1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

bunları neden soruyorsun cnm anlamadım?

bunları neden soruyorsun cnm anlamadım?
benim arada tutar böyle adını sen koy ister 6. his de ister başka bir şey hiç tanımadığım insanların bile o anki ruh halini bile hissedebiliyorum bazen yine his kapım açılmış bu gün birden fotoğrafına gözüm kaydı yoğun bir güç enerji hissettim kendimi sınamak adına sordum çok ileri gittiysem özür dilerim canım
sende aslan gibi bir şey hissediyorum güç sevdiklerini korumak için yırtıcı yakıcı olabilecek bir güç ama bir o kadarda ilgişevkat ama sadece değer verdiklerine bildim miii:)

hmm anladım cnm evet tüm sevdiklerime karşı aşırı koruyucuyumdur ve çoğu zaman benle hiç alakası olmayan şeyler için bile başımı belaya sokabilirim :)

hmm anladım cnm evet tüm sevdiklerime karşı aşırı koruyucuyumdur ve çoğu zaman benle hiç alakası olmayan şeyler için bile başımı belaya sokabilirim :)
canım yaaa sen de çekicilik var belayıda çekiyorsun demek ki arada
ama tamamen baştan sona kadınsılık var sende bakışların bile mübalağa olmasın ama seksi diyebilirim
maşallah diyim gülüm nazarım değmesin

teşekkür ederim cnm

Selam kizlar ben geldim.biliyosunuz oglum ishal demistim.cuma gunu siddetli sekilde her yedigini ve su da dahil kusma ve hafiften atesle devam etti ishali ve doktora goturduk.2 unite serum ve ignelerle eve getirdik.kusma durdu sukur ama ishal daha sulu ve siddetli bir sekilde pacalarindan akarcasina devam etti dun.1 saat icerisinde neredeyse 3-4 kez yapti.butun gun 20den fazla bez degistirmisimdir.soldu cocugum resmen yaa (

bugun sabah erkenden goturdum yine cuma gunu kaka tahlili temiz cikmisti ama bugun yeniden yapildi ve ROTA Virusu bulasmis maalesef.salginmis bu ara 7-10 gun kadar da surebilirmis ve ilacla tedacisi yok.bol su ve sivi tuketecek.zaten alerjisi vardi kendi alerjik devam sutunden baska birsey yiyemiyor.simdi iyice caresiz kaldim.uyuyor yavrum cogunlukla halsiz zaten dermani kalmadi.

Ben bikac gun izinli olabilirim is yerinden.sali da olamazsam liste yapamam bilginiz olsun.

dualarinizi eksik etmeyin teyzeleri.hepinizi opuyoruz...

Canımm çok geçmiş olsun

Cok geçmiş olsun.... insallah kısa süre de atlatırsınız canım.

kizlar ben bir alemim ya...
annem aradi (ust katta oturuyor) bi kek yaparmisin misafir gelcek dedi. Tamam minnos dedim yapayim..
yaptim kek kalibina dokuorum. Basladim cirpma kabinda kalani yalamaya :)))
Aliskanlik. Dedim napiorum ben biraktim hemen

Kızlar gecmisi okudum ama vaktim olmadigi icin alintilyamadim
Aklimda kalanlar; wetu16 @tomurcuk geçmiş olsun canlarım tomurcuk liste işini dusunme canim hallederiz bi şekilde oglun için solacak ama toparlar canim sen rahat ol ki oda senden guc alsin
@angelina darned ekim2009 ve unuttugum varsa kusura bakmayin teşekkür ederim canlar hepimiz için devami gelsin inşallah
Angelina bırakmam inşallah canim bu defa kaçamaklar burnumdan geldi dersimi aldim:)))
Bana gelince eşim hasta gum boyu evdeydi bebek gibi ilgi ister benim kocam o yuzden ugrayamadim size.
Yediklerimi de arz edeyim yorum lütfennnn

Sabah
1 dilim ekmek
Haşlanmış yumurta
3 zeytin
1 kup tulum peynir( azalttim en azından:))
Yesillik domates salatalik

Ogle
1 kase çorba
3 kasik bulgur pilavı
3 parca et
1 bardak ayran
3-4 kasik salata

Ara
1muz 1 dilim kivi

Aksam
1 kase çorba
Salata

Birazdan tarcinli sut yada sütlü kahve içerim

Lutfen yorum bugünlerde beni bos bırakmayın:)))

çok geçmiş olsun
geçen sene kız kardeşim bana geldi yeğende küçük ishal istiğfar en son sabahın 5 inde çıkarınca çocuk ikna oldu kardeşim hastaneye götürdük önce acile sonrada çocuk doktoruna aynen bu virüsten bahsetti ilaç olarak kefirin ana kültürü olan bir damla önerdi bol su ayran ve kefir içirin dedi

Bence menun gayet güzel eminim yarinda daha da eksilerde çıkacak sın

öğle
bulgur köfteli ıspanaklı yeşil mercimekli çorba 1 kase
ara
komşumun yaptığı ve verdiği haşhaşlı çörekten çeyrek kadar yani 1 yumurta büyüklüğünde yedim
akşam yine bu çorbadan ve 4-5 kaşık sebzeli et
benim iştahım açılıyor ne yapsam yoğurt küründen tiksindim bırakınca iştah açıldı geri

QUOTE="ekim2009, post: 39315074, member: 143218"]öğle
bulgur köfteli ıspanaklı yeşil mercimekli çorba 1 kase
ara
komşumun yaptığı ve verdiği haşhaşlı çörekten çeyrek kadar yani 1 yumurta büyüklüğünde yedim
akşam yine bu çorbadan ve 4-5 kaşık sebzeli et
benim iştahım açılıyor ne yapsam yoğurt küründen tiksindim bırakınca iştah açıldı geri[/QUOTE]

Canim bitki caylarina tarcin havlican karanfil ekle ha bide kok zencefil benim istahimi kapatir çoğunlukla

Canim bitki caylarina tarcin havlican karanfil ekle ha bide kok zencefil benim istahimi kapatir çoğunlukla[/QUOTE]
zencefil tarçın her gün kullanıyorum havlıcan kök şeklinde var onu kullanmadım nasıl yapayım kaynatayım mı ezip toz mu yapıp demleyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…