sen de iyi varsın bu topiği deiyiki açmışsın afiyet olsun :)))Cok sağolun kızlar elma tarcin yoğurt üçlüsü tamamdır
İYIKI VARSINIIIZZZZZ
aklıma ne geldi şimdi :)))
nohutla buğday ıslatayım akşam onu pişireyim sıcakkende bol nane soğuyunca yoğurtta kattım mı mii gibi yoğurtlu çorba
olur bir öğünde sade yoğurtlu çorba yerim hem besleyici hem mideyi yormaz
gülüm ben malatyalıyım bu soğuk çorba bayramlarda özellikle olmazsa olmazımız ama unutmuşum ne zamandır yapmıyordum da maydonozda yerken eklerim sağol canııımmben yoğurtlu çorbayı hep böyle yapıyorum kiiiiii
nane yerine bolca maydanozda doğrayabilirsin
onu bende düşündüm canım ya biz o şekilde beslendiğimizde doktorlar bangır bangır bağırıyorlar yok sağlıksız yok kas kaybı bilmemne sonu ölümcül olabilir vs diyorlar ama bu oprasyonları geçirenler mideleri yırtılmasın aman dikişler patlamasın diye 1 ay kadar o şekilde besleniyorlar vede ölmüyorlar yani dr bunları öneriyor sonra yavas yavas katıya geçiş yapıyorlar... bizde aynı şekil uygulasak benzer bir sonuç alırız diye düşünüyorum... bu oprsynları geçirip hızla kilo verenler yanı şöyle söyleyim 6 ayda 50 kilo civarında veriyorlar hopppp haber oluyorlar bu şekilde kaç obez bunları görüp gidip zayıflıyor. ama op geçirmeden 6 ayda 50 kilo versek gene dr lar çıkıyorlar bağırınıyorlar sağlıksız diye bende mantık kalmadı artık
ama op geçirmeden sanki geçirmiş gibi beslenme aklımda bayadır var olan bir konu :S napsam bilemedim ki
gülüm ben malatyalıyım bu soğuk çorba bayramlarda özellikle olmazsa olmazımız ama unutmuşum ne zamandır yapmıyordum da maydonozda yerken eklerim sağol canııımm
malatyada değilim canım malatyada orta okul lise döneminde yaşadım zaten 19 yaşında evlendim sonrasında tatillerde sadece gidebiliyorumSuan malatya da misiniz canım benim eşim ve annem de malatyali
bizim oranın erkekleri yeni neslini demiyorum ama 30-35 yaş üstü ve daha yaşlıları tembel olur yarı yatalak gibi eve gelince kanepeye yapışır yemek ve wc dışında kalkmazlar :)))inşallah senin eşin öyle değildir
benimkide dikkat ederhava iyiyse yürüyüşte yapar düzenli ama kanepeden sürekli seslenir su çay çorap kürdan başımı ov bacağıma masaj v.s.:)))Yok canım çok şükür öyle değil 180 boyunda ve 70 kg olmasına rağmen kendine çok dikkat eder sünnet usulü beslenir. Gece yemek zorlaşan da yemez arada yürüyüş yapar.
ben yolunu buldum en son çıkmadan o sayfayı sık kullanılanlara ekliyorum direk o sayfadan geliyorum :))ay kızlar nazar değmesin okdar aktifki topiğimiz takipte zorlanıyorum
benimkide dikkat ederhava iyiyse yürüyüşte yapar düzenli ama kanepeden sürekli seslenir su çay çorap kürdan başımı ov bacağıma masaj v.s.:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?