1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

slm arkadaşlar bu gün burası baya sakinlemiş... bu gün öğleden sonra ara olarak
2 mandelina
20gr leblebi
80gr armut yedim

akşam yemeğim
1 kase et suyuna yoğurt çorbası
200gr bulgur pilavı...bu günde 1000-1100 kalori aldım 25 dakikada tranbolinle sporumu yaptım....

oooh misafirler gitti ve ben nefsimle mücadeyi kazandım onlara börek sarma baklava ve kurabiye ikram ettim kendimde sadece 1sb patlamış mısır yidim oda zaten yasak değil kaçamak sayılmaz yani aferim bana
tebrik ediyorum seni o ikramları yemeden bir akşam geçirmişin brovo

Günaydınn kızlar kahavltı menüm:
1 bardak süt eklenmiş şekersiz nescafe
2 dilim çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 k.k beyaz peynir.
ve ve bende kahvaltı sonrası sonucumu yazayım:
geçen pazartesi 95 kilo ile başladığım yolculuğuma 93 kilo ile devam ediyorum. çok mutluyumm.
hepsi yağ değildir belki ama tartıda eksi çıkmak güzel.
sizler gibi küsurat yazamıyorum dijital terazim yok çünkü.

Günaydın herkese,
Az kalorili bol enerjili bir hafta olsun inş. Hafta sonu kaçamak yapmamaya direnmekle geçti ve kısmen başardım. Hemen kahvaltı menümü arz edeyim,
Şekersiz çay
2 dilim kepekli ekmek
2 kk peynir
domates

Öğlen için yanıma 6 kaşık tavuklu nohutlu pirinç pilavı, yoğurt ve domates aldım. Akşama da yeşil mercimek çorbası ile pazı dolması var. Ve hala tartılmadım, bugün tam 1 hafta doldu. Meraktan öleceğim....

hadi tartıl artıkk hadi

Günaydın hanımlar,
Hepinize mutlu ve hayırlı sabahlar diliyorum. .
Iki gun doğru düzgün giremedim ama aklım hep buradaydi onceki gun un helvasi yiyerek moralimi biraz bozmuş oldum.. ama artık pisman olmamayi ogrenmeyr çalışıyorum. Bayagi yogun gecen iki gun menumu yazamadım ama neyseki stabil e döndüm
Bugün tarti sonucu 96.8 çok iyi bir sonuç olmadi ama ekside olmak bile mutluluk veriyor
Sabah kahvaltim
1 dilim sucuklu 1yumurta
2dilim peynir
4zeytin
1.5dilim ekmek
Maydanoz
Salatalık
Şekersiz çay

Ben kilo veremeyerek kendi rekorumu kiriyorum bu hafta105 kiloya 105 olarak devam ediyorum.regl donemim yahu.
Sabah kahvaltisi.1 elma, sekersiz cay,yagsiz peynir,bir kac zeytin,1 haslama yumurta,bir dilim tam bugday ekmegi.

Günaydın hanımlar,bugün bildirim günü 1 hafta ne kadar da çabuk geçiverdi,
Cuma günü balığı ve cumartesi etli nohut yemeğini biraz abartmasaydım sanırım daha da eksi çıkardım ama buna da şükür.Hemen bildirimimi yapayım

Geçen hafta : 95,500
Bu hafta : 94
Fark : - 1,5 kg

Cumartesi akşam menüm: 1,5 tabak etli nohut yemeği,kıvırcık salata

Pazar günü : Sabah 1 domates,1 salatalık,1 parça beyaz peynir,5 adet siyah zeytin,2 adet etimek
Ara:1 mandalina,1 ceviz
Öğlen: 3 yemek kaşığı kavurma,yarım lavaş
Akşam : 1,5 adet lahmacun ( saat 6 gibi yedim e tabi haliyle yatana kadar hiçbirşey yemedim.Eşim ve oğlumla gezmeye çıktık bayağı alışveriş de yaptık yürüyüş de oldu benim için)

Ben kilo veremeyerek kendi rekorumu kiriyorum bu hafta105 kiloya 105 olarak devam ediyorum.regl donemim yahu.
Sabah kahvaltisi.1 elma, sekersiz cay,yagsiz peynir,bir kac zeytin,1 haslama yumurta,bir dilim tam bugday ekmegi.
Regl dönemi bu şekilde olması muhtemel zaten canım.Üzülme bence aynı kalabilmek de önemli.Regl sonrası bak nasıl tıkır tıkır gidecek kilolar görürsün.Demedi deme

Sizi isminiz listede ekli değil.Milad En son nadya ve wetu ile kapatmıştı listeyi.Kilo bildirimi yaparken geçen haftaki başlangıç kilonuzu ve yaşınızı da yazarsanız sevinirim.

Sizi isminiz listede ekli değil.Milad En son nadya ve wetu ile kapatmıştı listeyi.Kilo bildirimi yaparken geçen haftaki başlangıç kilonuzu ve yaşınızı da yazarsanız sevinirim.

malanya,önceki mesajlarınızdan buldum yaş boy kilo ve başlangıç kilonu,ama sadece 3 kez mesaj yazmışsın fazla aktif kalmamışsın sayfada.Listeye ekliyorum ama biraz daha paylaşımda bulunursan daha iyi olur.Devamlılık önemli bizim için.Sadece tartı günleri paylaşım değil

M

Moralini bozma canim benim de durumum aynı sonrasında rahat edicez inşallah

On kilo vermeniz gerekse bile, once bir kilo vermeyi hedefleyeceksiniz
Gulriz Sururi

Starda melek programında:)

Günaydın kızlar,
Bildirimimi yapıp kaçıyorum.

Geçen hafta= 97, 6
Bu hafta= 96, 1
Fark= 1,5

Perşembe gününe kadar çok yoğunum. Yazamazsam kendinize iyi bakın.
Görüşmek üzere :)

almadığın için tebrikler :)

On kilo vermeniz gerekse bile, once bir kilo vermeyi hedefleyeceksiniz
Gulriz Sururi

Starda melek programında:)
bende izledim birde hergün tartılın ve aynaya bakın dedi .

Reactions: ncm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…