zencefil tarçın her gün kullanıyorum havlıcan kök şeklinde var onu kullanmadım nasıl yapayım kaynatayım mı ezip toz mu yapıp demleyeyim[/QUOTE]Canim bitki caylarina tarcin havlican karanfil ekle ha bide kok zencefil benim istahimi kapatir çoğunlukla
Canim kiyamam yaa prabiyotik tozlar var meyve suyuna katilan ondan vermedilermi cok faydasi olur poposuda yaraolur onun simdi yaaa bol bol krem sur yogurt gibi siva poposuna rabbim sifa versin kuzuna kiyamam tabagini kasigini cok iyi yika canim gerekirse kaynat buyuk oglum bir hafta hastanede yatti ishal yuzunden onunda alarji astim ne varsa vardi canim senin isin iki kati zorrr allah yardimcin olsunSelam kizlar ben geldim.biliyosunuz oglum ishal demistim.cuma gunu siddetli sekilde her yedigini ve su da dahil kusma ve hafiften atesle devam etti ishali ve doktora goturduk.2 unite serum ve ignelerle eve getirdik.kusma durdu sukur ama ishal daha sulu ve siddetli bir sekilde pacalarindan akarcasina devam etti dun.1 saat icerisinde neredeyse 3-4 kez yapti.butun gun 20den fazla bez degistirmisimdir.soldu cocugum resmen yaa(
bugun sabah erkenden goturdum yine cuma gunu kaka tahlili temiz cikmisti ama bugun yeniden yapildi ve ROTA Virusu bulasmis maalesef.salginmis bu ara7-10 gun kadar da surebilirmis ve ilacla tedacisi yok.bol su ve sivi tuketecek.zaten alerjisi vardi kendi alerjik devam sutunden baska birsey yiyemiyor.simdi iyice caresiz kaldim.uyuyor yavrum cogunlukla halsiz zaten dermani kalmadi.
Ben bikac gun izinli olabilirim is yerinden.sali da olamazsam liste yapamam bilginiz olsun.
dualarinizi eksik etmeyin teyzeleri.hepinizi opuyoruz...
Bende bu haftayi kacamaksiz gecirmek istiyorum canim senin gibi bende dolabimda duran bikac kez giyindigim kiyafetlerimin icine girmeyi cok istiyorum guzel guzel kiyafetler kilo yuzunden bekliyoo..Günaydın kızlar yeni uyandım tatikde iyi alıştık geç kalkmaya :)
evettt bugünden itibaren hergün bildşrim yapıcam bende birde öyle deneyeyim
bugün 88.3 geldim yoğun geçen hafta sonuna ve düzensiz beslenmeye rağmen sevindim bu rakama :)
bu hafta kaçamaksız geçmeli haftaya bugün eşimin doğum günü 85 diyordum ama 86 bile olsam çok sevinicem
eşimin aldığı bir elbşde vardı iki üç defa ancak giyebilmiştim denedim oldu:) genede 2_3 kilo daha versem daha güzel olacak onu şaşırtıp onu gşymek istiyorum garibim unutmuştur bile o elbiseyi :))
canım çok geçmiş olsun... ilk paragrafı okurken aklımdan tam rota olmasın dedim ikinci paragrafta yazmışsın zaten çok geçmiş olsun canım 1-2kg kaybedebilir korkma... bir de rota aşısı olmuşmuydu canım bebeğinSelam kizlar ben geldim.biliyosunuz oglum ishal demistim.cuma gunu siddetli sekilde her yedigini ve su da dahil kusma ve hafiften atesle devam etti ishali ve doktora goturduk.2 unite serum ve ignelerle eve getirdik.kusma durdu sukur ama ishal daha sulu ve siddetli bir sekilde pacalarindan akarcasina devam etti dun.1 saat icerisinde neredeyse 3-4 kez yapti.butun gun 20den fazla bez degistirmisimdir.soldu cocugum resmen yaa(
bugun sabah erkenden goturdum yine cuma gunu kaka tahlili temiz cikmisti ama bugun yeniden yapildi ve ROTA Virusu bulasmis maalesef.salginmis bu ara7-10 gun kadar da surebilirmis ve ilacla tedacisi yok.bol su ve sivi tuketecek.zaten alerjisi vardi kendi alerjik devam sutunden baska birsey yiyemiyor.simdi iyice caresiz kaldim.uyuyor yavrum cogunlukla halsiz zaten dermani kalmadi.
Ben bikac gun izinli olabilirim is yerinden.sali da olamazsam liste yapamam bilginiz olsun.
dualarinizi eksik etmeyin teyzeleri.hepinizi opuyoruz...
zencefil tarçın her gün kullanıyorum havlıcan kök şeklinde var onu kullanmadım nasıl yapayım kaynatayım mı ezip toz mu yapıp demleyeyim
inşallah gülüm 85 ve sonrasını da en kısa zamanda göreceksin 75 oldum dediğinde kutlama yaparız buradaBu arada bende kahvaltımı yaotım
7otlu çay
1.5 tavada yumurta (yarım oğlumdan kalan)
bir kk peynir
3 zeytin
1.5 dilim ekmek
Metracıö ben çoğu kıyafetimi verdim bazı özel olanlar dışında yaklaşık 11 senedir 95 üstüyüm hamileliklerimde 112 yi görmüştüm 105 le diyete başladım ama bir senedir 90 larda geziyorum. 85 13 sene önce büyük oğlums hamile kaldıpım kilom bir daha hiç görmedim 85i görsem gerisi gelecrk inşallah.....
hoş geldiiiinnnnnn:)))günaaaaaaayyyyyyddddııııııııınnnnn
ben de geldim tatil bitti işte başladı diyette
15 gün boyunca istediğim herşeyden abartmadan yedim yarın tartılacağım bakalım ne olacak
illak,i almışımdır ama umarım bu hafta telafi edebileceğim kadardır bu sabah hemen düzenime döndüm 3 haftalık bir beslenme programı var elimde onu uygulamaya çalışacağım bakalım sonuçlar ne olacak
yeni katılan arkadaşlar var izmirinsanı metra günessen gözüme çarpanlar hepinişz hoşgeldiniz kızlar
izmirinsanı özellikle sen hoşgeldin hemşerim ben de izmirliyim tatilin bir bölümünü izmirde geçirdim en çok kiloyuda orda aldım sanırım çünkü dayılar hala amca derken her akşam bir yerde yemekteydik
enerji doldum geldim birazda kiloyla tabi haftaya tekrar ikili rakamlara düşmeyi hedefliyorum bakalım kısmet
herkesi kocaman öpttttüüüümmm
agzından bal damlıyor canımmm görebilecekmşyim acep 75i. bir göreyim dilr benden ne dilersen:))inşallah gülüm 85 ve sonrasını da en kısa zamanda göreceksin 75 oldum dediğinde kutlama yaparız burada
Hoşgeldin canımmm ohhhh ekip toplanıyor artık. Tam gaz devam :)günaaaaaaayyyyyyddddııııııııınnnnn
ben de geldim tatil bitti işte başladı diyette
15 gün boyunca istediğim herşeyden abartmadan yedim yarın tartılacağım bakalım ne olacak
illak,i almışımdır ama umarım bu hafta telafi edebileceğim kadardır bu sabah hemen düzenime döndüm 3 haftalık bir beslenme programı var elimde onu uygulamaya çalışacağım bakalım sonuçlar ne olacak
yeni katılan arkadaşlar var izmirinsanı metra günessen gözüme çarpanlar hepinişz hoşgeldiniz kızlar
izmirinsanı özellikle sen hoşgeldin hemşerim ben de izmirliyim tatilin bir bölümünü izmirde geçirdim en çok kiloyuda orda aldım sanırım çünkü dayılar hala amca derken her akşam bir yerde yemekteydik
enerji doldum geldim birazda kiloyla tabi haftaya tekrar ikili rakamlara düşmeyi hedefliyorum bakalım kısmet
herkesi kocaman öpttttüüüümmm
ayyyy işaalh canım ağzın bal yesin...kilo aldım onu biliyorum kıyafetle tartıldım bu sabah 1.5 kg civarı almışım ama net yarın belli olur bakalımhoş geldiiiinnnnnn:)))
enerjin harika inşallah almamışsın vermişsindir böyle dolu enerjiyle sen eser geçersin peeh kilo neymiş :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?