- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
Ay ne guzel rabbim bizlerede nasip eder ins.gozunaydin canim1 hafta biran önce dolsun ama yaaa....
Bugün kocam hac dan geldi türkiyeye yarın da yanımıza gelecek....
ne is yapiyosun canim ..aksamdan evde hazirlayip goturemezmisinben sizler kadar çeşitli şeyler yiyemiyorum dükkanda tüpüm var ama her yemeği yapamıyorum malzeme alacak yer yok çünkü. uyduruyorum bişeyler. öğlen yanızca 3 dilim ekmek ve 1 bardak ayran içebildim. bende akşama almaya çalışırım vitaminimi
Aksam yemegim
15-20 tane hamsi tava
Salata
1 kk helva
Ben karatayla karisik diyetisyen diyetimi yapiyorum galiba :) canan karatayin butun kitaplarini okudum insan ister istemez etkisinde kaliyor
kızlar foruma bir tek ben mi giremiyorum? ne zaman girsem forum kapalıdır diyor?
Kitaplarindada donup dolasip ayni seyi anlatiyo o nedenle akilda kaliyo"Galiba"demen hoş tabi
Ben ne zaman dinlesem ayni şeyleri söylüyor Karatay kitaplar dolusu ne yazıyor cidden merak ettim
Kitaplarindada donup dolasip ayni seyi anlatiyo o nedenle akilda kaliyoAslinda karatayin dedigi cogu seyi ayca kayada diyo..
Ediyorum canim bence gayet guzel gidiyosunBenim menum daginik gerci ama sen takip edebildin mi fatmacim nasil sence?
Tatlitambak gelmiş:) hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?