BEnim hedefimde ikinizi gecmek hadi bakalim var misinizmaşallah canım bi sonraki hafta hedefim seni geçmek
Hosgeldin nulufercim her gun yediklerimizi paylasiyoruz hafta birde ttartiliyoruz duzenli bildirim yapanlar listeye ekleniyor kolay gelsin burdan devam canimherkese merhaba yaşım 33 2 çocuk annesiyim. bu sabah kilom 103,8 haftaya hedefim 102,8 hadi hayırlısı bakalım.
Usutuyor olabilir misin ? Suyu az icincede bas agrisi oluyo ama 2 kg verdigine gore baya icyosundurAylık fark ta inşallah çabalarımıza değer bir sonuç alırız. zorlu bir yolculuk olacak.. başağrım geçmek bilmiyor şeker kullanmıyorum onun etkisi olabilirmi?
500 ml. büyük bardağım var işyerinde 3 bardak içiyorum onunla evdede içiyorum 2 lt. oluyo. çalıştığım için çok çeşit yemek şansım olmuyo açlık bir tek beni zorluyo sanırım. dayanamadım 2 kare bitter yedim mutluyummUsutuyor olabilir misin ? Suyu az icincede bas agrisi oluyo ama 2 kg verdigine gore baya icyosundur
afiyet şeker olsun daha önceki diyetimde bende bir öğünümde 3 büyük lahana sarması yiyordum. olsada yesekBen çok acıktım dayanamadim lahana sarması yedim... saymadim da yani
akşam yemegine daha vardı o yüzden yoksa balık yiyecektim ama az da olsa balibalı yerim
kızlar giremedim dünden beri misafirlikteyim yarın eve dönücem ama bi kilo bildirimi yapıp çıkıcam dönünce tüm sayfaları okurum görüşürüz kusuruma bakmayın noluuurrrr... güncel kilom 113.3 yani 2.7 kilo vermişimmm yehuuuuu. size güzel bir kiloyla geleceğimi söylemiştim :) canlarım öptüm görüşürüz kendinize iyi bakın beni özleyin :)
sozunde durdun afferin sanayani şöyle canlarım
geçen hafta 116.0
bu hafta 113.3
fark 2.7
yarın akşam görüşmek üzere hoşçakalınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?