1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

o videoyu bende izledim canım çok şaşırtıcı geldi

geçmiş olsun canım

ben deee ben deee

gözün aydın canım

bence de çok iyi fikir

sağol canım

sene ve sonuçlarını paylaş canım bende araştırıyorum bu konuyu

doğru diyosun canım... benimde canım çikolata çektiğinde atıyorum ağzıma 4 5 tane damla çikolata yetiyor valla
aynen ya bizler işte zayıflamak adına çıkan herşeyi deniyoruz aslında dediğin gibi gerektiğinde yesek sporumuzuda yapsak bu kadar para kaptırmıcaz ama oturduk yerden kilo vermek cazip geldiğinden kaldıki olmuyor yok şu ürün bu ürün hepsini deniyoruz..

aslında sadece peygamber efendimizi örnek alsak yetecek midenin 3 te biri yemek 3 te biri su 3 te biri de boş kalacak şekilde yesek haftada 2 günde oruç tutsak kilo diye bir derdimiz kalmaz
haklısın canım ben bu ramazan hiç bir şey yapmadan 4kg verdim aslında uzun zamandır aklımı kurcalıyor ara öğünler kararsızım sizin anlayacağınız

allah kavustursun canim..anneler bas tacimiz iyiki varlar ya allah basimizdan eksik etmesin onlari

ay kızlar ya burda yeni şeyler öğrenmek böyle hoş sohbetlerinizle kilo vermek motivasyon olmak ay çok iyı geldi bana burası yaaaaa

HHoş geldin sende canım
Menün güzel ama dikkatimi çeken şey taze sıkılmış mandalina suyu onun yerine başka alternatif bul bence
mandalina 1 yada 2 yersin ama 1 bardakta 8-10 tane mandalina vardır. Şekerini de hafife almamak lazım yani
onun yerine tarçınlı süt içebilirsin

Kizlar birsey sorucam fikrinizi söyliyin lütfen
Ben cok acıktım simdi yersem aksama kayinvalidemin misafiri var ordada yemem lazim karnimin guruldamasini durduramuyorum en erken de 6 yemek yerim napim simdi yoğurt mu yesem? ?

Ben cok acıktım simdi yersem aksama kayinvalidemin misafiri var ordada yemem lazim karnimin guruldamasini durduramuyorum en erken de 6 yemek yerim napim simdi yoğurt mu yesem? ?

tatlım eğer varsa bir kase yoğurda biraz yulaf kepeği dök karıştır ye hem açlığını kese hem tok tuar hemde diyetini bozmamış olursun

eğer yoksada tarçınlı süt iç yada bir kase yoğurda elma rendele çok güzel oluyo hemde çok hafif

yoğurt o kadar tutmaz peynir al yanına küçük küçük çatalla ye çok güzel tutar

böyle durumlar 1 elma dilimleyip tarçın atıyorum bolca yanına da 1 çay bardağı süt beni iyi tutuyor fındıkta bir alternatif yoğurtta tok tutuyor ama

tarçınlı elmalı yoğurtta iyi fikir :)

canım yiyemiyorum mandalinayı nedense uzun zamandır böyle bi durum var posasından midem kalkıo rabbim günah yazmasın bende içiyorum 1 bardağa 3 tane falan sıkıyorum canım bazen 2 de oluo bardaklarım küçük evde kola vb içecekleri az tüketmek adına 150 ml lik mini boy su bardaklarından kullanıyorum. bide bizim gümüldür mandalinaları acayip sulu oluo :)

Canım b aktım ben youtube yaptım gerçekten etkili çok ilginç geldi ama uygulayacağım bakarsanız orda videolar var
ben bunu 1 aydan fazladır araştırıyorum son 2 haftadır tam kurcaladım türk yabancı demeden bir video izledim türkçeye çevrilibilen tüm yazıları okudum şimdide uyguluyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…