1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Yediklerin cok az degil mi canim ,kitlik moduna girmeyesin allah korusun hasta olursun

slm arkadaşlar bu gün elektirik kesintisi nedeniyle öğleden sonra nete giremedim akşam telaşıda anca bitti az önce kızımı uyuttum ve geldim...bu gün yediklerimi yazayım...
sabah kahvaltısını çok geç yaptım öğleye yakındı
1 peynirli gözleme 35 gr penir kullandım yağsız
1 fincan çay

ara
2 mandelina

akşam
300gr fırında buğulama hamsi
60gr ekmek
1.5 küçük domates
bir bardak diyet içeçek
benimde toplam 1000-1100 kalori arası ediyor
sporumu akşam yaptım 20 dakika tranbolin
benimde ilk haftan olduğu için kilo verişim ii gidiyor bakalım nerde durucak innşş. durmaz

Sabahları 2 mil, akşamları 3 mil yürüdüm. 30dk eliptik bisiklete bindim annemde.
Bir de gün içinde ayakta çalışıyorum. Ve en önemlisi bence kızımı emziriyorum geceleri. Bilmiyorum nasıl verebildim ama gitti çok şükür

hanımlar merhaba,
ben 20 yaşında üniversite öğrencisiyim. Şu anda 94 kiloyum. 4 sene boyunca sadece kışın olmak üzere diyetisyene ve akupunktura gittim durdum. 10 kilo verdim yazın geri aldım. Kışın verdim yazın aldım. Ama bu genç yaşımda böyle kilolu olmak çok zor. Beni de aranıza alır mısınız? Hem diyet hakkında diyetisyenler kadar bilgim oldu 4 senede size de yardımcı olabilirim belki? Beni de alın aranıza lutfeen

Hoşgeldin canım :)
Üniversite öğrencisiyim diyince dikkatimi çektin. Ben de araştırma görevlisiyim çünkü. Bundan sonra takibimdesin

Kızlar ben bu ara yoğunum eşim bugün geldi hacdan ve kayınvalide de yiz düşünün yani halimi... yediklerimi yazmam ama dikkat ediyorum tabiki şekere ve ekmeğe ozellikle....
Salı günü evime gideceğim inşallah..... pazartesi bana da süpriz olacak bakalım tartılmayacağım o güne kadar

Hoşgeldin canım :)
Üniversite öğrencisiyim diyince dikkatimi çektin. Ben de araştırma görevlisiyim çünkü. Bundan sonra takibimdesin

hoşbuldum :)
ben daha bugün uye oldum da ne yapmam gerekiyor acaba? Yani ne yapıyoruz her gün yediklerimizi mi yazıyoruz?

Helal benim arkadaşıma :) maşallah pek iyi gidiyosun kızzz Allah nazarlardan saklasın tütütüttütü :)
gözün aydın canım :)

hoşbuldum :)
ben daha bugün uye oldum da ne yapmam gerekiyor acaba? Yani ne yapıyoruz her gün yediklerimizi mi yazıyoruz?
hoşgeldin canım sende :) evet tatlım yediklerimizi yazıyoruz konuşuyoruz kilo verme sürecinde bircirimize destek oluyoruz bide pazartesileri tartılıyoruz :)

Hosgeldin canim yediklerimizi yaziyoruz birbirimizin tecruberinden faydalaniyoruz kolay gelsin

canım gözün aydın eşinin hacılığı hayırlı olsun Rabbim bizlerede nasip etsin inşşş...

bu arada herkese günaydın ben sabah yine dayanamayıp tartıldım yine eksik çıktım acaip mutluyum salı günü başlamıştım... bu gün kahvaltım
78gr ekmek
1haşlama yumurta
30gr peynir+10gr kaşar peyniri
1.5domates
1 fincan çay....

Ben sabah kahvaltı da
1 kase kelle paça çorbası içtim.
Ama 2 tane küçük bülbül yuvası yedim.
Aksamı hafif geciririm artık . Kahvaltı da Doyam adım çünkü hemen misafir geldi

Bayilirim kelle pacaya canim cekti kiiz..allah kabul etsn gozunaydin sag saim gelmis esin

Vetu bende eksideyim cok mutluyum ama bugun nefsimle cok mucadle eciyorum dun arkadalar 1 kilo baklava getirmisler bir dilim yedim kesmedi ama aksamdan beri direniyorum ymiycem ..aksama yine misafirim var onlara yedirmeyi planliyorum

kızlar haftaya kardeşimin düğünü var çok yoğun koşturmacadayız. bu ara beni mazur görün. zaten diyeti biraz zorladım galiba hemen dünkü yediklerimi yazayım.
sabah kahvaltı 3 dilim ekmek 2 yumurta 1 yemek kaşığı reçel 1 tatlı kaşığı tereyağ 5 zeytin ve domates salatalık.
akşam 3 kaşık pilav ve 2 kaşık biber patlıcan kızartması. aslında bu öğün bana fazlasıyla yetmişti alışverişten dönerken de saat 9 buçuk gibi mantarsoslu tavuk ve salata yedim ekmeksiz ama yemeğimi annemle bölüştüm. bu sabahta bir dilim trabzon ekmeği 2 kaşık reçel minicik tereyağı sürdüm ekmeğin ucuna 2 lokma peynir ve 4 zeytinle kahvaltımı bitirdim. çok yedim farkındayım ve ne kadar çok yerse o kadar çok acıkıyor insan. ama bugün akşamı çok hafif geçirerek dengelicem yarın güzel haber veririm inşallah.

Ben bu hafta kilo veremeyenlerdenim.ahhh ahh

ben deee
ama sıze ve kendıme soz verdım haftaya daha guzel olacak ınsallahh
bı duzene oturtabılsem devamı gelecek ama sınırımden bozuyorum hemen.
işe gırıp hayatm duzene gırınce daha kolay olacak sanırımmm
ıdare edın benı kızlar uyarın
görusme stresınden yıyorumm

Regl oldum bende zaten hafta 1-2 kilo zor veriyordum simdi kilo almis bile olabilirim.

Kizlaaarrrrr......
malum gelen giden misafir kaç gün tuttum kendimi. ama bugun kendime tatlı için izin verdim.ve yedim pişman değilim. Tam gaz yarın devam. O yüzden ben bugünden tartıldım. Ilk haftam olduğu için fazla verdim. Geçen pazar 92.2
bu pazar 89.9 idim tam 2.300 gr hedefim haftaya pazartesiye kadar 87.9 olmak....
beni listeye 89.9 olarak eklersen sevinirim miladcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…