Ne güzel söyledin :)Sunu unutmayalım simdiye kadar kiloluyduk ve pek bir faydasını göremedik
Aksine hep sirtimizda hamalligini yaptık birde yememenin lezzetini alalim
Midemizden kalbimize yer kalsin biraz
tebrik ediyorum seni o ikramları yemeden bir akşam geçirmişin brovooooh misafirler gitti ve ben nefsimle mücadeyi kazandım onlara börek sarma baklava ve kurabiye ikram ettim kendimde sadece 1sb patlamış mısır yidim oda zaten yasak değil kaçamak sayılmaz yani aferim bana
hadi tartıl artıkk hadiGünaydın herkese,
Az kalorili bol enerjili bir hafta olsun inş. Hafta sonu kaçamak yapmamaya direnmekle geçti ve kısmen başardım. Hemen kahvaltı menümü arz edeyim,
Şekersiz çay
2 dilim kepekli ekmek
2 kk peynir
domates
Öğlen için yanıma 6 kaşık tavuklu nohutlu pirinç pilavı, yoğurt ve domates aldım. Akşama da yeşil mercimek çorbası ile pazı dolması var. Ve hala tartılmadım, bugün tam 1 hafta doldu. Meraktan öleceğim....
Regl dönemi bu şekilde olması muhtemel zaten canım.Üzülme bence aynı kalabilmek de önemli.Regl sonrası bak nasıl tıkır tıkır gidecek kilolar görürsün.Demedi demeBen kilo veremeyerek kendi rekorumu kiriyorum bu hafta105 kiloya 105 olarak devam ediyorum.regl donemim yahu.
Sabah kahvaltisi.1 elma, sekersiz cay,yagsiz peynir,bir kac zeytin,1 haslama yumurta,bir dilim tam bugday ekmegi.
Sizi isminiz listede ekli değil.Milad En son nadya ve wetu ile kapatmıştı listeyi.Kilo bildirimi yaparken geçen haftaki başlangıç kilonuzu ve yaşınızı da yazarsanız sevinirim.Günaydın herkese,
Az kalorili bol enerjili bir hafta olsun inş. Hafta sonu kaçamak yapmamaya direnmekle geçti ve kısmen başardım. Hemen kahvaltı menümü arz edeyim,
Şekersiz çay
2 dilim kepekli ekmek
2 kk peynir
domates
Öğlen için yanıma 6 kaşık tavuklu nohutlu pirinç pilavı, yoğurt ve domates aldım. Akşama da yeşil mercimek çorbası ile pazı dolması var. Ve hala tartılmadım, bugün tam 1 hafta doldu. Meraktan öleceğim....
Günaydın herkese,
Şekersiz çay
2 dilim kepekli ekmek
2 kk peynir
domates
Sizi isminiz listede ekli değil.Milad En son nadya ve wetu ile kapatmıştı listeyi.Kilo bildirimi yaparken geçen haftaki başlangıç kilonuzu ve yaşınızı da yazarsanız sevinirim.
Ben kilo veremeyerek kendi rekorumu kiriyorum bu hafta105 kiloya 105 olarak devam ediyorum.regl donemim yahu.
Sabah kahvaltisi.1 elma, sekersiz cay,yagsiz peynir,bir kac zeytin,1 haslama yumurta,bir dilim tam bugday ekmegi.
Günaydın kızlar,
Bildirimimi yapıp kaçıyorum.
Geçen hafta= 97, 6
Bu hafta= 96, 1
Fark= 1,5
Perşembe gününe kadar çok yoğunum. Yazamazsam kendinize iyi bakın.
Görüşmek üzere :)
Günaydınn kızlar kahavltı menüm:
1 bardak süt eklenmiş şekersiz nescafe
2 dilim çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 k.k beyaz peynir.
ve ve bende kahvaltı sonrası sonucumu yazayım:
geçen pazartesi 95 kilo ile başladığım yolculuğuma 93 kilo ile devam ediyorum. çok mutluyumm.
hepsi yağ değildir belki ama tartıda eksi çıkmak güzel.
sizler gibi küsurat yazamıyorum dijital terazim yok çünkü.
Ben kilo veremeyerek kendi rekorumu kiriyorum bu hafta105 kiloya 105 olarak devam ediyorum.regl donemim yahu.
Günaydın hanımlar,bugün bildirim günü 1 hafta ne kadar da çabuk geçiverdi,
Cuma günü balığı ve cumartesi etli nohut yemeğini biraz abartmasaydım sanırım daha da eksi çıkardım ama buna da şükür.Hemen bildirimimi yapayım
Geçen hafta : 95,500
Bu hafta : 94
Fark : - 1,5 kg
bende izledim birde hergün tartılın ve aynaya bakın dedi .On kilo vermeniz gerekse bile, once bir kilo vermeyi hedefleyeceksiniz
Gulriz Sururi
Starda melek programında:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?