1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Arkadaşlar ben 5 gibi işten çıkyorum.My time is now bildirim yapmazsa 4,5 gibi listeyi yayınlarım.Sonradan ekleriz bildirimini

Ya da bekleyelim yarın yayınlarız.Ne dersiniz?

Olur canım benim için farketmez sana nasıl kolay gelirse

Haftanın birinci,ikinci ve üçüncüsünü ilan edecektim ama my time bildirim yapmadığı için henüz,bekliyorum...

Aylık fark ta inşallah çabalarımıza değer bir sonuç alırız. zorlu bir yolculuk olacak.. başağrım geçmek bilmiyor şeker kullanmıyorum onun etkisi olabilirmi?

Aylık fark ta inşallah çabalarımıza değer bir sonuç alırız. zorlu bir yolculuk olacak.. başağrım geçmek bilmiyor şeker kullanmıyorum onun etkisi olabilirmi?
Usutuyor olabilir misin ? Suyu az icincede bas agrisi oluyo ama 2 kg verdigine gore baya icyosundur

Usutuyor olabilir misin ? Suyu az icincede bas agrisi oluyo ama 2 kg verdigine gore baya icyosundur
500 ml. büyük bardağım var işyerinde 3 bardak içiyorum onunla evdede içiyorum 2 lt. oluyo. çalıştığım için çok çeşit yemek şansım olmuyo açlık bir tek beni zorluyo sanırım. dayanamadım 2 kare bitter yedim mutluyumm

Ben çok acıktım dayanamadim lahana sarması yedim... saymadim da yani
akşam yemegine daha vardı o yüzden yoksa balık yiyecektim ama az da olsa balibalı yerim

Ben çok acıktım dayanamadim lahana sarması yedim... saymadim da yani
akşam yemegine daha vardı o yüzden yoksa balık yiyecektim ama az da olsa balibalı yerim
afiyet şeker olsun daha önceki diyetimde bende bir öğünümde 3 büyük lahana sarması yiyordum. olsada yesek

görundugu uzere bu haftanın cezalısı benım.
kendı kendıme ceza verdm bu hafta hıc kacamak yapmak yok
bugun butun gun dısardaydm yurudum ama aksam sporumu yapacam ınsallahhh

menume gelınce;
sabah;
1 kıbrıt kutusu peynır,
bıraz bal,
1 dilim kepek ekmegı,
1 adet yumurta,
1 kk peynır,
sekersız cay,

öğle yemegı yemıyorum gec kalktıgım ıcın.
ara;
1 turk kahvesı(orta),
1 adet elma,

aksam yemegımı daha yemedım,
aksam yemegımı de yer bugunu kapatırım ınsallah.
meyvemı oglen yedıgım ıcın aksam ara yapmayacagım.
cok acıkırsam belkı yatmadan sut ıcerım:)

Aksam
Oglenden kalan dolmadan 2 tane
2dilim ekmek
Peynir (tulum peyniri esim yedi dayanamadım )

kızlar giremedim dünden beri misafirlikteyim yarın eve dönücem ama bi kilo bildirimi yapıp çıkıcam dönünce tüm sayfaları okurum görüşürüz kusuruma bakmayın noluuurrrr... güncel kilom 113.3 yani 2.7 kilo vermişimmm yehuuuuu. size güzel bir kiloyla geleceğimi söylemiştim :) canlarım öptüm görüşürüz kendinize iyi bakın beni özleyin :)

yani şöyle canlarım
geçen hafta 116.0
bu hafta 113.3
fark 2.7

yarın akşam görüşmek üzere hoşçakalınnn

Tebrikler canim 41 kere maşallah

Görüşürüz canim yarına kadar izinlisin çok da ozletme

Offf bu iki gün ekmek ve yemek kısmından yana iyiyim ekmek yemedim yemegimi de ölçülü yedim... ama tatlıya dayanamadim... yarından itibaren kendi düzenime yani evime gidiyorum... ve size söz veriyorum pazartesi gününe kadar kaçamak yok. Tatlı yemem sebebi de galiba emzirmem.....
görmeye gelenler hep tatlı getirdi benim nefsime le imtihanımı zorladilar.

Ncm arkadaşım bu hafta en iyi bildirim bizden olmalı....
Çarşambada yyürüyüş e başlıyorum
öptüm hepinizi....herkesi tebrik ediyorum hedefim 88-88.5 arasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…