1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

benim ki belli sadece çorba bu günü sıvı beslenme günü ilan ettim kendime :)))
baba oğul normal yesinler onlarınkini de pişirdim bir pilav salata yaptım mı işim de bitiyor şükür

aklıma ne geldi şimdi :)))
nohutla buğday ıslatayım akşam onu pişireyim sıcakkende bol nane soğuyunca yoğurtta kattım mı mii gibi yoğurtlu çorba
olur bir öğünde sade yoğurtlu çorba yerim hem besleyici hem mideyi yormaz

ben yoğurtlu çorbayı hep böyle yapıyorum kiiiiii

nane yerine bolca maydanozda doğrayabilirsin

ben yoğurtlu çorbayı hep böyle yapıyorum kiiiiii

nane yerine bolca maydanozda doğrayabilirsin
gülüm ben malatyalıyım bu soğuk çorba bayramlarda özellikle olmazsa olmazımız ama unutmuşum ne zamandır yapmıyordum da maydonozda yerken eklerim sağol canııımm

kızlar sizleri takip etmekten geri kalamıyorum
operasyon geçirenler evet öyle besleniyor, fakat onlara ek vitamin, mineral takviyesi yapılıyor. aman diyim uzun süreli yapmayın ama haftada bi gün, iki gün sıkıntı olacağını bende düşünmüyorum
hatta sindirim sisteminin dinleneceğini düşünüyorum gene daldım aranıza

Karşı çıkanlar olabilir zira ben de karşı oldum hep. Muzaffer kuşhan in 2 haftalık diyeti
bu bana uyuyor çünkü evde olan malzemeler geneli
benim beslenmem de genel olarak protein ağırlıklı dir
ve kahvaltım hep gec saate kalıyordu.

Emzirdiğim için 4 lt de şu iciyorum bol bol aralarda yeşillik tüketiyorum menü paylaşırim kizlar

bizim oranın erkekleri yeni neslini demiyorum ama 30-35 yaş üstü ve daha yaşlıları tembel olur yarı yatalak gibi eve gelince kanepeye yapışır yemek ve wc dışında kalkmazlar :)))inşallah senin eşin öyle değildir

Yok canım çok şükür öyle değil 180 boyunda ve 70 kg olmasına rağmen kendine çok dikkat eder sünnet usulü beslenir. Gece yemek zorlaşan da yemez arada yürüyüş yapar.

Yok canım çok şükür öyle değil 180 boyunda ve 70 kg olmasına rağmen kendine çok dikkat eder sünnet usulü beslenir. Gece yemek zorlaşan da yemez arada yürüyüş yapar.
benimkide dikkat ederhava iyiyse yürüyüşte yapar düzenli ama kanepeden sürekli seslenir su çay çorap kürdan başımı ov bacağıma masaj v.s.:)))

benimkide dikkat ederhava iyiyse yürüyüşte yapar düzenli ama kanepeden sürekli seslenir su çay çorap kürdan başımı ov bacağıma masaj v.s.:)))

Yok canım ya çok şükür öyle değil suyunu hep kendi içer... yapsak hoşuna gider bence arada beni düşün ayakkabımı silen falan der...
Kim olsa öyle ilgilenmek hoşuna gider bence

slm kızlar menümü paylaşayım akşama misafirim var sonra yazmaya fırsatım olmayabilir
kahvaltı
1 haşlama yumurta
65gr ekmek
45gr peynir
5 zeytin ve çay..
arada 1.5 bardak ayran bir kaç badem ve kaju yedim

öğle sütlü nescafe ve 3 küçük kurabiye
arada bir kaç yudum muz
akşam yemeği yemedim ama menü belli
kıymalı bezelye yaptım az yerim
bir dilimde ekmek yemeği düşünüyorum...

Iyi aksamlar kizlaaar..gercekten topigimiz cok canli bugun benimde misafirim vardi katilamadim size ekim2009 paylastigin konuyu arastircam aksam deneyim sonuclari yazarim...
Bugunku menum:
Sabah: bir tane muz sekersiz cay
Ara:iki tane susamli cubuk
Ikindi: bir yemek tabagi kuru biber kavurmasi bir kase yogurt iki dilim ekmek bir kase puding
Aksam:bur kase corba ve yogurt
yicem birazdan yerim:) vede bol bol su

Sabah
1 dilim etimek
Peynir
1 portakal

öğlen
5 dal Marol
1 havuç u rendeledim yoğurt la karistirip nane pul biber ve tuzu ile tatlandırarak yedim
1 dilim ekmek

17 de
1 greyfurt

19 diyelim. Hemencik yiyeceğim
3 kaşık kuru fasulye
Içinde ki etinden 2 yumurta kadar
salata
turp

2 lt su bitti yatana kadar da 2 lt isem tamamdır
30 dk kondisyon bisikleti
15 dk zumba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…