- 17 Nisan 2013
- 976
- 2.100
- 208
Canım izmirli musin yoksacanım yiyemiyorum mandalinayı nedense uzun zamandır böyle bi durum var posasından midem kalkıo rabbim günah yazmasın bende içiyorum 1 bardağa 3 tane falan sıkıyorum canım bazen 2 de oluo bardaklarım küçük evde kola vb içecekleri az tüketmek adına 150 ml lik mini boy su bardaklarından kullanıyorum. bide bizim gümüldür mandalinaları acayip sulu oluo :)
Canim -900iyi bir kilo arada alip vermeler tabiki olur ben senin azmini begeniyorum sana ve yol arkadaslarina sonsuz inaniyorum kilom evet 72 canim takildi bakalim galiba kirilma noktasindayim boyle durgunluklar olabilir benim biraz uzun surdu tek tesellim artik kilo almayisim bende en azindan artik 65 olmak istiyorum bunun yasliligi var kilo diz kapaklarima agri yapiyor ne kadar verirsem kar bana dun kucuk oglumla uctu uctu kus uctu oynadik sirt ustu yatip ayagimda ucurdum buyuk oglum anne sen bacaklarini nasil duz tutuyosun oyle dedi jimlastikciler gibisin dedi ben okul yillarinda uzun sure jimlastik yaptim ve cok esnek vucudum kilo vermeden once hic boyle degildim hantal et yigini gibiydim simdi ise daha iyiyim sirt ustu yatip bacaklarimi dumduz tutabiliyorum bu bile beni cok mutlu etti... ah ah miladcim evlendigimde 43 kiloydum belkide o cokkk zayif hallerin ozlemi beni bu kadar mutsuz ediyor senin anlayacagin mutasyona ugradim 43 den 84 de neyse motivasyon bozmak yok biz ciktigimiz gibi inmesinide biliriz 43 olmasada 65Tesekkurler canım öanacak bir kilo degil kibarligindan kutluyorsun biliyorum.ama uzun zamandir veremediğim icin - 900 bana iyi geldi vallahi:)
Evet kalabiliklastik bu da hoşuma gitti. Yeni Fikirler taze kanlar olmasi iyi geldi. Bizim topikin en güzel yani biri gelip biri gitmiyor. Gelen samimi insanlar kalıyor yola beraber devam ediyoruz. Çok kararli olamayanlar bir selam verip gidiyor o da olacak artık. 71 yada 72 kiloydun dimi? Bana sorarsan artık almamaya calisman yeterli ama vücut senin vücudun kendini rahat hissetmiyorum dersen verirsin inşallah. Zaten 1 aydir falan hedef kilomu değiştirdim bende 68 konusunda israrli olmayacağım artık ilk 85 olmak hedefim sonra 80 ben seksen kilodayken herkes cok zayifsin diyordu sonra 75 oluncaya kadar bakicam duruma iyi hissedersem 75 iyi benim için gerisi de yakışmaz bana sporla sikilasmaya çalışırım artik.. ay sabah sabah bunları düşünmek iyi geldi yaa:)
Gerceklesecek inanıyorum.
Menü dikkatimi çekti çok az değil mi bunlar gün içinde...Zorlanmıyor musunuz merak ettimm..Benim menüm kahvaltı
2 dilim peynir
1 dilim ekmek
2 ısırık havuç
Çeyrek muz
Öğle yogurt
1 dilim ekmek
Marol
Aksam
1 tabak pazi yemegi
1 kase cacik
1 dilim ekmek
Menü dikkatimi çekti çok az değil mi bunlar gün içinde...Zorlanmıyor musunuz merak ettimm..
Anladım canım...Bu diyete dun basladim canim gayet guzel gecti
Canim -900iyi bir kilo arada alip vermeler tabiki olur ben senin azmini begeniyorum sana ve yol arkadaslarina sonsuz inaniyorum kilom evet 72 canim takildi bakalim galiba kirilma noktasindayim boyle durgunluklar olabilir benim biraz uzun surdu tek tesellim artik kilo almayisim bende en azindan artik 65 olmak istiyorum bunun yasliligi var kilo diz kapaklarima agri yapiyor ne kadar verirsem kar bana dun kucuk oglumla uctu uctu kus uctu oynadik sirt ustu yatip ayagimda ucurdum buyuk oglum anne sen bacaklarini nasil duz tutuyosun oyle dedi jimlastikciler gibisin dedi ben okul yillarinda uzun sure jimlastik yaptim ve cok esnek vucudum kilo vermeden once hic boyle degildim hantal et yigini gibiydim simdi ise daha iyiyim sirt ustu yatip bacaklarimi dumduz tutabiliyorum bu bile beni cok mutlu etti... ah ah miladcim evlendigimde 43 kiloydum belkide o cokkk zayif hallerin ozlemi beni bu kadar mutsuz ediyor senin anlayacagin mutasyona ugradim 43 den 84 de neyse motivasyon bozmak yok biz ciktigimiz gibi inmesinide biliriz 43 olmasada 65
Hay masalllah bu saat oldu anca bitti okumamamma kaynatmissiniz kizlar iyi iyi cok guzel seyler oluyor buralarda gelismeleri merakla bekliyorum canlarimmm iyi geceler sanirim hepiniz uyuyorsunuz bende yatiyim artik
Günaydın kızlar nasılsınız? ? Ben de uzun bir mücadeleden sonra bu sabah tartıda 65'i gördüm...Boyum 1.62 ve bu kilo yakışmadı pek...En azından 78 kilodan düştüğüme bakılırsa iyi oldu..Artık iştahım kapandı. Yiyorum ama iştahlı değil...Nescafe günde 3 kez içerdim onu 1 e indirdim...Çay da çok az tüketiyorum...Kola tiryakisiydim şimdi nasıl içmişim onu diyorum. ..Zararsız yiyecek ve içecekleri cıkardım tamamen. .Sadece nescafe kaldı...Hamur işi de asla red edemezdim...yine yiyorum ama tadımlık....Dengeli ve sağlıklı beslenip 5 den sonra kimi zaman sarkıyor bu saat 8 den sonra yemiyorum hiç bişey. ..Gece yatmadan yogurt yıyorum ki yağlarımı yaksın diye...Müthiş yağ yakıp ertesi gün tartıda eksi olmamı sağlıyor, tavsiye ederim...İp cokk zayıflatıyor ve etkisi muhtesem...Kalori yaktırıyor...Ölü diyeti yapmadım sevdiğim ciks şeyleri de yedim ama ip atlayarak kendimi cezalandırdım...Hala basenliyim..Ama en azından eskisinden derli toplu oldu..Gün içinde sevdiğiniz şeyleri yiyin istiyorsanız yasak olunca diyet sıkıcı oluyor..Ömürlük olsun beslenme biçimimiz...Herseyden yiyip ve tabii az yiyip aklımız gönlümüz kalmadan uzun vadede ama saglikli zayıflarız emin olun. ..Sizinle paylasmak istedim :)
geçmiş olsun canımHayirli akşamlar kizlar bugun yine disciye gittim bitmesi cilem
Teşekkür ederim canım. ..Yogurt olmazsa olmaz gercekten...her gece bir kase yogurt yiyip yatın emin olun eksiler daha cabuk olacak...hem faydalı hem yağ yakıyor ...haberlerimi paylasıcam sizinle...resmimi koyucam şimdi...yorumlarınızı bekliyorum. ..tesekkurler canim bende senin azmini begeniyorum. Benimde burda takip ettigim bir topik var ordaki hanimlar bizim kadar kilolu degil. Cogu koruma diyet yapiyorlar gibi. Hic yazmadigim halde okuyorum bazen bi kerede oturup 25 sayfasini okuyorum sikilmadan.
Ben cok hantal vucutlu birine dondum. Cok hizliyimdir evde de disarda da hizliyimdir disardan da kimse hantal oldugumu dusunmez. Ama ben kendimi Biliyorum vucudum 29 yasindaki birinin vucudu gibi degil kilo alip vermekten kollarim bacaklarimda catlatlar var dizlerimdn ve bacaklarimda takir takir sesler var ayy zaten gecen doktora gittim bel fitiginin ustune boyun fitigi da eklenmis.. yani yaslandim ya bunlat hep kilo yuzunden ne faydasini gorduk bilmem
en kisa zamanda 65 kiloya ulasman ve cokkkk saglikli ve mutlu gunlrre zayif ve fit bi sekilde kavusman dilegiylee canim..
Canim Tebrikler. Colayi gorunce midem bulanıyor artık esim dışında evimde kimse kola icmiyor. Ogluma ogretmeni icinde alkol bulunduğu kesinlikle tespit edilmiş dediginden beri oglum agzini surmuyor . Ondan önce ben zararli icme dedigim halde icerdi oysa:) yogurt konusunda cok tavsiye aldım denicem bende hrp iyi gelişmelerinin haberini bekliyoruz canimm
Tebrikler canimkızlaaaaaarrrrr nihayet şeytanın bacağını kırdım.99u gördüm hadi işallah 80lere bakıcez artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?