- 9 Şubat 2012
- 1.339
- 1.391
- 198
Yediklerin cok az degil mi canim ,kitlik moduna girmeyesin allah korusun hasta olursunevett bugunümü aktarıyorum
sabah
60gr etimek +210 kal
100ml süt +57 kal
ara
15 gr etimek +53 kal
öğle
200 gr ıspanak yemeği +103 kal
ara
1 elma +60 kal
akşam
200 gr ıspanak yemeği +103 kal
100 gr pirinç pilavı +124 kal
ara
nescafe +61 kal
gece içicem
200 ml süt +114 kal
TOPLAM +885 kal
şakane vermişsin canımkutlarım :) 1 haftada 2.5 kilo yağ demek muhteşem demek.
ama şu hani 7000 kalori =1 kilo yağ mantığına uymuyor sanırım :S yoksa 1 haftada 2.5 kilo yağdan vrmen için günde en az 2500 kalori harcamış olman lazım.. harcadın mı kız o kadar
hanımlar merhaba,
ben 20 yaşında üniversite öğrencisiyim. Şu anda 94 kiloyum. 4 sene boyunca sadece kışın olmak üzere diyetisyene ve akupunktura gittim durdum. 10 kilo verdim yazın geri aldım. Kışın verdim yazın aldım. Ama bu genç yaşımda böyle kilolu olmak çok zor. Beni de aranıza alır mısınız? Hem diyet hakkında diyetisyenler kadar bilgim oldu 4 senede size de yardımcı olabilirim belki? Beni de alın aranıza lutfeen
Hoşgeldin canım :)
Üniversite öğrencisiyim diyince dikkatimi çektin. Ben de araştırma görevlisiyim çünkü. Bundan sonra takibimdesin
Helal benim arkadaşıma :) maşallah pek iyi gidiyosun kızzz Allah nazarlardan saklasın tütütüttütü :)Sabahları 2 mil, akşamları 3 mil yürüdüm. 30dk eliptik bisiklete bindim annemde.
Bir de gün içinde ayakta çalışıyorum. Ve en önemlisi bence kızımı emziriyorum geceleri. Bilmiyorum nasıl verebildim ama gitti çok şükür
gözün aydın canım :)Kızlar ben bu ara yoğunum eşim bugün geldi hacdan ve kayınvalide de yiz düşünün yani halimi... yediklerimi yazmam ama dikkat ediyorum tabiki şekere ve ekmeğe ozellikle....
Salı günü evime gideceğim inşallah..... pazartesi bana da süpriz olacak bakalım tartılmayacağım o güne kadar
hoşgeldin canım sende :) evet tatlım yediklerimizi yazıyoruz konuşuyoruz kilo verme sürecinde bircirimize destek oluyoruz bide pazartesileri tartılıyoruz :)
hoşbuldum :)
ben daha bugün uye oldum da ne yapmam gerekiyor acaba? Yani ne yapıyoruz her gün yediklerimizi mi yazıyoruz?
Hosgeldin canim yediklerimizi yaziyoruz birbirimizin tecruberinden faydalaniyoruz kolay gelsinKızlar ben bu ara yoğunum eşim bugün geldi hacdan ve kayınvalide de yiz düşünün yani halimi... yediklerimi yazmam ama dikkat ediyorum tabiki şekere ve ekmeğe ozellikle....
Salı günü evime gideceğim inşallah..... pazartesi bana da süpriz olacak bakalım tartılmayacağım o güne kadar
canım gözün aydın eşinin hacılığı hayırlı olsun Rabbim bizlerede nasip etsin inşşş...Kızlar ben bu ara yoğunum eşim bugün geldi hacdan ve kayınvalide de yiz düşünün yani halimi... yediklerimi yazmam ama dikkat ediyorum tabiki şekere ve ekmeğe ozellikle....
Ben bu hafta kilo veremeyenlerdenim.ahhh ahh
Regl oldum bende zaten hafta 1-2 kilo zor veriyordum simdi kilo almis bile olabilirim.ben deee
ama sıze ve kendıme soz verdım haftaya daha guzel olacak ınsallahh
bı duzene oturtabılsem devamı gelecek ama sınırımden bozuyorum hemen.
işe gırıp hayatm duzene gırınce daha kolay olacak sanırımmm
ıdare edın benı kızlar uyarın
görusme stresınden yıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?