1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

çok geçmiş olsun canım inşallah çabuk toparlar anne allah kolaylık versin

kahvaltımı da yazayım
1 haşlanmış yumurta
yarım kk peynir
bol yeşil salata
ekmek yok
eşimin ısrarlarına rağmen kaymak simit bal v.s. yemedim bu adamlarda bir ilginç yerken az ye dikkat et derler yemezken şunuda ye bunu da ye derler:))

Geçmiş olsun canım
Allah şifa versin

wetu16 geçmiş olsun canım ahhhh işte nr grlirse o kilodan geliyor başımıza zatrn çaresine bakmazsak bizimdd sonumuz öyle malesef acil şifalar diliyorum tatlım....
Dün akşama kadar çok güzel giden irademe gece yenilmiş bulunuyorum
gece tabskları toplarken ondsn bundan derken bir baktım hepsinden tatmışım ne olacsk benim bu halimmmm

Ay ben de öyleyim canım. Misafir varken irade çok güzel ama mutfak toplarken 2-3 tane tatlı yemisim bile.....

tatmak ayrı anasını ağlatıp tıka basa yemek ayrı nefsini körletmek için bir yudum tatmaktan birşey olmaz her gün mü yapıyorsun böyle yoook o zaman pişmanlık hissedip moralini bozma açarız karşılıklı zıpırt müzik oynarız birazdan 5-10 dk tamam bitti :))

Bugun 89.6 fark -900 gr oldu cokkk mutluyum
Ayyyyy cokkk sevindim ise yaradi bak hergun tartilmak ayyy sanki kendim vermis gibi sevindim canim benim kutluyorum seni sakin boslama verdim diye aninda alirsin daha siki saril canim benim dahada guzel haberler bekliyorum senden kader arkadasim benim

müsaden olursa sana bir kaç şey sorucam kendimi deneme amaçlı
mücadeleci hırslı bir kişiliğin mi var

tabi cnm buyur seni dinliyorum
bulunduğun ortamda dikkat çekmeyi seviyormusun zaten hep çekiyormuşsun gibime de geldi :)))
kafana koyduğun şeyi yapana kadar durmayan canın istemediği şeyi de hatır gönül için bile ya yapmayan yada da zoraki yapan birimisin

tarık mengüçle sondaki şarkıda bir güzel oynadım canımm ellerine sağlık pilim bitti :)))2 . şarkıyı az dinlendikten sonra açıcam :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…