senden de allah razı olsun bir sürü şeyi okuyorum araştırıyorum deniyorum işe yararsa size de söylüyorum bu eft yi 2 haftadır kurcalıyordum en son tamam dedim denemeye başladım işe yaradığını görünce size de diyim dedim :))
kilo kabızlık gibi konularda ısrarcı olmak şart diğer sadece psikolojik konular 1 defa da bir kaç dk içinde çözüme kavuşuyor ama kilo için ısrarla denemek gerekiyor
youtup ta bizimkilerden biri yapmış kızın önceki hali var ilk seansı çekmişler videoya orada yaptırıyor uzman sonra 70 gün sonrası video var kız erimiş 20 kg vermiş onu anlatıyor süper bişey
geçmiş olsun canım
ben deee ben deee
gözün aydın canım
bence de çok iyi fikir
Yaa sen harikasın :)) Süper anladım şimdi...
Ve inanır mısın yada tesasüf mü bilemedim demin içim kazındı.Ara öğün saatimdi badem yerdim hep.Bu noktalara vuruş yaptım.Derin nefes aldım ve verdim.Birkaç yudum da su... Ve açlık hissim gitti.Nasıl birşeydir bu.Ara öğün yapmadım ve öğlen yemeğine kadar da yapmayı düşünmüyorum
ben gideyim benimkiler yedi içti gitti ortalık toparlıyayım
bol enerjili neşe dolu günlerrrr:))))
doğru diyosun canım... benimde canım çikolata çektiğinde atıyorum ağzıma 4 5 tane damla çikolata yetiyor vallabiz sağlıklı kendimizi iyi hissederek ağırlıklarımızdan kurtulacağız gülüm rabbim o kadar besini eti sütü sebzeyi meyvayı tahılı neden yaratmış biz insanlar yiyelim diye ölçülü olduktan sonra hepsinden de yeriz illa püre şart değil önemli olan acıkınca ve iyice ezerek yemek
benim eşimde geçen sen diyette değilmisin o sana yarar mı ki dedi çayın yanında kuru üzüm yedim onu diyor bana ben diyette değilim o kelimeyi diyip durma diyorum sürekli
ben özgürüm şu anda canım çikolata istese yerim diyetim yok ama canım istemiyor kiçok isterse bir kare atarım ağzıma olur biter sıkıntıya girmeye stres yapmaya hiiiç gerek yok :)))
aynen ya bizler işte zayıflamak adına çıkan herşeyi deniyoruz aslında dediğin gibi gerektiğinde yesek sporumuzuda yapsak bu kadar para kaptırmıcaz ama oturduk yerden kilo vermek cazip geldiğinden kaldıki olmuyor yok şu ürün bu ürün hepsini deniyoruz..çok büyük paralar dönüyor bu diyet zayıflama işinde bununla ilgili bir belgesel bile vardı içecekleri toz gıdaları bölgesel zayıflatan bandları yada atıyorum bu sene diyorlar ki çörek otu herkes çörek otu alıyor diğer sene keten tohumu yada adını bilmediğimiz bitkilerspor malzemeleri ayakkabıları vs. bende çok para harcadım o kadar parayla araba alınırdı inan
haklısın canım ben bu ramazan hiç bir şey yapmadan 4kg verdim aslında uzun zamandır aklımı kurcalıyor ara öğünler kararsızım sizin anlayacağınızaslında sadece peygamber efendimizi örnek alsak yetecek midenin 3 te biri yemek 3 te biri su 3 te biri de boş kalacak şekilde yesek haftada 2 günde oruç tutsak kilo diye bir derdimiz kalmaz
allah kavustursun canim..anneler bas tacimiz iyiki varlar ya allah basimizdan eksik etmesin onlariherkese bendende koskocamn bir güüüüüüüüüüüüüüüüüüüü naaaaaaaaaaay dııııııııııııııııııııııııııın
bu sabah enerjik hafta sonu annemler geliyor oleeeeeeeeeeeeeeeey beeeeeee sevinçten yerimde duramıyorum zıp zıp zıplayasım var
allah kavustursun canim..anneler bas tacimiz iyiki varlar ya allah basimizdan eksik etmesin onlari
ay kızlar ya burda yeni şeyler öğrenmek böyle hoş sohbetlerinizle kilo vermek motivasyon olmak ay çok iyı geldi bana burası yaaaaa
Kizlar birsey sorucam fikrinizi söyliyin lütfen
Ben cok acıktım simdi yersem aksama kayinvalidemin misafiri var ordada yemem lazim karnimin guruldamasini durduramuyorum en erken de 6 yemek yerim napim simdi yoğurt mu yesem? ?
Kızlar ben de bugün 14 günlük bir diyet yapıyorum çok sıkma dan sonucu sizinle paylaşacağım canlarimmmm
yoğurt o kadar tutmaz peynir al yanına küçük küçük çatalla ye çok güzel tutarKizlar birsey sorucam fikrinizi söyliyin lütfen
Ben cok acıktım simdi yersem aksama kayinvalidemin misafiri var ordada yemem lazim karnimin guruldamasini durduramuyorum en erken de 6 yemek yerim napim simdi yoğurt mu yesem? ?
böyle durumlar 1 elma dilimleyip tarçın atıyorum bolca yanına da 1 çay bardağı süt beni iyi tutuyor fındıkta bir alternatif yoğurtta tok tutuyor amaKizlar birsey sorucam fikrinizi söyliyin lütfen
tarçınlı elmalı yoğurtta iyi fikir :)tatlım eğer varsa bir kase yoğurda biraz yulaf kepeği dök karıştır ye hem açlığını kese hem tok tuar hemde diyetini bozmamış olursun
eğer yoksada tarçınlı süt iç yada bir kase yoğurda elma rendele çok güzel oluyo hemde çok hafif
Canım b aktım ben youtube yaptım gerçekten etkili çok ilginç geldi ama uygulayacağım bakarsanız orda videolar varilk başta hepsine yap sonra sadece kısaltmalar olarak verdiğim tablodakileri yapsan yeterli
canım yiyemiyorum mandalinayı nedense uzun zamandır böyle bi durum var posasından midem kalkıo rabbim günah yazmasın bende içiyorum 1 bardağa 3 tane falan sıkıyorum canım bazen 2 de oluo bardaklarım küçük evde kola vb içecekleri az tüketmek adına 150 ml lik mini boy su bardaklarından kullanıyorum. bide bizim gümüldür mandalinaları acayip sulu oluo :)HHoş geldin sende canım
Menün güzel ama dikkatimi çeken şey taze sıkılmış mandalina suyu onun yerine başka alternatif bul bence
mandalina 1 yada 2 yersin ama 1 bardakta 8-10 tane mandalina vardır. Şekerini de hafife almamak lazım yani
onun yerine tarçınlı süt içebilirsin
ben bunu 1 aydan fazladır araştırıyorum son 2 haftadır tam kurcaladım türk yabancı demeden bir video izledim türkçeye çevrilibilen tüm yazıları okudum şimdide uyguluyorum :)Canım b aktım ben youtube yaptım gerçekten etkili çok ilginç geldi ama uygulayacağım bakarsanız orda videolar var
Cok sağolun kızlar elma tarcin yoğurt üçlüsü tamamdır
İYIKI VARSINIIIZZZZZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?