çok geçmiş olsun canım inşallah çabuk toparlar anne allah kolaylık versinslm kızlar nasılsınız bir süredir giremedim geçmişte baya birikmiş okumaya vaktimde yok birazdan hastaneye gidicem annem ameliyat oldu dizinden kilolu oluncada anca toparlanıyor yarın çıkıcak inş.. tabi burdan uzak olunca diyet felanda kalmadı beni bu haftada izinli yazarsanız sevinirim haftaya inş kaldığım yerden devam edicem...
slm kızlar nasılsınız bir süredir giremedim geçmişte baya birikmiş okumaya vaktimde yok birazdan hastaneye gidicem annem ameliyat oldu dizinden kilolu oluncada anca toparlanıyor yarın çıkıcak inş.. tabi burdan uzak olunca diyet felanda kalmadı beni bu haftada izinli yazarsanız sevinirim haftaya inş kaldığım yerden devam edicem...
wetu16 geçmiş olsun canım ahhhh işte nr grlirse o kilodan geliyor başımıza zatrn çaresine bakmazsak bizimdd sonumuz öyle malesef acil şifalar diliyorum tatlım....
Dün akşama kadar çok güzel giden irademe gece yenilmiş bulunuyorum
gece tabskları toplarken ondsn bundan derken bir baktım hepsinden tatmışım ne olacsk benim bu halimmmm
tatmak ayrı anasını ağlatıp tıka basa yemek ayrı nefsini körletmek için bir yudum tatmaktan birşey olmaz her gün mü yapıyorsun böyle yoook o zaman pişmanlık hissedip moralini bozma açarız karşılıklı zıpırt müzik oynarız birazdan 5-10 dk tamam bitti :))wetu16 geçmiş olsun canım ahhhh işte nr grlirse o kilodan geliyor başımıza zatrn çaresine bakmazsak bizimdd sonumuz öyle malesef acil şifalar diliyorum tatlım....
Dün akşama kadar çok güzel giden irademe gece yenilmiş bulunuyorum
gece tabskları toplarken ondsn bundan derken bir baktım hepsinden tatmışım ne olacsk benim bu halimmmm
sen de aç müziği o vakit haydiii:)))Ay ben de öyleyim canım. Misafir varken irade çok güzel ama mutfak toplarken 2-3 tane tatlı yemisim bile.....
Ayyyyy cokkk sevindim ise yaradi bak hergun tartilmak ayyy sanki kendim vermis gibi sevindim canim benim kutluyorum seni sakin boslama verdim diye aninda alirsin daha siki saril canim benim dahada guzel haberler bekliyorum senden kader arkadasim benimBugun 89.6 fark -900 gr oldu cokkk mutluyum
çok çok sevindim cnm ne güzel kırmışsın direnciniBugun 89.6 fark -900 gr oldu cokkk mutluyum
avatarındaki fotoğraftaki senmisin arkadaşımçok çok sevindim cnm ne güzel kırmışsın direncini
bende şimdi baktım 300 gram daha vermişim şu küsüratları atsam rahatlıcam
trajikomik bir roman havası bulmuştum onu açıp oynayalım :))
hap koydum hap koydum içinede hap koydum
kaynamın adını da kuyruklu yılan koydum... diye
evet cnm benimavatarındaki fotoğraftaki senmisin arkadaşım
bunlarda süper fıkır fıkır
süpersinnnnnnnnbunlarda süper fıkır fıkır
az kaldı cnm :) 86300 üm 400 gram sonra 85lere düşçem inş :)Canım hala 86 larda misin yok sa 85 lere düştümmu
Ay ben bir günlükkacamagin bedelini 2 ggün de ödedim. Bu bana ders oldu daha yapmam.
hala ayniyim 85.8
tabi cnm buyur seni dinliyorummüsaden olursa sana bir kaç şey sorucam kendimi deneme amaçlı
mücadeleci hırslı bir kişiliğin mi var
bulunduğun ortamda dikkat çekmeyi seviyormusun zaten hep çekiyormuşsun gibime de geldi :)))tabi cnm buyur seni dinliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?