1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Dünkü menüm

Sabah
1 küçük muz
1 haşlanmış yumurta
2 adet etimek
1 kk beyaz peynir
3 zeytin

ara
5 badem

öğlen
kepekli tost

akşam
yarım kase mercimek çorbası
1 küçük karnıyarık
kıvırcık salata
2 ısırık kuru yufkadan yapılmış börek (aslında yemeyecektim ama kayınvalide çok ısrar etti.fazlasıyla hatta.mecbur kaldım diyebilirim)

[QUOTE tomurcukkk, post: 39015341, member: 253764"]Dünkü menüm

Sabah
1 küçük muz
1 haşlanmış yumurta
2 adet etimek
1 kk beyaz peynir
3 zeytin

ara
5 badem

öğlen
kepekli tost

akşam
yarım kase mercimek çorbası
1 küçük karnıyarık
kıvırcık salata
2 ısırık kuru yufkadan yapılmış börek (aslında yemeyecektim ama kayınvalide çok ısrar etti.fazlasıyla hatta.mecbur kaldım diyebilirim)[/QUOTE]
Bence borege ragmen muhtesem bi menu bosuna sikma canini:)

Bence borege ragmen muhtesem bi menu bosuna sikma canini:)[/QUOTE]
Yok canım çok sıkmadım.Ya şu vuruşlar bana bi iyi geldi ki sorma.İştah miştah kaçamak isteği hepsi gitti.Sırf yemek için yiyorum diyebilirim.

Kizlar bugun uzerimde cok agirlik var.cook yorgun hissediyorum kendimi bebisler gece uyumadilar o yuzden galiba canim hicbisey istemiyo.. buarada Mariana06 cok zayif guzel gorunuyosun tebrikler guzel zayiflamissin..darisi bizee insallah nilfer_pdr senide kutluyoruum canim devamini bekliyoruz...@ekim2009 dunku konuyu arastiramadim canim hastamiz var ziyaretine gittik durumuda baya kotu onu oyle gorunce moralim bozuldu aklimdan cikmis ama etkili olacagini dusunuyorum bi uygulayabilseydim neyse cok konustum bende durumlar boyle seviyorum sizi

Dun misafirler vardı kayinvalidemler eltimin babasi vefat ettigi icin butun akrabalari yemege aldilar. dolayısıyla baya yedim bide nedense cok aciktim dun acliktan basim catlayacak gibiydi

Aksam menum
Bir kepce pilav
Bir kepçe kavurma
2 kepce köfteli çorba
2 tavuklu börek
Bir kepce kadar da lahana sarması

Baya etli bir menüydu misafirliklerde böyle olacak bari evde kendimi tutayim. oglen yemegi yememeye ara yapmamaya alistim gibi aclik hissini de arada yesil cayli karışık bitki çayları ve suyla gidermeye çalışıyorum.

Sabah menum
2dilim ekmek
Haşlanmış yumurta
3 zeytin
1.5 dilim beyaz peynir
Yarim dilim kaşar peynir
Bir tatli kaşığı böğürtlen reçeli
Şekersiz cay

Kızlar bugün sayfa cok sessiz ben bir süre pazar gunundeyiz sandım. Kafa gitmiş bende:) cocuklar okula gitmedi bugun onunda katkisi var böyle hissetmemde..
Herkes napiyo. Ben eltime giden gelen var hala, oraya gelen misafirler icin ugruyorum arada. IÖğlen degilde akşam yemek yapmaya başladım artik. Birazdan kalkip yapmaya baslicam..

Evet bugün durgunuz.Ben 11,30 da geldim işe zaten.kayınvalide hastaneye gitti şeker ilacına rapor yazdırmaya.oğluşa ben baktım o gelene kadar.işe de öğlene doğru gelince ancak yetiştirdim burda yapmam gerekenleri.

Ekim 2009 un yönlendirdiği eft ile ilgili de araştırmalar yapıp vieolar izledim biraz.Telkin dinledim bir de zayıflamayla ilgili.
Aklıma geldikçe o noktalara vuruş yapıyorum.Bilinç altıma yerleşti iyice zayıflama isteği.Zaman neyi gösterecek bilemem ama bugün tartı güzel bir rakam gösterdi akşam kaçamak yapmayıp bol su içtiğimdendir :)

Hayirlisi canim ise yarayacak gibi gorunuyor. Inananarak yaptigin ve vazgecmedigin sürece kendini daha iyi motive edeceksindir. Buda daha az kacamaga ve daha çok eksiye vesile olacaktır inşallah. Benim birkaç ay once aldigim tarti kisa sure icinde bozuldu kayinvalidemin tartisini almistim buyuk bir basari ornegiyle onuda bozdum:) Sali ggününe kadar satici magazaya goturucem yaptiririm inşallah ben ne alemdeyim merak ediyorum :) kendimi hafif hissediyorum ama acliktandir yani:) tarti ne soyler onu merak ediyorum.

selam kızlarrrrr bu gün uğrayamadım rutin doktor kontrolüm vardı sabahtan öğlene kadar hastanedeydim endokrin doktoruna gidiyorum doktorum bana sen de kilo vermişsin iyi görünüyorsun dedi :))
zencefil zerdeçal tarçın yoğurt karıştırıp yiyorum metebolizma hızlansın diye bir sakıncası olur mu dedim tahlil sonuçlarında ilk defa ilacım az değil yeterli çıktı sakıncası olmaz kendini iyi hissediyorsan devam et tabi dedi:))
kalsiyum eksiğimde yokmuş günde 2 kere yoğurt yemek yaradı demek ki kalsiyum ilacını kestik artık darısı d vitaminiyle b12 iğnesine inşallah:)))
tayin çıkıp gidecek arkadaşın biri için komşular sitenin kafede toplanmış hastane çıkışı oraya gittim
1 poğaça
bir avuç içinden az küçük patetesli börek
1 hazır elmalı kuru pasta yedim 2 tane de üzüm büyüklüğünde kurabiyecik yedim.. akşama sade yoğurt meyva yerim acıkırsam eğer
benden bu kadar gece gelir ben yokken ne yazmışsınız ne yapmışsınız okurum artık:))

bu günkü menüm
kahvaltı
2 haşlama yumurta
15gr peynir
çay..
öğle
közlenmiş biber ve patlıcan karışımı ve 100gr yoğurt
arada 30gr leblebi
bir bardak nescafeli süt
kızıma meva püresi yaparken bir cic bebe ve bir ısırıkta muz
akşam yemeği yemedim ama menüde dünden kalma kıymalı bezelye ve pilav var....

Canim Yeni denedigin diyette mi var 15 zeytin yoksa öylesine mi yedin?

Ekmek yemiyor musun wetucum?
Sabah ve öğle cok az gibime geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…