1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Bu aralar kendimi iyi kontrol ediyorum yiyecekler konusunda.Hiç tartılmadım bu hafta ama kilo verdiğime eminim.En son 87,1'dim.Ah bi 85i ucundan da olsa görsem nasıl motivasyonum yükselecek biliyorum.

Sporu sokamıyorum hayatıma bir türlü, yoksa ben şimdiye kadar 79 u görürdüm.Çünkü spor yaptığımda diyetime deli gibi sarılıyorum.Sırf diyetle 2 ileri 1 geri oluyor hep

Ben mesela akşam erkenden yiyip daha yemem diyordum ama şimdi ise hangi saatte yediğin değil ne kadar yediğin önemli diyerek kendimi saat konusunda rahat bıraktım. Yine de 20 den sonra yemiyorum akşam yemeği 19 civarı yiyorum ve acikmiyorum. Erken yiyince açıkıyorum.

Sirf diyeti bile tutturmak önemli. Ben ne sporu tutturuyorum ne de diyeti.

Ben 5 e kadar dayanamıyorum çünkü öğlen yemiyorum. Aksam erken yiyince aciktigimdan degilde ac goxlulukten yiyorum. Malum tatil geceler uzun habire yiyesim geliyor

Ama bugün bütün olumsuzluklari arkamda bıraktım. Yine bir güne merhaba bu hafta 3 gun yürüyüş yaptım
Az önce de 3.1 km yürüdüm temizlik yaptim birazdan da dışarı cikalim dedi eltim onunla yururum bide aksama kadar dikkatli oldum mu tamamdır

Senin azından biz de nasiplenelim canım
galiba senin oğlun mu o ayakkabı olmaz sana ayakların şişman mi demişti
yanlış hatirlamiyorsam
inşallah tatlım evet oğlum söylemişti
bu arada gelmişken kahvaltımıda paylaşayım
tostun ve yumurtanın yarısını oğluma verdim :)

canım özür dilerim karıştırmışım tambakı tebrik edecektim

ama inşallah sende istediğin kiloya ulaşacaksın

canımmm nasıl verdin bu kiloyu neleryaptın anlatırmısın?

selam arkadaşlar. bu sabah
kahvaltıda
yarım simit, bir yumurta ve 30 gr kadar tulum peyniri yedim.

ara öğün
çeyrek elma

öğlen
kıymalı bamya+yoğurt+1 d. ekmek

ara öğün
2 ceviz 3 badem (ama acıktım sanırım yoğurt yada bir tane grissini yiyeceğim.)

akşam
1 levrek ızgara+salata

bu arada matre nerelerdesin canım???
ben bu sabah tartıldım. pazar günü 97,8 olan kilom bu sabah itibariyle 94,5 çıktı. gidiyor bakalım ,3,30 kg verdim bir hafta olmadan. seninle kilo ve boyumuz aynı olduğu için seninle özellikle paylaşmak istedim. birbirimize bilgi verelim ki motivasyonumuz ve hırsımız artsın canım...

sara_28 rica ederim canım

T tatlitambak akşam menude: pirasa çorbası, tavuk haslama ( köy tavuğu olduğu için sebzeli haşlama tarzında yapıyorum ve narli kis salatası var öğle kayinvalidemin yaptigi dolmanin tadina bakmak adina bir tane yedim yanında da yoğurt yani pek doyurucu olmadığı için akşam kismayayim dedim canim

Masallah kizlar baya aktifsiniz ben bugun annemlerdeyim kahvaltimi gec yaptim
Sabah 10 da :1 elma
Kahvalti 12 de: 2 haslanmis yumurta
7 tane zeytin
Bol limonlu kirmizi lahana salatasi
Biraz kasar peynir biraz telli çeçil peyniri 3 dilim ekmek
Ara: sekersiz neskafe
Ara: 1 kase corba
Aksam: 6-7 tane kofte 1 kase corba salata (aksam yemegini daha yemedim en gec 6 da yerim)

Cok hizli veriyosun canim supersin gercekten bir hafta olmadan 3.30 cok iyi ben o kadar hizli olamam heralde cunku daha once cok baslayip biraktim vucut dengesizlesti.. yinde pes etmek yok yavas gitsin temelli gitsin bidaha gelmesin kilolar..sanki bende hafiflemisim gibi geliyo bakalim sali gunu tartilcam canm hafta da bir tartilmak bana iyi geliyo.

Cok hizli veriyosun canim supersin gercekten bir hafta olmadan 3.30 cok iyi ben o kadar hizli olamam heralde cunku daha once cok baslayip biraktim vucut dengesizlesti.. yinde pes etmek yok yavas gitsin temelli gitsin bidaha gelmesin kilolar..sanki bende hafiflemisim gibi geliyo bakalim sali gunu tartilcam canm hafta da bir tartilmak bana iyi geliyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…