1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

kahvaltım 1 yufkadan gözleme yaptım
yanına yeşilçay
kızımı bıraktıktan sonra 1 saat yürüdüm
midem nasıl ekşiyo anlatamam sanırım gözlemeye az yağda kızartarak yapmıştım ondan oldu

kızlarr dukan dıyetıyle cok guzel kılo verenlerı duydum.sizce bu gıbı yontemlere basvurmalımıyım.
saglıksız olur dıye korkuyorum

kızlarr dukan dıyetıyle cok guzel kılo verenlerı duydum.sizce bu gıbı yontemlere basvurmalımıyım.
proteğin ağırlıklı olduğu için kasları götürüyo önce ağız kokusu da cabası sürekli et yemekten bi hal oluyosun. bırakıca da kilolar hoop geri geliyo. tavsiye etmem. herhangi bi sağlık sorunun yoksa sağlıklı insanlar için klasik 1250 kal. veya 1500 kal. bi diyet deneyebilirsin canım

Bence o diyet bu diyet diye kendimizi kandirmaktansa saglikli yasami hayat tarzı haline getirmeliyiz.. yoksa gerisu vücudumuza zarar.. Yaradanin bahşettigi bu beden deneme Tahtası olmayacak kadar değerli

bu sabah kahvaltım
1domates
80.gr ekmek
30gr beaz peynir
10gr kaşar
10gr krem penir
1 fincan çay...
bu sabah kek yaptım kızlar içene ne koyduysam hepsini tartıp toplam kalorisini hesapladım içine koyduğum yağı şekeri ve unu azalttım buna rağmen dilim başına 150 kalori düşüyorama yemedim akşama ablamlara gidicez oraya götürcem..her yaptığım yemeği içine koyduklarımı tartarak yapıorum sonra kalorisini hesaplıyorum tabi yemek yapma süremde uzuyor ama olsun yaklaşık kaç kalori aldığımıda bilerek yiyiyorum...

Masallah arkadaşım

Supersin devam vazgeçmek yok nice güzel bildirimlere
inş hep beraber canım...ben bu eksilmeye tranbolinle spor sayesinde olduğunu düşünüyorum bakalım kilo vermem devamı nasıl olucak haftaya regl dönemim o zaman sıkıntı olabilir duraklama yaşayabilirim ama olsun pes etmek yok inşş...

Öğlen
3parca sebze dolması
2kasik makarna
Yogurt

my time is now'un da bildiriminden sonra liste geliyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…