- 9 Şubat 2012
- 1.339
- 1.391
- 198
Maydanoz acayyip odem attiriyo bende kahvaltida mutlaka yemeye calisiyorum
Tabi canim seve seveEvet bende bunu yeni keşfettim senin yaptığın cokelek salatası fikri de hoşuma gitti onu da denicem ins eski sayfalardan bulursam inş yada belki bir daha verirsin:)
Benim yerimede yuru sabahtan beri ha ciktim ha cikicam derken bi cikip yuruyemedim simdide misafir gelecek hazirlik yapkyorum ,kolay gelsin bolbol klori gitsin amiiinBende öğleden önce ceviz ve badem yedim ara öğügelecekğlen menüm fix zaten kepekli tost.
Bugün 1 saat yürümeyi planlıyorum.Hava yağışlı ama şemsiye ile yine de yürüyeceğim artık.Yarın benim tartı günüm.Ne kadar az çıksam o kadar iyi :)
Ne kadar vermissin nehircim
oo kutlarım kaçamak yapmadığın için seni :)
öyle valla. doğru. zaten yemeyi bırak düşündüğümüzde bile insülin salgılamaya başlıyormuş vucut.az biraz yeriz bizde amannnn nolcak sanki :)
o durumu bende çok yaşıyorum nedense :S nedenini öğrenirsen banada açıkla lütfen :)
:) valla ben ne kadar doysamda illaki uyanınca aç oluyorum.
kutlarım canım. ne kadar verdin bakalım? birde toplamda ne kadar gitti 1.5 ayda? kaçtın kaç oldun ? kafamda deli sorular
Super gidiyosun canim masallah iradene hayranim2.5 kg canım :) Hepsi de yağdan. Geçen hafta cumartesi 98,6 gelmiştim, pazartesi sabah 97,6 gelmiştim. Bu hafta cumartesi 96,1 geldim :)
02.09.14-105,5
18.10.14-96.1
Toplamda 9,4 olmuş. :) 1, 5 ay için bence gayet yeterli ama artık bu kadar hızlı gitmez sanırım çünkü bende ödem kalmadı sırf yağdan gitmeye başladı.
Super gidiyosun canim masallah iradene hayranim
redvelvetcupcake canımm cok sevındım senın adına.masallah 1 ayda 10 kıloya yakın vermıssın :)
şakane vermişsin canım2.5 kg canım :) Hepsi de yağdan. Geçen hafta cumartesi 98,6 gelmiştim, pazartesi sabah 97,6 gelmiştim. Bu hafta cumartesi 96,1 geldim :)
02.09.14-105,5
18.10.14-96.1
Toplamda 9,4 olmuş. :) 1, 5 ay için bence gayet yeterli ama artık bu kadar hızlı gitmez sanırım çünkü bende ödem kalmadı sırf yağdan gitmeye başladı.
Hadi bakalim merakla bekliyorumkızlarrrr ptesiii süper bir kiloyla gelicem bilginizeeeyehuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?