada yaptırıyor uzman sonra 70 gün sonrası video var kız erimiş 20 kg vermiş onu anlatıyor süper bişey
geçmiş olsun canımCanlarim dişimdn dolayi bisey yiyemedim bugun sadece corba ictim tum gun kahvaltida dahil 4 kase
ben deee ben deeeHayırlı günler canım
Eski Saheste yi görmek istiyorum artık...
O neşeli kıpır kıpır bolsohbelti olanı:)
gözün aydın canımherkese bendende koskocamn bir güüüüüüüüüüüüüüüüüüüü naaaaaaaaaaay dııııııııııııııııııııııııııın
bu sabah enerjik hafta sonu annemler geliyor oleeeeeeeeeeeeeeeey beeeeeee sevinçten yerimde duramıyorum zıp zıp zıplayasım var
bence de çok iyi fikirgünaydıııııııınnn kızlarr mutlu güzel günlerr
bu günü kendime sıvı günü ilan ettim gece üşenmedim 2 elma 1 çucuk tarçın 2-3 karanfille şekersiz komposto yaptım
mercimek çorbası yaptım
bu günü bunlar ve ayranla geçiricem haftada 1 kere yapmaya karar verdim :))nerden düştü aklına sıvı beslenmek derseniz
mide küçültme ameliyatını araştırdım ablam da oldu ya o da demişti çorbayla beslendim uzun süre diye sonrasın da dille damak arasında ezililbilecek kadar yumuşak şeyleri yiyebiliyorlarmış nette öyle yazıyor
bende şöyle düşündüm midemi kestirip küçültmesem de onlar ne yiyorsa bari bende hafta da 1 gün öyle yerim 1 ayda 10 ile 15 kilo arası veriyorlar bende 1 gün denerim sanki ne olacak dedim:)))
bu yöntemi bulan graeg isimli bir mühendis herkesin kullanabileceği haline getirmiş normalde çinlilerin .ğneyle nerende sorun varsa ona odaklı yeri bulup onu tedavi ediyorlarmış misal böbrek için başta yada elde bir bölgeye iğneler batırarak yapıyorlarmış kesin sonuç için grag tüm meridyen noktalarına vuruşlar yaparakta tam sonuç alınacağını keşfetmişİzledim canım sabah o videoyu.Gerçekten etkileyici.Şaşırdım açıkçası son halini görünce.
Birşeye takıldım.Bu hatırlatma cümleleri neler.Mesela ne ile ilgili sorunumuz varsa o noktalara vururken onu mu tekrarlıcaz?
Atıyorum uykusuzluk,zayıflama veya psikolojik herhangibir sorun için?
Mesela zayıflamak için o noktaların ne işe yaradığının yazdığı bir sayfa var kadınlar kulübünde onları mı ezberlemeliyim sence ?
Yaa sen harikasın :)) Süper anladım şimdi...bu şekilde daha akılda alıcı oluyor değil mi :))
Bu noktaların hepsinemi vuruş yapıyorsunuz bende baktım noktalara heğsinemi yapılacak bilemedim detaylı bakmam lazımYaa sen harikasın :)) Süper anladım şimdi.. inanır mısın yada tesasüf mü bilemedim demin içim kazındı.Ara öğün saatimdi badem yerdim hep.Bu noktalara vuruş yaptım.Derin nefes aldım ve verdim.Birkaç yudum da su... Ve açlık hissim gitti.Nasıl birşeydir bu.Ara öğün yapmadım ve öğlen yemeğine kadar da yapmayı düşünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?