1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

merhaba kızlar
bugün tüp bittiği için yarım döner yedim yeşil çay ve ayran içtim
bol bol su tükettim
ikidilim greyfurt yedim
akşam yemeği olarakta kendi tarifim olan körili tavuk yemeği yaptım
1 parça tavuk yemeği ve az çorba içtim
bundan sonra boyle vuudumu utandırmak yok direncimi azmimi kırmak yok

Cok guzel Menün canım böyle sizin az Yediğinizi görünce bana da azim geliyor sen de yapabilrsin diye...
canım boyun kaçtı. Galiba 88 kilosun ben de 87.8 boyum 171

Cok guzel Menün canım böyle sizin az Yediğinizi görünce bana da azim geliyor sen de yapabilrsin diye...
canım boyun kaçtı. Galiba 88 kilosun ben de 87.8 boyum 171
165 cnm yemeyerek kilo vereceğimi bilsem inan onu bile yemem

Bugunku menum

sabah
1 kase sutlac

oglen
kepekli tost
5 zeytin

aksam
1 kase patates yemegi
2 yk pilav
2 yk mantar sote
1 kase yogurt
karisik salata

ve 1 ince dilim mozaik pasta

Bugunku menum

sabah
1 kase sutlac

oglen
kepekli tost
5 zeytin

aksam
1 kase patates yemegi
2 yk pilav
2 yk mantar sote
1 kase yogurt
karisik salata

ve 1 ince dilim mozaik pasta

Afiyet olsun canim
akşam menulerine bayılıyorum. Bi de akşamları be az yesem

Merhabalar...benim de kilom badima beladefalarca denedim beceremedim...artik yilma asamasindayim..cok cok bilindik bir diyetisyene de gittim ve husran..meger hep sisirmeymis..verdigi ilaclari emzirdigim icin kullanamadim..ve 3 atda sadece 2 kilo verdim..meger adamin tek unu ilaclardanmis..simdi verdigim paraya mi yaniyim iradesizligime mi3 ay daha var ama gitmeyi dusunmuyorum cunku inancim sifir adami ln sistemine...yas 31 boyum 158 kilom en son 87ydiben 55 olmak isriyorum..bir oglusum var 2 yadi bitiyor...baska bir gunlukte arkadasin birine destek olmaya valisiyordum lakin bayan birakinca birkac tekbasima yazayim dedim ama desteklesmeden olmuyorsurekli giremiyorum fakat hergun sonunda girebiliyorum..beni de araniza alir misiniz?

Hoşgeldin canım hepimiz aynı dertten buradayız aşıcaz bunuda hep birlikte
Genelde aynı kilolardayız inşallah jedeflerimize ulaşıp daha ssğlıklı daha mutlu kendine güvenen çıtır bayanlar olacağız ben buna inanıyorum
yanlız girebiliyorsan dsha sık girmeni tavsiye ediyorum günün sonunda burda oek kimse olmuyor genelde sabahları daha aktifiz ve o paylaşımlar gerçekten çok etkili oluyor gün içinde kendimizi frenlememiz açısından
evetttt yeni bir güne merhabaaa
günaydınnnn

Dun yine benim için başarısız geçti. Neyse nedenleri nicinleri bir yana bırakıyorum, bugun daha iyi bir başlangıç yapiyorum. Yumusak bir geçiş yaptim kahvaltıda cok sikmadim hedefimi aklimda tutmam gerek.

Vildan80 sayfada nerdeyse en aktif sen kaldin be Güzelim :) herkesin ozelliklede benim aksine cok motive görünüyorsun. Böyle devam et

Boyle devam et guzelim supersin

Artık bozmayacam miladcım çok sıkıldım...
bir 86 bir 89 olmuyor böyle moralim de bozuluyor. Şimdi ise kendini tut diyorum.
Bu iki gunde tavuk durum de yedim tatlı da
ama suyu çok içiyorum 4 lt sende toparlan artık canım yaza az kaldı

Gunaydinlarr kızlar 87.1 oldum bugün de 700 gr gitmiş 1 haftanın sonunda fark olacak mı bakalım.

Boyle devam et guzelim supersin

Hadi bakalım o zaman bende çok dikkat edicem. Gerçekten az kaldı yaza göz açıp kapayincaya kadar gecicek zaman ben hala şişman şişman dolasicam:))

günaydın kızlar

benim annemler geldi yanımdalar ne kadar dikkat etmeye çalışşsamda anne yemeği yiyerek diyet olmuyor o yüzden yarı yıl tatili bitene kadar ben yokum sonrasında kaldığımız yerden devam

miladcım tebrik ederim kilo vermişsin böyle devam et

84 lere inek zaten sonrası rahat gidecek ama 90 a yakın olunca gıcık oluyor. Bir türlü gitmiyor kilolar diye rahat olup yiyorum
Aynen canım bencede psiklolojik sınır 85 in altına inmek.Sonrada 79 a daha yakın olduğumuz için daha da düşeriz diyetin üzerine...

84 lere inek zaten sonrası rahat gidecek ama 90 a yakın olunca gıcık oluyor. Bir türlü gitmiyor kilolar diye rahat olup yiyorum

Aynen 90 rakami bana artik tiksinc geliyor. Topigin adi 90 kilo ustu diye mi nedir kaldım sınırda neyse rakama takilmim yine. Hersey bana bağlı az yersem gidecek cok yersem sisko olmaya devam edicem bu kadar basit!!

Canim eskiyi mi diyorsun bilmiyorum ama ben değil tambak vermiş:) darısı başıma diyelim. . Amnenlerle olmanin tadını çıkar ama emeklerine yazik etme tatlım. Arada yaz özlüyoruzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…