Üzülme tatlım ve suna ınanmalısın ki Rabbim istedikten sonra bebeği verir kilo ile alakalı olarak kendini Şartlandırma. Bizden daha kilolu insanlar gebe kalıyor. Ve sağlıklı bir şekilde doğum yapıyorlar. Zihnin deki bütün olumsuzlukları ve sebeb leri bırak. Sen Allah tan işte sadece ona tevekkül et. Diyetisyeni de boşver sen. Rahat ol. Beyin olarak olumlu ol her konu da zayıflama ve bebek konuşun da.
sabret olacak inşallah. Ismin ne canım sana adınla dua edeyim
sen de ablam için şuan istanbul da tüp bebek için yerin transfer yapılacak inşallah kucaklarina da alırlar
tabi siz de insallah
İyi aksamlar arkadaslar bu aralar biraz sikintili gunler geciriyorum onun icin bi zaman yazamicam ne olur kusura bakmayin benim icin dua edin ne olur beni izinli yazarsaniz sevinirim cunku donucem mutlaka ama ne zaman bilmiyorum kendinize iyi bakin Allaha emanet olun
Kızlarr ben geldim :))
Sabah çocukları doktora götürdüm küçüğü kontrole büyüğünde buru tıkanıklığı geçmedi akşamda hafif ateşlendi sinüzit dedi gene ilaç
Kahvaltım Öglen oldu 1.5 dilim ekmek 1.5 haşlanmış yumurta
Biraz peynir 5 zeytin 2bardak çayiçtim
Ögleden sonra günüm vardı
Bir kase keşkek karabiberli
Bir dilim tel kadayıflı sütlü tatlı
2bardak çayiçtim
Akşama yemek yok hala tokum
Bir kupa nescafe içtim acıkırsam yoğurt yemeyi düşünüyorum
Ve kayısılı form cayııı
Dünlü menümü yazmayayım akşama kadar çok iyiydi akşam yemeğe davetliydik biraz kaçtı ipin ucu
Herkese iyi akşamlar
Sabah
Yarım simit
2 dilim kaşar
5 zeytin
Çay
Ara yok
Öğle
Tayinci arkadaşlar için brunch yaptık
1pogaca
1 minik kurabiye
1dilim baklava
Ara 1 avuç kabak çekirdeği
Akşam
6k patlıcan yemeği
1 dilim ekmek
3k makarna
6k yoğurt
Bu günde böyle arkadaşlar
Malum 15 tatil yarın başlıyor ilk annemlere gidecegiz köyde oldugu için hava bulutlu olunca net çekmiyor yarın tartilip kilomu bildiririm bu salı onu yazarsin olur mu tomurcugum?
Paylasabilirsem menulerimi de paylaşmaya çalışırım
Hepinizi seviyorum
ben bikaç gün diyete ara verdim arkadaşlar bugünkü diyetisyen kontrolüm çok kötü geçti 400 gr yağdan kilo almışım diye diyetisyen hanım demediğini bırakmadı on beş gün sonraya kontrol verdi yine kilo vermemiş olursam artık bana bakmayacakmış mış mış bende bir daha ona gitmemeye karar verdim bebek tedavisi için kilo vermek istediğimi biliyodu bunun içinde bayağı ağır konuştu Allaha havale ediyorum onu bugün moralim okadar bozulduki diyeti rejimi duymak dahi istemiyorum o yüzden bi müddet menü falan yazmayacam sonra sağlıklı beslenmeye başlayınca yine aranızda olacam
Canım sen hiç düşünme o diyetisyeni malesef bazıları böyle yapmayı marifet sanıyor iyi olacak sanıyor ama tam tersi oluyorben bikaç gün diyete ara verdim arkadaşlar bugünkü diyetisyen kontrolüm çok kötü geçti 400 gr yağdan kilo almışım diye diyetisyen hanım demediğini bırakmadı on beş gün sonraya kontrol verdi yine kilo vermemiş olursam artık bana bakmayacakmış mış mış bende bir daha ona gitmemeye karar verdim bebek tedavisi için kilo vermek istediğimi biliyodu bunun içinde bayağı ağır konuştu Allaha havale ediyorum onu bugün moralim okadar bozulduki diyeti rejimi duymak dahi istemiyorum o yüzden bi müddet menü falan yazmayacam sonra sağlıklı beslenmeye başlayınca yine aranızda olacam
Tamam canım yazarım izinli.Umarım kısa sürede sorunu halleder dönersin aramıza :)
Geçmiş olsun İlkay,Rabbim şifa versin bir an önce...
Tamam canım yazarım listeye sen bildir, biz de seni seviyoruz :)))
Sara'cım toparlan biraz,ben yazarım seni izinli.Biraz ara vermek iyi gelecektir.Diyetisyeni de takma hiç.Boşver sen Rabbime sığın O herşeyin en iyisini bilir.Ol derse olur unutma hiçbirşey engel değil...
Canım sen hiç düşünme o diyetisyeni malesef bazıları böyle yapmayı marifet sanıyor iyi olacak sanıyor ama tam tersi oluyor
Sen aynı beslenmene devam et zaten biz diyet yapmıyoruz ki...
Ve buraya ara vermek isteyen bütün arkadaşlara sesleniyorum sakın yapmayın ben dunu denemiş birisi olarak hiç iyi gelmediğini öğrendim kilo artışıyla geri döndüm ve paylaşmak istediğiniz problemleriniz varsa biz buradayız A aysun için söylüyorum. Ama buraya devamlı yazın inanın daha iyi gelecekbiz burda güzel arkadaşlıklar kurduk ben artık birsorunum olduğunda paylaşabilirim destek fikir alabilirim sizlerden sizde bırakmayın
Canı
Evetttt iste bu gayet relax oluyoruz diyet yok saglikli beslenme var.ben herseyden yiyorum ama kontrollu buda benim kilo almami engelliyor demekki biraz rahat takilmak lazim sende cok bikmissin bu duzenden bosver en guzeli seni en mutlu eden sistemdir inaniyorumki sen hem hedefine hemde melegine kavusacaksin dualarim seninle canimsağol canım ilgin ve duaların için evet biliyorum dirayetli olmam lazım olacamda sporumu bırakmıyorum sadece üç kaşık ondan beş kaşık bundan tarzı beslenmekten vazgeçiyorum psikolojikmidir nedir bilmiyorum bu sabah tartıda eksideydim şaşırdım oysa dün canım ne istiyosa onu yemiştim ama abartmadan doyunca bırakıyorum zaten bunu o diyetisyene de söyledim ama beni dinlemedi bile neyse sabah sabah onu densizi hatırlayıp sinirlerimi bozmak istemiyorum
Evetttt iste bu gayet relax oluyoruz diyet yok saglikli beslenme var.ben herseyden yiyorum ama kontrollu buda benim kilo almami engelliyor demekki biraz rahat takilmak lazim sende cok bikmissin bu duzenden bosver en guzeli seni en mutlu eden sistemdir inaniyorumki sen hem hedefine hemde melegine kavusacaksin dualarim seninle canim
canım canını sıkma ve moralini bozma kilo vermedede çocuk sahibi olmak içinde kendini rahat bırak ben hamile kaldığımda 99 kiloydum şimdi kızım 1 yaşında eğer nasibinde çocuk sahibi olmak varsa ne kilo ne de başka bir şey hiç bir şey engel olmaz benim görümcemin sağlık sorunu vardı artık tüp bebek deniceklerdi tedavie başlamak için gittiğinde hamile olduğu öğrenildi şimdi 7 aylık kızı var rabbim hakkında hayırlısını versin inş hayırlısı ile sende bebişine kavuşursunben bikaç gün diyete ara verdim arkadaşlar bugünkü diyetisyen kontrolüm çok kötü geçti 400 gr yağdan kilo almışım diye diyetisyen hanım demediğini bırakmadı on beş gün sonraya kontrol verdi yine kilo vermemiş olursam artık bana bakmayacakmış mış mış bende bir daha ona gitmemeye karar verdim bebek tedavisi için kilo vermek istediğimi biliyodu bunun içinde bayağı ağır konuştu Allaha havale ediyorum onu bugün moralim okadar bozulduki diyeti rejimi duymak dahi istemiyorum o yüzden bi müddet menü falan yazmayacam sonra sağlıklı beslenmeye başlayınca yine aranızda olacam
Evetttt iste bu gayet relax oluyoruz diyet yok saglikli beslenme var.ben herseyden yiyorum ama kontrollu buda benim kilo almami engelliyor demekki biraz rahat takilmak lazim sende cok bikmissin bu duzenden bosver en guzeli seni en mutlu eden sistemdir inaniyorumki sen hem hedefine hemde melegine kavusacaksin dualarim seninle canim
canım canını sıkma ve moralini bozma kilo vermedede çocuk sahibi olmak içinde kendini rahat bırak ben hamile kaldığımda 99 kiloydum şimdi kızım 1 yaşında eğer nasibinde çocuk sahibi olmak varsa ne kilo ne de başka bir şey hiç bir şey engel olmaz benim görümcemin sağlık sorunu vardı artık tüp bebek deniceklerdi tedavie başlamak için gittiğinde hamile olduğu öğrenildi şimdi 7 aylık kızı var rabbim hakkında hayırlısını versin inş hayırlısı ile sende bebişine kavuşursun
ben bikaç gün diyete ara verdim arkadaşlar bugünkü diyetisyen kontrolüm çok kötü geçti 400 gr yağdan kilo almışım diye diyetisyen hanım demediğini bırakmadı on beş gün sonraya kontrol verdi yine kilo vermemiş olursam artık bana bakmayacakmış mış mış bende bir daha ona gitmemeye karar verdim bebek tedavisi için kilo vermek istediğimi biliyodu bunun içinde bayağı ağır konuştu Allaha havale ediyorum onu bugün moralim okadar bozulduki diyeti rejimi duymak dahi istemiyorum o yüzden bi müddet menü falan yazmayacam sonra sağlıklı beslenmeye başlayınca yine aranızda olacam
Üzulme canim bosve takma inşallah biz bu kilolardanda kurtulacagiz insallan babbim sana ve tum cocuk hasreti ceken herkeze nasip etsin mübarek cumu gunu dualarimizi kabul etsin
Canim seni cok iyi anliyorum cunku bende iki sene cocuk icin tedavi gordum sonra hic ummadigim bir anda hamile oldugumu ogrendim bu sure icinde insan cok bunaliyo doktorlar hic karsisindakinin insan oldugunu onun psikolojisini dusunmeden konusuyolar..insani yikima ugratiyolar resmen mesajini okurken o gunlere gittim.ben bikaç gün diyete ara verdim arkadaşlar bugünkü diyetisyen kontrolüm çok kötü geçti 400 gr yağdan kilo almışım diye diyetisyen hanım demediğini bırakmadı on beş gün sonraya kontrol verdi yine kilo vermemiş olursam artık bana bakmayacakmış mış mış bende bir daha ona gitmemeye karar verdim bebek tedavisi için kilo vermek istediğimi biliyodu bunun içinde bayağı ağır konuştu Allaha havale ediyorum onu bugün moralim okadar bozulduki diyeti rejimi duymak dahi istemiyorum o yüzden bi müddet menü falan yazmayacam sonra sağlıklı beslenmeye başlayınca yine aranızda olacam
Canim seni cok iyi anliyorum cunku bende iki sene cocuk icin tedavi gordum sonra hic ummadigim bir anda hamile oldugumu ogrendim bu sure icinde insan cok bunaliyo doktorlar hic karsisindakinin insan oldugunu onun psikolojisini dusunmeden konusuyolar..insani yikima ugratiyolar resmen mesajini okurken o gunlere gittim.
..zaten kilodan daha fazla stress engelliyo hamile kalmayi sen cok iyi bi karar almissin canim takilma bi sure akisina birak bakalim rabbim bilir o ol deyince oluverir...en kisa zamanda insallah guzel haberleri duyurursun bizlere...
Canım benim hiç kafana takma benim diyetisyen maceram verdiği listeye harfiyen uymama rağmen 2kg alarak sonuçlanmıştı 2 hafta sonra oğluma hamile olduğumu öğrenmiştim allahın buzim icin olan planını bilemeyiz belki senin vücudunda anne olmak için hazirlaniyordur o yüzden yağ miktarın artmıştır bunu bilemeyiz ki...ben bikaç gün diyete ara verdim arkadaşlar bugünkü diyetisyen kontrolüm çok kötü geçti 400 gr yağdan kilo almışım diye diyetisyen hanım demediğini bırakmadı on beş gün sonraya kontrol verdi yine kilo vermemiş olursam artık bana bakmayacakmış mış mış bende bir daha ona gitmemeye karar verdim bebek tedavisi için kilo vermek istediğimi biliyodu bunun içinde bayağı ağır konuştu Allaha havale ediyorum onu bugün moralim okadar bozulduki diyeti rejimi duymak dahi istemiyorum o yüzden bi müddet menü falan yazmayacam sonra sağlıklı beslenmeye başlayınca yine aranızda olacam
Canım benim hiç kafana takma benim diyetisyen maceram verdiği listeye harfiyen uymama rağmen 2kg alarak sonuçlanmıştı 2 hafta sonra oğluma hamile olduğumu öğrenmiştim allahın buzim icin olan planını bilemeyiz belki senin vücudunda anne olmak için hazirlaniyordur o yüzden yağ miktarın artmıştır bunu bilemeyiz ki...
Kapı açılır; sen yeter ki vurmayı bil...
Ne zaman bilmem; sen yeter ki o kapıda durmayı bil...
Hz. Mevlana
İnşallah canım bu cocuk isi tamamen kısmet benim kiz kardesiminde olmuyor ikisindede sorun yok ama olmuyor işte herşey nasip kısmet allahtan sadece hayirlisini dile hayırsız evlat kadar kötüsü yok bu dünyada allah hayırlısıyla sana ikiz kuzular nasip etsin isteyen arayan herkese hayırlısıyla nasip etsin su mübarek cuma gününün hatrina inşallahinşallah canım olurmu dersin ağzından bal damlıyo valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?