1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Ilk hafta oldugu icin bence canim...su da kybediorumdur. Bide biz cok kiloluyuz. fazla kilosu olanlar lk basladiklarinda hizli veriolar

Bu da benim menüm kızlar
saat 10.30
3 kuru erik
bol bol su

kahvalti
sucuklu yumurta
6-7 zeytin
1 kase yoğurt
2 dilim tam buğday ekmeği
peynir
turp 1 küçük havuç 4-5 dal maydanoz
1 tk Kızılcık reçeli

ara yok

Aksam19 da
1 tabak pırasa
1 kepçe tarhana çorbası
turşu
turp

1 kahve fincan ında kek

Bende bugunku menumu yazayim.is yerinde yogundum bugun pek girme firsatim olmadi.evdede oglusla oynastik sonra onu uyutayim falan derken bu saat oldu.

sabah
klasik kahvalti

ara
8 badem

oglen
kepekli tost
5 zeytin

aksam
yarim kase tarhana corbasi
10-15 tane istavrit
bol kivircik salata
1 adet etimek

Kek uyguladigin diyette serbest miydi bilmiyorum ama onun disinda gayet güzel bir menu. Afiyet olsun

Cok güzel bir gün geçirmişsin canım. Afiyet olsun

Kek uyguladigin diyette serbest miydi bilmiyorum ama onun disinda gayet güzel bir menu. Afiyet olsun

Teşekkür ederim canım.İnşallah artık bu istikrarla devam etmeyi düşünüyorum.Şu an tek eksiklik topiğimizin cansızlığı.O da yerine geldiğinde motivasyon tavan yapacak :)

Günaydınnn.bugün çok yoğun bir gün beni bekliyor akşam 30 kişilik misafirim var dua edin bana şimdiden elşm ayağıma dolanmsya başladı bugün giremem yarın görüşürüz inşallah
bu arada topik şenlenmiş hep böyle olsun inşallah
miladcım evet çok azimliydim bu hafta 4 gün spora gittim yememede dikkat rttim Evde de koşturuyorum ama bugün tartıldım 88in altına düşememişim hâlâ çok canım sıkıldı
yaaa 85 görmek istiyorum aartık(

Gunaydin kizlar
Vildan80 kolay gelsin canm
Kizlar dun annemlerde kardeslerimin israriyla rulo pasta yapmistim buyuk bi iradeyle yemedim ve eve getirdim sabah kalkar kalkmaz bir dilim pasta ve bir bardak sut ictim cok mutluyum iyiki aksam yememisim kahvaltiyi yapmadim artik 12 gibi yapar direk aksam yemegine gecerim bugunku plan boyle canlarim..sizler napiyosunuz bugun

cok cok iyi yapmissin cnm Yememekle. Bende esimin d.gunu pastasindan dahi bi lokma yemedim 29 ocakta.

Irade meselsi.
cok guzel bi kahvaltu yaptim bende. 94.1 ciktim bu sabah . Mutluyum . Ama8 li rakamlara atlasam daha mutlu olcam

Canım ben o diyeti bıraktım. Hem şok diyet mis hemde cenaze olabilir diye orada yapamam dedim bıraktım....
şu an eşimin tavsiyelerine uyuyorum sadece

Asla pes etme ilkay. Ben şimdiye kadar pes etmeyip birakmasaydim şimdi 7 lı rakamlar da idim

Gerçekten çok tebrik ediyorum.
Ben de dün kek yemeseydim bugün daha iyi giderdi .
ama olsun 200 gr daha gitti veee 86.9 oldum

Teşekkür ederim canım.İnşallah artık bu istikrarla devam etmeyi düşünüyorum.Şu an tek eksiklik topiğimizin cansızlığı.O da yerine geldiğinde motivasyon tavan yapacak :)

Topigimiz canlanıyor canım biz boş birakmazsak daha iyi motive oluyoruz. Hic bişey emeksiz olmuyor ki guzelim

ilkaycim keske yakininda olsaydıM. Walla bizim kayinvalidelerde 70 kisi agirlamislamisligimiz var kayinpeder siyasi yönü olan biri. Dogal olarak es dost cok.birini davet edicez dese onunla on kisi gelir antremanliyim yani. Allah kolaylik versin canim.

tebrikler canim cok iyi yapmissin. Afiyet sifa olsun

günaydın sabah kahvaltımı yaptım
menemen azcıkın peynır 3 zeytin
ve çay

Valla cok az yiyorsun takdir ediyorum seni

cok cok iyi yapmissin cnm Yememekle. Bende esimin d.gunu pastasindan dahi bi lokma yemedim 29 ocakta.

Irade meselsi.
cok guzel bi kahvaltu yaptim bende. 94.1 ciktim bu sabah . Mutluyum . Ama8 li rakamlara atlasam daha mutlu olcam

canim cok hizli ilerliyorsun masallah. Ben 90 larda takildim kaldim sin durum ne bilmiyorum gerçi tartim yok bu durum avantaj mi olur dezavantaj mi bilemem
[QUETE]="tatlitambak, post: 39173578, member: 539671"]Canım ben o diyeti bıraktım. Hem şok diyet mis hemde cenaze olabilir diye orada yapamam dedim bıraktım....
şu an eşimin tavsiyelerine uyuyorum sadece[/QUOTE]

Sok diyetler bizim ivin cozum degil ki tambak'im 3-5 kilo fazlamiz olsa hadi neyse dicem. BIzim kalici cozumler uretmemiz yasam seklimizi degistirmemiz gerek

[QUETE]="tatlitambak, post: 39173640, member: 539671"]Gerçekten çok tebrik ediyorum.
ama olsun 200 gr daha gitti veee 86.9 oldum[/QUOTE]

Tebrikler canım benim böyle devam et.

Sok diyetler bizim ivin cozum degil ki tambak'im 3-5 kilo fazlamiz olsa hadi neyse dicem. BIzim kalici cozumler uretmemiz yasam seklimizi degistirmemiz gerek

[QUETE]="tatlitambak, post: 39173640, member: 539671"]Gerçekten çok tebrik ediyorum.
ama olsun 200 gr daha gitti veee 86.9 oldum[/QUOTE]

Tebrikler canım benim böyle devam et.[/QUOTE]
çok teşekkür ederim cnm inşallah bu şekilde devam eder 10 gündür zihnime sanki zayıfmışımda midem küçülmüş o yüzden bu kadar az yiyormuşum fikri oturdu

Asla pes etme ilkay. Ben şimdiye kadar pes etmeyip birakmasaydim şimdi 7 lı rakamlar da idim

Canım benim pes etmiyorum ama dikkst edipte kilo verememek canımı sıkıyor belki az su içiyorum ondan belki adetim yaklaştı ondan belkide yapıştılar artık ondan. bilemiyorum
çok güxel gidiyorsun canım sende böyle devam et
İzmirinsani sende çok güzel bsşladın maşallah böyle devam etsin eksiler inşallah
darısı başımaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…