Onceki halimi çekmedim hiç ahh çekseydim keşke...karsılastırma harika olurdu. ..Sonradan birden basladim dıyete bu kadar yol katedecegımı dusunemedim...Bu arada tesekkur ederim :)Bence gayet hos gorunuyorsun. Onceki halin var mi önceden nasıldı merak ettim:)
Bence borege ragmen muhtesem bi menu bosuna sikma canini:)[/QUOTE][QUOTE tomurcukkk, post: 39015341, member: 253764"]Dünkü menüm
Sabah
1 küçük muz
1 haşlanmış yumurta
2 adet etimek
1 kk beyaz peynir
3 zeytin
ara
5 badem
öğlen
kepekli tost
akşam
yarım kase mercimek çorbası
1 küçük karnıyarık
kıvırcık salata
2 ısırık kuru yufkadan yapılmış börek (aslında yemeyecektim ama kayınvalide çok ısrar etti.fazlasıyla hatta.mecbur kaldım diyebilirim)
geçmiş olsun canım
Evet bugün durgunuz.Ben 11,30 da geldim işe zaten.kayınvalide hastaneye gitti şeker ilacına rapor yazdırmaya.oğluşa ben baktım o gelene kadar.işe de öğlene doğru gelince ancak yetiştirdim burda yapmam gerekenleri.Kızlar bugün sayfa cok sessiz ben bir süre pazar gunundeyiz sandım. Kafa gitmiş bende:) cocuklar okula gitmedi bugun onunda katkisi var böyle hissetmemde..
Herkes napiyo. Ben eltime giden gelen var hala, oraya gelen misafirler icin ugruyorum arada. IÖğlen degilde akşam yemek yapmaya başladım artik. Birazdan kalkip yapmaya baslicam..
Evet bugün durgunuz.Ben 11,30 da geldim işe zaten.kayınvalide hastaneye gitti şeker ilacına rapor yazdırmaya.oğluşa ben baktım o gelene kadar.işe de öğlene doğru gelince ancak yetiştirdim burda yapmam gerekenleri.
Ekim 2009 un yönlendirdiği eft ile ilgili de araştırmalar yapıp vieolar izledim biraz.Telkin dinledim bir de zayıflamayla ilgili.
Aklıma geldikçe o noktalara vuruş yapıyorum.Bilinç altıma yerleşti iyice zayıflama isteği.Zaman neyi gösterecek bilemem ama bugün tartı güzel bir rakam gösterdiakşam kaçamak yapmayıp bol su içtiğimdendir :)
canım tebrik ediyorum senin adına çok sevindimkızlaaaaaarrrrr nihayet şeytanın bacağını kırdım.99u gördüm hadi işallah 80lere bakıcez artık
Hayırlı akşamlar Şekerler
Bu günkü menüm Sabah
1 dilim kaşar
1 peynir
2 dilim ekmek
15 tane zeytin
Öğlen
Büyük bir kase salata
2 kaşık pilav
Aksam
20 tane küçük hamsi folyoda pisirdim
Bok salata
2 ısırık ekmek
bu günkü menüm
kahvaltı
2 haşlama yumurta
15gr peynir
çay..
öğle
közlenmiş biber ve patlıcan karışımı ve 100gr yoğurt
arada 30gr leblebi
bir bardak nescafeli süt
kızıma meva püresi yaparken bir cic bebe ve bir ısırıkta muz
akşam yemeği yemedim ama menüde dünden kalma kıymalı bezelye ve pilav var....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?