1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Canim bitki caylarina tarcin havlican karanfil ekle ha bide kok zencefil benim istahimi kapatir çoğunlukla
zencefil tarçın her gün kullanıyorum havlıcan kök şeklinde var onu kullanmadım nasıl yapayım kaynatayım mı ezip toz mu yapıp demleyeyim[/QUOTE]

Ben demledigim bitki Çaylarının icene hepsini kucuk parcalara bolup az az atıyorum. Karanfil ve tanee karabiber de atıyorum biraz hem hastaliklara hem aclik krizlerine birebir brnce canim

Iyi geceler kizlar bugun disardaydim hic yazamadim kuzenimle carsiya ciktik cocuklari oyun alanina goturduk aksamda annemlere gectik derken sadece bi baktim ciktimm.. kizlar bugun deri ceket denedim ve 46 beden geldi normalde 48 giyiniyodum cok sevindim tartida cok fark etmesede sıkılastim galiba...

Bu arada @tomurcuk canim gecmis olsun buyuk oglumda olmustu rota virus cok zorr allah acil sifalar versin @wetu gecmis olsun canim allah sana kolaylik annede sifalar versin @milad2014 canim tebrikler devamini bekliyoruz darisi basimiza

Sabah: 3 bardak ilik su
Kahvalti: 1 dilim pizza 1 tAne yumurta 4 tane zeytin birazcik peynir 1 dilim ekmek yesillik
Oglen: yarim karam 1 bardak sut
Ara: kepekli tost yesillik
Aksam: 1 kase corba salata 3 tane kozlenmis mantar
Suyu 2,5 lt. Icebildim ve 50 dk.yurudumm

Canim kiyamam yaa prabiyotik tozlar var meyve suyuna katilan ondan vermedilermi cok faydasi olur poposuda yaraolur onun simdi yaaa bol bol krem sur yogurt gibi siva poposuna rabbim sifa versin kuzuna kiyamam tabagini kasigini cok iyi yika canim gerekirse kaynat buyuk oglum bir hafta hastanede yatti ishal yuzunden onunda alarji astim ne varsa vardi canim senin isin iki kati zorrr allah yardimcin olsun ((

Gunaydin kizlarr cok guzel bi gun bizim olsun insallah
supersin milad
Sabah 2 bardak ilik su
Kahvalti 4 tane kozde yesil biber
5 zeytin 3 yemek k.yogurt 1 kk peynir
1 dilim ekmek

Günaydın kızlar yeni uyandım tatikde iyi alıştık geç kalkmaya :)
evettt bugünden itibaren hergün bildşrim yapıcam bende birde öyle deneyeyim
bugün 88.3 geldim yoğun geçen hafta sonuna ve düzensiz beslenmeye rağmen sevindim bu rakama :)
bu hafta kaçamaksız geçmeli haftaya bugün eşimin doğum günü 85 diyordum ama 86 bile olsam çok sevinicem
eşimin aldığı bir elbşde vardı iki üç defa ancak giyebilmiştim denedim oldu:) genede 2_3 kilo daha versem daha güzel olacak onu şaşırtıp onu gşymek istiyorum garibim unutmuştur bile o elbiseyi :))

Bende bu haftayi kacamaksiz gecirmek istiyorum canim senin gibi bende dolabimda duran bikac kez giyindigim kiyafetlerimin icine girmeyi cok istiyorum guzel guzel kiyafetler kilo yuzunden bekliyoo..
Kacamak olmazsa 86 olursun bence canim esinefe guzel bi hediye olur

canım çok geçmiş olsun... ilk paragrafı okurken aklımdan tam rota olmasın dedim ikinci paragrafta yazmışsın zaten çok geçmiş olsun canım 1-2kg kaybedebilir korkma... bir de rota aşısı olmuşmuydu canım bebeğin

zencefil tarçın her gün kullanıyorum havlıcan kök şeklinde var onu kullanmadım nasıl yapayım kaynatayım mı ezip toz mu yapıp demleyeyim

Ben demledigim bitki Çaylarının icene hepsini kucuk parcalara bolup az az atıyorum. Karanfil ve tanee karabiber de atıyorum biraz hem hastaliklara hem aclik krizlerine birebir brnce canim[/QUOTE]
tmm bende öyle yapayım tane karabiberim de var onuda kullanayım çok sağol

Bu arada bende kahvaltımı yaotım
7otlu çay
1.5 tavada yumurta (yarım oğlumdan kalan)
bir kk peynir
3 zeytin
1.5 dilim ekmek

Metracıö ben çoğu kıyafetimi verdim bazı özel olanlar dışında yaklaşık 11 senedir 95 üstüyüm hamileliklerimde 112 yi görmüştüm 105 le diyete başladım ama bir senedir 90 larda geziyorum. 85 13 sene önce büyük oğlums hamile kaldıpım kilom bir daha hiç görmedim 85i görsem gerisi gelecrk inşallah.....

günaaaaaaayyyyyyddddııııııııınnnnn
ben de geldim tatil bitti işte başladı diyette
15 gün boyunca istediğim herşeyden abartmadan yedim yarın tartılacağım bakalım ne olacak
illak,i almışımdır ama umarım bu hafta telafi edebileceğim kadardır bu sabah hemen düzenime döndüm 3 haftalık bir beslenme programı var elimde onu uygulamaya çalışacağım bakalım sonuçlar ne olacak
yeni katılan arkadaşlar var izmirinsanı metra günessen gözüme çarpanlar hepinişz hoşgeldiniz kızlar
izmirinsanı özellikle sen hoşgeldin hemşerim ben de izmirliyim tatilin bir bölümünü izmirde geçirdim en çok kiloyuda orda aldım sanırım çünkü dayılar hala amca derken her akşam bir yerde yemekteydik
enerji doldum geldim birazda kiloyla tabi haftaya tekrar ikili rakamlara düşmeyi hedefliyorum bakalım kısmet
herkesi kocaman öpttttüüüümmm

maşallahınız var kızlar harika gidiyorsunuz ben de tartıldım 400 gr fazla çıktı dün o kadar dans iş ütü gider diye düşünmüştüm aslında malum dönem başlıyor inşallah ondan dolayı su tutmasıdır

inşallah gülüm 85 ve sonrasını da en kısa zamanda göreceksin 75 oldum dediğinde kutlama yaparız burada

hoş geldiiiinnnnnn:)))
enerjin harika inşallah almamışsın vermişsindir böyle dolu enerjiyle sen eser geçersin peeh kilo neymiş :))

Hoşgeldin canımmm ohhhh ekip toplanıyor artık. Tam gaz devam :)

hoş geldiiiinnnnnn:)))
enerjin harika inşallah almamışsın vermişsindir böyle dolu enerjiyle sen eser geçersin peeh kilo neymiş :))
ayyyy işaalh canım ağzın bal yesin...kilo aldım onu biliyorum kıyafetle tartıldım bu sabah 1.5 kg civarı almışım ama net yarın belli olur bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…