bak unutmam bu dediğini :))agzından bal damlıyor canımmm görebilecekmşyim acep 75i. bir göreyim dilr benden ne dilersen:))
bende kız kardeşime gittim annem ablam erkek kardeşim de gelmişti çok mutluyum sürekli kahkahalar havada patladı geç saatlerde bile yedik eve geldim bir tartıldım fazla çıktı tabi ama diyorum bu kadar mutluluğa bu kilo olmaz 2 gün sonra tartıldım almamış üstüne yarım kilo vermiştim mutluluk adranalin gibi hormonlar salgılar yediğini yağa çevirmez sen zaten dikkat ederek yemişsinayyyy işaalh canım ağzın bal yesin...kilo aldım onu biliyorum kıyafetle tartıldım bu sabah 1.5 kg civarı almışım ama net yarın belli olur bakalım
hoş buldum canım ama arkadaşlar eksik gibi geldiHoşgeldin canımmm ohhhh ekip toplanıyor artık. Tam gaz devam :)
hoş buldum canım ama arkadaşlar eksik gibi geldi
nehir tatilde onu biliyorum
wetunun annesi tomurcuğun oğlu hastalanmış allah acil şifalar versin
sarayı castle rana sevvali destinayı aysunu göremedim nerdesiniz kızlaaaaaarrrrrr
Bugün 12 gündür çok dikkat ediyorum ama tatlı yemeden 1 günüm geçmiyor yaaaa hatta bazan sabah akşam yiyorum. Neyse 76-78 aralığına gelene kadar çok sıkma yi ddüşünmüyorum. Çünkü sonra kısmak istersem kısacak birsey bulamam dimi ama bir müddet tatlidan vazgecemeyecegim.
Ama ben emziriyooooommmmm
hahahahahah doğru ama sen emziriyorsunnn :)))Bugün 12 gündür çok dikkat ediyorum ama tatlı yemeden 1 günüm geçmiyor yaaaa hatta bazan sabah akşam yiyorum. Neyse 76-78 aralığına gelene kadar çok sıkma yi ddüşünmüyorum. Çünkü sonra kısmak istersem kısacak birsey bulamam dimi ama bir müddet tatlidan vazgecemeyecegim.
Ama ben emziriyooooommmmm
Hos buldum canım eşine cok geçmiş olsun allah acil sifalar versinSaheste nilfer_pdr Hoşgeldiniz canlarım ya iyiki geldini yeriniz cok belliydi diger kızlarda gelse super olacak.
Ben pek ugrayamiyorum esim rahatsız evde.
Öğle Yemeği
1 porsiyon patatesli etli yemek
Salata
Ara
2 çeviz 1 mandalina
2. Ara
Tencereyi yikayacagim diye(
Kalan iki kaşık yemeği yedim
Gereksizdi kabul ediyorum
Aksam
Bir kase çorba
Salata
Aksama kadar aldirabilirsem bir jase yoğurt :)
Ara
Tarçınlı süt
Canım geçmiş olsun önemli bir şey değildir inşallah menünü beğrndim akşamı hafif atlatarak dengelemişsin canımSaheste nilfer_pdr Hoşgeldiniz canlarım ya iyiki geldini yeriniz cok belliydi diger kızlarda gelse super olacak.
Ben pek ugrayamiyorum esim rahatsız evde.
Öğle Yemeği
1 porsiyon patatesli etli yemek
Salata
Ara
2 çeviz 1 mandalina
2. Ara
Tencereyi yikayacagim diye(
Kalan iki kaşık yemeği yedim
Gereksizdi kabul ediyorum
Aksam
Bir kase çorba
Salata
Aksama kadar aldirabilirsem bir jase yoğurt :)
Ara
Tarçınlı süt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?