- 7 Kasım 2014
- 369
- 994
- 128
- 43
Canim Yeni denedigin diyette mi var 15 zeytin yoksa öylesine mi yedin?
Canim Oylesine yedim canim cektive cok seviyorum zeytini
Ve kusura bakmayın bol salata cokkk utandim
İyi aksamlar arkadaslar bu aralar biraz sikintili gunler geciriyorum onun icin bi zaman yazamicam ne olur kusura bakmayin benim icin dua edin ne olur beni izinli yazarsaniz sevinirim cunku donucem mutlaka ama ne zaman bilmiyorum kendinize iyi bakin Allaha emanet olun
Iyi akşamlar kızlar ben yine oruçtum bugün 8 gün kaldı inşallah
Sabah iftar yani 04. 30
1 dilim ekmek
Peynir
17 de
1 kepçe susuz kuru fasulye
1 yk bulgur pilavı
1 tabak dolusu patates salatasi
1 dilim biskuvili puding
şimdi benim çocuklar uyudu koşa koşa yürüyüş e çıkıyorum
Kızlarr ben geldim :))
Sabah çocukları doktora götürdüm küçüğü kontrole büyüğünde buru tıkanıklığı geçmedi akşamda hafif ateşlendi sinüzit dedi gene ilaç
Kahvaltım Öglen oldu 1.5 dilim ekmek 1.5 haşlanmış yumurta
Biraz peynir 5 zeytin 2bardak çayiçtim
Ögleden sonra günüm vardı
Bir kase keşkek karabiberli
Bir dilim tel kadayıflı sütlü tatlı
2bardak çayiçtim
Akşama yemek yok hala tokum
Bir kupa nescafe içtim acıkırsam yoğurt yemeyi düşünüyorum
Ve kayısılı form cayııı
Dünlü menümü yazmayayım akşama kadar çok iyiydi akşam yemeğe davetliydik biraz kaçtı ipin ucu
Canim daha cok gencsin kilo insani yasli gosteriyor bugun bir arkadasa 84 kiloluk halimi gosterdim inanamadi sanki yeni biri cikmis icinden abla dedi kilo basa bela dilerim herkes istegi kiloya iner ve cokkk mutlu olur kilo kimseye yakismaz tabi iki uc kilodan bahsetmiyorum bu arada arkadasda baya kilolu surekli ona seni zayiflatacagim diyorum tiyolar veriyorum ben basardim sende basarirsin diyorum yani kendime vazife edindim resmen ayyy her kadin guzel ve fit olmayi hakediyor cunku kilolu olmanin ne demek oldugunu yasayan bilir kilo vermenin hazzini bir dilim pastaya yada kolaya degismem aynadaki goruntume bakip her gun dahada ince gorunmek kadar guzel bisey yok bizle gelmedi bu kilo bizlede kalamiycak biz hanci kilolar yolcuuuuutesekkurler canim bende senin azmini begeniyorum. Benimde burda takip ettigim bir topik var ordaki hanimlar bizim kadar kilolu degil. Cogu koruma diyet yapiyorlar gibi. Hic yazmadigim halde okuyorum bazen bi kerede oturup 25 sayfasini okuyorum sikilmadan.
Ben cok hantal vucutlu birine dondum. Cok hizliyimdir evde de disarda da hizliyimdir disardan da kimse hantal oldugumu dusunmez. Ama ben kendimi Biliyorum vucudum 29 yasindaki birinin vucudu gibi degil kilo alip vermekten kollarim bacaklarimda catlatlar var dizlerimdn ve bacaklarimda takir takir sesler var ayy zaten gecen doktora gittim bel fitiginin ustune boyun fitigi da eklenmis.. yani yaslandim ya bunlat hep kilo yuzunden ne faydasini gorduk bilmem
en kisa zamanda 65 kiloya ulasman ve cokkkk saglikli ve mutlu gunlrre zayif ve fit bi sekilde kavusman dilegiylee canim..
Canim Tebrikler. Colayi gorunce midem bulanıyor artık esim dışında evimde kimse kola icmiyor. Ogluma ogretmeni icinde alkol bulunduğu kesinlikle tespit edilmiş dediginden beri oglum agzini surmuyor . Ondan önce ben zararli icme dedigim halde icerdi oysa:) yogurt konusunda cok tavsiye aldım denicem bende hrp iyi gelişmelerinin haberini bekliyoruz canimm
Allah kabul etsin canim.
Kızlarr ben geldim :))
Sabah çocukları doktora götürdüm küçüğü kontrole büyüğünde buru tıkanıklığı geçmedi akşamda hafif ateşlendi sinüzit dedi gene ilaç
2bardak çayiçtim
Ve kayısılı form cayııı
Dünlü menümü yazmayayım akşama kadar çok iyiydi akşam yemeğe davetliydik biraz kaçtı ipin ucu
Geçmiş olsun canımKızlarr ben geldim :))
2bardak çayiçtim
Ve kayısılı form cayııı
Allah kabul etsin canımIyi akşamlar kızlar ben yine oruçtum bugün 8 gün kaldı inşallah
Sabah iftar yani 04. 30
1 dilim ekmek
Peynir
17 de
1 kepçe susuz kuru fasulye
1 yk bulgur pilavı
1 tabak dolusu patates salatasi
1 dilim biskuvili puding
şimdi benim çocuklar uyudu koşa koşa yürüyüş e çıkıyorum
Sen de allaha emanet ol aysuncum eğer yardımcı olabilecegimiz bir şeyse elimizden geleni yaparız canım.İyi aksamlar arkadaslar bu aralar biraz sikintili gunler geciriyorum onun icin bi zaman yazamicam ne olur kusura bakmayin benim icin dua edin ne olur beni izinli yazarsaniz sevinirim cunku donucem mutlaka ama ne zaman bilmiyorum kendinize iyi bakin Allaha emanet olun
kaç kilo ile başladın ve şuan kaç kilosunKızlar bugün sayfa cok sessiz ben bir süre pazar gunundeyiz sandım. Kafa gitmiş bende:) cocuklar okula gitmedi bugun onunda katkisi var böyle hissetmemde..
Herkes napiyo. Ben eltime giden gelen var hala, oraya gelen misafirler icin ugruyorum arada. IÖğlen degilde akşam yemek yapmaya başladım artik. Birazdan kalkip yapmaya baslicam..
normalde ekmek her öğün yerim ama dün akşam misafirim vardı bende pasta yedim o yüzden bu günü hafif geçirmeye çalıştım canım...Ekmek yemiyor musun wetucum?
Sabah ve öğle cok az gibime geldi
ben bikaç gün diyete ara verdim arkadaşlar bugünkü diyetisyen kontrolüm çok kötü geçti 400 gr yağdan kilo almışım diye diyetisyen hanım demediğini bırakmadı on beş gün sonraya kontrol verdi yine kilo vermemiş olursam artık bana bakmayacakmış mış mış bende bir daha ona gitmemeye karar verdim bebek tedavisi için kilo vermek istediğimi biliyodu bunun içinde bayağı ağır konuştu Allaha havale ediyorum onu bugün moralim okadar bozulduki diyeti rejimi duymak dahi istemiyorum o yüzden bi müddet menü falan yazmayacam sonra sağlıklı beslenmeye başlayınca yine aranızda olacam
Canim uzulme bosver sen o diyetisyen bozuntusunu bizi bizden baskasi anlamaz kilo bu alinirda verilirde ben senin menulerine bakiyorumda cok dikkat ediyorsun takma kafana aslinda tamda bu tur dengesiz insanlara inat dirayetli olmalisin onemli olan insanin sagligi kilo degil saglikli olmadiktan sonra ne onemi varki zayif olmanin bebek konusuna gelince banada kilon cok hamile kalamazsin zayifla dediler ben sadece allaha sigindim yeterki o ol desin takma kafana uzulme yazdiklarini okuyunca cok uzuldum malesef bazi insanlar acimasizca konusabiliyorlar dilerim rabbim gonlundeki verir sanaben bikaç gübaskasi yete ara verdim arkadaşlar bugünkü diyetisyen kontrolüm çok kötü geçti 400 gr yağdan kilo almışım diye diyetisyen hanım demediğini bırakmadı on beş gün sonraya kontrol verdi yine kilo vermemiş olursam artık bana bakmayacakmış mış mış bende bir daha ona gitmemeye karar verdim bebek tedavisi için kilo vermek istediğimi biliyodu bunun içinde bayağı ağır konuştu Allaha havale ediyorum onu bugün moralim okadar bozulduki diyeti rejimi duymak dahi istemiyorum o yüzden bi müddet menü falan yazmayacam sonra sağlıklı beslenmeye başlayınca yine aranızda olacam
Canim uzulme bosver sen o diyetisyen bozuntusunu bizi bizden baskasi anlamaz kilo bu alinirda verilirde ben senin menulerine bakiyorumda cok dikkat ediyorsun takma kafana aslinda tamda bu tur dengesiz insanlara inat dirayetli olmalisin onemli olan insanin sagligi kilo degil saglikli olmadiktan sonra ne onemi varki zayif olmanin bebek konusuna gelince banada kilon cok hamile kalamazsin zayifla dediler ben sadece allaha sigindim yeterki o ol desin takma kafana uzulme yazdiklarini okuyunca cok uzuldum malesef bazi insanlar acimasizca konusabiliyorlar dilerim rabbim gonlundeki verir sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?