1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

canım çok sağol desteğin için inşallah ablan için bugün herşey yolunda gider ve oda bebeğine kavuşur inşallah

Tamam canım yazarım izinli.Umarım kısa sürede sorunu halleder dönersin aramıza :)

Geçmiş olsun İlkay,Rabbim şifa versin bir an önce...

Tamam canım yazarım listeye sen bildir, biz de seni seviyoruz :)))

Sara'cım toparlan biraz,ben yazarım seni izinli.Biraz ara vermek iyi gelecektir.Diyetisyeni de takma hiç.Boşver sen Rabbime sığın O herşeyin en iyisini bilir.Ol derse olur unutma hiçbirşey engel değil...

Dunku menum

sabah
1 adet simit
5 zeytin
1 kk beyaz peynir
1 cay kasigi krem peynir

oglen
kepekli tost

aksam
2 yk taze fasulye
1 adet kabak dolmasi
1 adet tavuk sarma

Esim kabuklu fistik yerken birkac tane attim agzima.sonra durdurdum kendimi ve gunu bu sekilde kapattim

Canım sen hiç düşünme o diyetisyeni malesef bazıları böyle yapmayı marifet sanıyor iyi olacak sanıyor ama tam tersi oluyor
Sen aynı beslenmene devam et zaten biz diyet yapmıyoruz ki...
Ve buraya ara vermek isteyen bütün arkadaşlara sesleniyorum sakın yapmayın ben dunu denemiş birisi olarak hiç iyi gelmediğini öğrendim kilo artışıyla geri döndüm ve paylaşmak istediğiniz problemleriniz varsa biz buradayız A aysun için söylüyorum. Ama buraya devamlı yazın inanın daha iyi gelecekbiz burda güzel arkadaşlıklar kurduk ben artık birsorunum olduğunda paylaşabilirim destek fikir alabilirim sizlerden sizde bırakmayın
Canı

sağol canım evet Rabbim büyük O herşeyi görüyor biliyor elbet banada gülecek inanıyorum

sağol canım desteğin için çok sağol sanada geçmiş olsun çocukların hasta anladığım kadarıyla Rabbim şifa versin inşallah

Evetttt iste bu gayet relax oluyoruz diyet yok saglikli beslenme var.ben herseyden yiyorum ama kontrollu buda benim kilo almami engelliyor demekki biraz rahat takilmak lazim sende cok bikmissin bu duzenden bosver en guzeli seni en mutlu eden sistemdir inaniyorumki sen hem hedefine hemde melegine kavusacaksin dualarim seninle canim

Katılıyorum sana canım ben bayagidr tartilmiyorum kaşık hesabı yapmıyorum ne az ne de çok yiyorum. Doyunca bırak yeter
ama tatlı ile benim savaşım o da zayiflamak için değil fazla yersem israf olur midem yazık diye

canım canını sıkma ve moralini bozma kilo vermedede çocuk sahibi olmak içinde kendini rahat bırak ben hamile kaldığımda 99 kiloydum şimdi kızım 1 yaşında eğer nasibinde çocuk sahibi olmak varsa ne kilo ne de başka bir şey hiç bir şey engel olmaz benim görümcemin sağlık sorunu vardı artık tüp bebek deniceklerdi tedavie başlamak için gittiğinde hamile olduğu öğrenildi şimdi 7 aylık kızı var rabbim hakkında hayırlısını versin inş hayırlısı ile sende bebişine kavuşursun

amin sağol canım Allah razı olsun senden

evet kontrollü olmak en iyisi ben sıktıkça vücudum kendini korumaya aldı biliyorum ondan kilo veremedim ama güzel günler yakında inanıyorum

sağol canım böyle şeyleri okuyunca o kadar rahatlıyorumki anlatamam Allah razı olsun senden

diyetisyen olacak şahıs ne dedi bana biliyomusun yaşın geçiyor bu kiloyla çocuğunda olmaz hiç boşuna tüp bebek deneme öyle çoluksuz çocuksuz kuru kuru kalırsın dedi çok ağırıma gitti Allah onu bildiği gibi yapsın

Üzulme canim bosve takma inşallah biz bu kilolardanda kurtulacagiz insallan babbim sana ve tum cocuk hasreti ceken herkeze nasip etsin mübarek cumu gunu dualarimizi kabul etsin

Canim seni cok iyi anliyorum cunku bende iki sene cocuk icin tedavi gordum sonra hic ummadigim bir anda hamile oldugumu ogrendim bu sure icinde insan cok bunaliyo doktorlar hic karsisindakinin insan oldugunu onun psikolojisini dusunmeden konusuyolar..insani yikima ugratiyolar resmen mesajini okurken o gunlere gittim.
..zaten kilodan daha fazla stress engelliyo hamile kalmayi sen cok iyi bi karar almissin canim takilma bi sure akisina birak bakalim rabbim bilir o ol deyince oluverir...en kisa zamanda insallah guzel haberleri duyurursun bizlere...

sağol canım sizlerin böyle yazdığını okumak umut oluyor bana biliyormusun inşallah yakında güzel haberler veririm size

Canım benim hiç kafana takma benim diyetisyen maceram verdiği listeye harfiyen uymama rağmen 2kg alarak sonuçlanmıştı 2 hafta sonra oğluma hamile olduğumu öğrenmiştim allahın buzim icin olan planını bilemeyiz belki senin vücudunda anne olmak için hazirlaniyordur o yüzden yağ miktarın artmıştır bunu bilemeyiz ki...

inşallah canım olurmu dersin ağzından bal damlıyo valla

inşallah canım olurmu dersin ağzından bal damlıyo valla
İnşallah canım bu cocuk isi tamamen kısmet benim kiz kardesiminde olmuyor ikisindede sorun yok ama olmuyor işte herşey nasip kısmet allahtan sadece hayirlisini dile hayırsız evlat kadar kötüsü yok bu dünyada allah hayırlısıyla sana ikiz kuzular nasip etsin isteyen arayan herkese hayırlısıyla nasip etsin su mübarek cuma gününün hatrina inşallah
Annemin bir arkadaşı vardı 20 yıl evlat aradılar nasip olmadı adamın emekli olmasına bur iki ay kala kadinin sabahları midesi bulanmaya başlamış hasta olduğunu düşünmüş adette görmüyormuş ama menopoza girdiğini düşünmüş anneme anlatinca arkadaşım hamile olmayadin demiş kadin ihtimal vermemis ama saglik ocaginda test yaptirinca hamile oldugunu öğrenmiş oysa 1 yıl önce kadın menopoza giriyor diye tedaviyi bırakmışlar
Herşey nasip su hayatta hiç kafana takma kismetinde varsa olur
Şimdi o çocuk 16-17 yaşında. ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…