Canım boyun kaçtı senin ben kendime sıkı diyordum sen daha sıkısın maşallah daha 42ye giremiyorum benbence kg pek takma ben 100kg civarındayım ama 44 beden giyiyorum hatta 42 beden etek elbise bile kalıbına göre oluyor önemli olan beden ama insan tartıda da görmek istiyor..o da olur zamanla takma incelmene bak...
ilk ikili rakamları gördüğümde çok sevinmiştim eşime sevinçle söyleyince 79amı düştün dedi yooo 99 dedim sen 80kg değil misin dedi düşün artık
kız ben de boyda yok 1,63Canım boyun kaçtı senin ben kendime sıkı diyordum sen daha sıkısın maşallah daha 42ye giremiyorum ben
işallah canım ben de evlendiğimde 40 beden ne giysem olurdu ama her çocuk bir beden büyüttü :)AY BENİM EŞİM DE ÖYLE İNANAMIYO 93 KG OLDUĞUMA. NASIL YA O KADAR GÖRÜNMÜYORSUN Kİ DEDİ. BENDE ŞİMDİ BU KİLOMLA 42-44 BEDENİM. HEDEFİM 40 BEDENE DÜŞMEK.
kız ben de boyda yok 1,63
işallah canım ben de evlendiğimde 40 beden ne giysem olurdu ama her çocuk bir beden büyüttü :)
naber kızlar kilo bıldırımlerı ne durumda ben yıne 1 kılo vermısım
buda size motive olsunEki Görüntüle 1408378
8e incez yok takılmak :)Maşallah canım sana yaaa ben takıldım kaldım 85 lerde ama tatlı da yiyorum yani
yarın dan itibaren daha dikkatli olacam.
resim de Muhteşem... ben olsam o kilo ile oraya çıkmaya utanırdım. Salıncak tamam da orada yapamam
haha kız az önce beğendiğin mesajda 500.olmuşsun bak ödül puanımızda aynı oldu :)Maşallah canım sana yaaa ben takıldım kaldım 85 lerde ama tatlı da yiyorum yani
yarın dan itibaren daha dikkatli olacam.
resim de Muhteşem... ben olsam o kilo ile oraya çıkmaya utanırdım. Salıncak tamam da orada yapamam
haha kız az önce beğendiğin mesajda 500.olmuşsun bak ödül puanımızda aynı oldu :)
Ben uniden once çok spor yapıyordum birazda genetik bizdeÇok şaşırdım canım şu an nasıl yaptında bu kadar sıkılaştın peki
Canım çok geçmiş olsun.. bir an önce toparlanman dileğiyleMerhaba hanımlar nasılsınız :)
Uzun zamandan beri yoktum fakat sizi takıp ettım.
kılo verme olayını bırakmak zorunda kaldım,stresımden cıkolatalara gömülüp hastanelık bile oldum,ayağımı kırdım 2 aydır yatıyorum.sizi etkılememek ıcın de yedıgım seylerı yazmak istemedım.kıloma gelınce vermeyı gectım hatta kılo aldım malum hala hareket edemıyorum.su an 89 kıloyum.ne yapcam bılmıorum.sızı takıpteyım canlar.hepınızı optum ve cok ozledım <3
çok geçmiş olsun baya sıkıntılı bir dönem atlatmışsın halada devam ediyor gibi önce iyileş kilo hallolur nasıl olsaMerhaba hanımlar nasılsınız :)
kılo verme olayını bırakmak zorunda kaldım,stresımden cıkolatalara gömülüp hastanelık bile oldum,ayağımı kırdım 2 aydır yatıyorum.sizi etkılememek ıcın de yedıgım seylerı yazmak istemedım.kıloma gelınce vermeyı gectım hatta kılo aldım malum hala hareket edemıyorum.su an 89 kıloyum.ne yapcam bılmıorum.sızı takıpteyım canlar.hepınızı optum ve cok ozledım <3
çok geçmiş olsun canımm bizde çok özledik seni. iyileşir iyileşmez aramıza dön yine. arada uğramayıda unutma lütfennMerhaba hanımlar nasılsınız :)
Merhaba hanımlar nasılsınız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?