- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
Akşam yemeğim
2parca tavuk haşlama
Yarım tabak salata ( yağsız)
1 kase çorba
Iyi gittim iyi
Evet canim harika ve akşam da inşallah güzel geçer. 8 den sonra ağzına bir lokma bile atma bence
Cok hizli veriyosun canim supersin gercekten bir hafta olmadan 3.30 cok iyi ben o kadar hizli olamam heralde cunku daha once cok baslayip biraktim vucut dengesizlesti.. yinde pes etmek yok yavas gitsin temelli gitsin bidaha gelmesin kilolar..sanki bende hafiflemisim gibi geliyo bakalim sali gunu tartilcam canm hafta da bir tartilmak bana iyi geliyo.
Bu da benim menüm kızlar
saat 10.30
3 kuru erik
bol bol su
kahvalti
sucuklu yumurta
6-7 zeytin
1 kase yoğurt
2 dilim tam buğday ekmeği
peynir
turp 1 küçük havuç 4-5 dal maydanoz
1 tk Kızılcık reçeli
ara yok
Aksam19 da
1 tabak pırasa
1 kepçe tarhana çorbası
turşu
turp
1 kahve fincan ında kek
Bende bugunku menumu yazayim.is yerinde yogundum bugun pek girme firsatim olmadi.evdede oglusla oynastik sonra onu uyutayim falan derken bu saat oldu.
sabah
klasik kahvalti
ara
8 badem
oglen
kepekli tost
5 zeytin
aksam
yarim kase tarhana corbasi
10-15 tane istavrit
bol kivircik salata
1 adet etimek
Teşekkür ederim canım.İnşallah artık bu istikrarla devam etmeyi düşünüyorum.Şu an tek eksiklik topiğimizin cansızlığı.O da yerine geldiğinde motivasyon tavan yapacak :)Kek uyguladigin diyette serbest miydi bilmiyorum ama onun disinda gayet güzel bir menu. Afiyet olsun
Cok güzel bir gün geçirmişsin canım. Afiyet olsun
Gunaydin kizlar
Vildan80 kolay gelsin canm
Kizlar dun annemlerde kardeslerimin israriyla rulo pasta yapmistim buyuk bi iradeyle yemedim ve eve getirdim sabah kalkar kalkmaz bir dilim pasta ve bir bardak sut ictim cok mutluyum iyiki aksam yememisimkahvaltiyi yapmadim artik 12 gibi yapar direk aksam yemegine gecerim bugunku plan boyle canlarim..sizler napiyosunuz bugun
Kek uyguladigin diyette serbest miydi bilmiyorum ama onun disinda gayet güzel bir menu. Afiyet olsun
Cok güzel bir gün geçirmişsin canım. Afiyet olsun
Günaydınnn.bugün çok yoğun bir gün beni bekliyor akşam 30 kişilik misafirim var dua edin bana şimdiden elşm ayağıma dolanmsya başladı bugün giremem yarın görüşürüz inşallah
bu arada topik şenlenmiş hep böyle olsun inşallah
miladcım evet çok azimliydim bu hafta 4 gün spora gittim yememede dikkat rttim Evde de koşturuyorum ama bugün tartıldım 88in altına düşememişim hâlâ çok canım sıkıldı
yaaa 85 görmek istiyorum aartık(
Gunaydin kizlar
Kizlar dun annemlerde kardeslerimin israriyla rulo pasta yapmistim buyuk bi iradeyle yemedim ve eve getirdim sabah kalkar kalkmaz bir dilim pasta ve bir bardak sut ictim cok mutluyum iyiki aksam yememisimkahvaltiyi yapmadim artik 12 gibi yapar direk aksam yemegine gecerim bugunku plan boyle canlarim..sizler napiyosunuz bugun
Teşekkür ederim canım.İnşallah artık bu istikrarla devam etmeyi düşünüyorum.Şu an tek eksiklik topiğimizin cansızlığı.O da yerine geldiğinde motivasyon tavan yapacak :)
Günaydınnn.bugün çok yoğun bir gün beni bekliyor akşam 30 kişilik misafirim var dua edin bana şimdiden elşm ayağıma dolanmsya başladı bugün giremem yarın görüşürüz inşallah
bu arada topik şenlenmiş hep böyle olsun inşallah
miladcım evet çok azimliydim bu hafta 4 gün spora gittim yememede dikkat rttim Evde de koşturuyorum ama bugün tartıldım 88in altına düşememişim hâlâ çok canım sıkıldı
yaaa 85 görmek istiyorum aartık(
Gunaydin kizlar
günaydın sabah kahvaltımı yaptım
menemen azcıkın peynır 3 zeytin
ve çay
cok cok iyi yapmissin cnm Yememekle. Bende esimin d.gunu pastasindan dahi bi lokma yemedim 29 ocakta.
Irade meselsi.
cok guzel bi kahvaltu yaptim bende. 94.1 ciktim bu sabah . Mutluyum . Ama8 li rakamlara atlasam daha mutlu olcam
Topigimiz canlanıyor canım biz boş birakmazsak daha iyi motive oluyoruz. Hic bişey emeksiz olmuyor ki guzelim
ilkaycim keske yakininda olsaydıM. Walla bizim kayinvalidelerde 70 kisi agirlamislamisligimiz var kayinpeder siyasi yönü olan biri. Dogal olarak es dost cok.birini davet edicez dese onunla on kisi gelir antremanliyim yani.Allah kolaylik versin canim.
tebrikler canim cok iyi yapmissin. Afiyet sifa olsun
Valla cok az yiyorsun takdir ediyorum seni
canim cok hizli ilerliyorsun masallah. Ben 90 larda takildim kaldim sin durum ne bilmiyorum gerçi tartim yok bu durum avantaj mi olur dezavantaj mi bilemem
[QUETE]="tatlitambak, post: 39173578, member: 539671"]Canım ben o diyeti bıraktım. Hem şok diyet mis hemde cenaze olabilir diye orada yapamam dedim bıraktım....
şu an eşimin tavsiyelerine uyuyorum sadece
Asla pes etme ilkay. Ben şimdiye kadar pes etmeyip birakmasaydim şimdi 7 lı rakamlar da idim
Topigimiz canlanıyor canım biz boş birakmazsak daha iyi motive oluyoruz. Hic bişey emeksiz olmuyor ki guzelim
ilkaycim keske yakininda olsaydıM. Walla bizim kayinvalidelerde 70 kisi agirlamislamisligimiz var kayinpeder siyasi yönü olan biri. Dogal olarak es dost cok.birini davet edicez dese onunla on kisi gelir antremanliyim yani.Allah kolaylik
Ahhh keşke miladcım yakın olsaydık....
İkrsmlıklar bitti şimdi ev temizliğin e geçiyorum geceyide atlattıkmı tamamdır bende antremanlıyım aslınds bşzimde çevremix çok geniş ama bugun extra çocuk çok 14 çocuk artık gün sonunu düşünemiyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?