1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Iyi akşamlar kızlar ben yine oruçtum bugün 8 gün kaldı inşallah
Sabah iftar yani 04. 30
1 dilim ekmek
Peynir

17 de
1 kepçe susuz kuru fasulye
1 yk bulgur pilavı
1 tabak dolusu patates salatasi

1 dilim biskuvili puding

şimdi benim çocuklar uyudu koşa koşa yürüyüş e çıkıyorum

Canim Oylesine yedim canim cektive cok seviyorum zeytini
Ve kusura bakmayın bol salata cokkk utandim

Afiyet sifa olsun zeytinler. ssorun değil canım.

Allah yardımcın olsun. Kısa zamanda çözülür inşallah her ne sorunun varsa..

Kızlarr ben geldim :))
Sabah çocukları doktora götürdüm küçüğü kontrole büyüğünde buru tıkanıklığı geçmedi akşamda hafif ateşlendi sinüzit dedi gene ilaç
Kahvaltım Öglen oldu 1.5 dilim ekmek 1.5 haşlanmış yumurta
Biraz peynir 5 zeytin 2bardak çayiçtim
Ögleden sonra günüm vardı
Bir kase keşkek karabiberli
Bir dilim tel kadayıflı sütlü tatlı
2bardak çayiçtim
Akşama yemek yok hala tokum
Bir kupa nescafe içtim acıkırsam yoğurt yemeyi düşünüyorum
Ve kayısılı form cayııı
Dünlü menümü yazmayayım akşama kadar çok iyiydi akşam yemeğe davetliydik biraz kaçtı ipin ucu

Allah kabul etsin canim.

Allah şifalar versin canim cocuklarina. Yemeklerde cok gorunmedi gözüme ycyz atlatmssn bence günü

Canim daha cok gencsin kilo insani yasli gosteriyor bugun bir arkadasa 84 kiloluk halimi gosterdim inanamadi sanki yeni biri cikmis icinden abla dedi kilo basa bela dilerim herkes istegi kiloya iner ve cokkk mutlu olur kilo kimseye yakismaz tabi iki uc kilodan bahsetmiyorum bu arada arkadasda baya kilolu surekli ona seni zayiflatacagim diyorum tiyolar veriyorum ben basardim sende basarirsin diyorum yani kendime vazife edindim resmen ayyy her kadin guzel ve fit olmayi hakediyor cunku kilolu olmanin ne demek oldugunu yasayan bilir kilo vermenin hazzini bir dilim pastaya yada kolaya degismem aynadaki goruntume bakip her gun dahada ince gorunmek kadar guzel bisey yok bizle gelmedi bu kilo bizlede kalamiycak biz hanci kilolar yolcuuuuu

Canım geçmiş cucuklarina allah şifalar versin

Geçmiş olsun canım
Allah kabul etsin canım
Sen de allaha emanet ol aysuncum eğer yardımcı olabilecegimiz bir şeyse elimizden geleni yaparız canım.

Herkese iyi akşamlar
Sabah
Yarım simit
2 dilim kaşar
5 zeytin
Çay
Ara yok
Öğle
Tayinci arkadaşlar için brunch yaptık
1pogaca
1 minik kurabiye
1dilim baklava
Ara 1 avuç kabak çekirdeği
Akşam
6k patlıcan yemeği
1 dilim ekmek
3k makarna
6k yoğurt
Bu günde böyle arkadaşlar
Malum 15 tatil yarın başlıyor ilk annemlere gidecegiz köyde oldugu için hava bulutlu olunca net çekmiyor yarın tartilip kilomu bildiririm bu salı onu yazarsin olur mu tomurcugum?
Paylasabilirsem menulerimi de paylaşmaya çalışırım
Hepinizi seviyorum

Iyi aksamlar guzeller....
Sabah:haslanmis yumurta
5tane yesil zeytin domates maydonoz
Sekersiz cay 2dilim ekmek
Ara iki galeta sutlu neskafe
Oglen:iki kase yayla corbasi salata 1dilim ekmek
Ara:1kase pudig
Aksam:1tabak kuru fasulye 1kase yayla corbasi
Araortakal ve elma
Bugun 3litre su ictim

kaç kilo ile başladın ve şuan kaç kilosun

ben bikaç gün diyete ara verdim arkadaşlar bugünkü diyetisyen kontrolüm çok kötü geçti 400 gr yağdan kilo almışım diye diyetisyen hanım demediğini bırakmadı on beş gün sonraya kontrol verdi yine kilo vermemiş olursam artık bana bakmayacakmış mış mış bende bir daha ona gitmemeye karar verdim bebek tedavisi için kilo vermek istediğimi biliyodu bunun içinde bayağı ağır konuştu Allaha havale ediyorum onu bugün moralim okadar bozulduki diyeti rejimi duymak dahi istemiyorum o yüzden bi müddet menü falan yazmayacam sonra sağlıklı beslenmeye başlayınca yine aranızda olacam

Üzülme tatlım ve suna ınanmalısın ki Rabbim istedikten sonra bebeği verir kilo ile alakalı olarak kendini Şartlandırma. Bizden daha kilolu insanlar gebe kalıyor. Ve sağlıklı bir şekilde doğum yapıyorlar. Zihnin deki bütün olumsuzlukları ve sebeb leri bırak. Sen Allah tan işte sadece ona tevekkül et. Diyetisyeni de boşver sen. Rahat ol. Beyin olarak olumlu ol her konu da zayıflama ve bebek konuşun da.
sabret olacak inşallah. Ismin ne canım sana adınla dua edeyim
sen de ablam için şuan istanbul da tüp bebek için yerin transfer yapılacak inşallah kucaklarina da alırlar
tabi siz de insallah

Canim uzulme bosver sen o diyetisyen bozuntusunu bizi bizden baskasi anlamaz kilo bu alinirda verilirde ben senin menulerine bakiyorumda cok dikkat ediyorsun takma kafana aslinda tamda bu tur dengesiz insanlara inat dirayetli olmalisin onemli olan insanin sagligi kilo degil saglikli olmadiktan sonra ne onemi varki zayif olmanin bebek konusuna gelince banada kilon cok hamile kalamazsin zayifla dediler ben sadece allaha sigindim yeterki o ol desin takma kafana uzulme yazdiklarini okuyunca cok uzuldum malesef bazi insanlar acimasizca konusabiliyorlar dilerim rabbim gonlundeki verir sana

sağol canım ilgin ve duaların için evet biliyorum dirayetli olmam lazım olacamda sporumu bırakmıyorum sadece üç kaşık ondan beş kaşık bundan tarzı beslenmekten vazgeçiyorum psikolojikmidir nedir bilmiyorum bu sabah tartıda eksideydim şaşırdım oysa dün canım ne istiyosa onu yemiştim ama abartmadan doyunca bırakıyorum zaten bunu o diyetisyene de söyledim ama beni dinlemedi bile neyse sabah sabah onu densizi hatırlayıp sinirlerimi bozmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…