- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
Bende yağlı şeyler yediğimde rahatsız olurum.Midem yanmaya başlar.Normalde hic cay icmem bugun ayran alma sansim olmadi o yuzden cay ictim yaninda sevmedigimden sekersizde icemiyorum
agir yiyince rahatsiz oluyorum sendemi? ben beslenme duzenimden sadece ekmegi ve tuzlu hamur islerini kaldirdim geriyede pek birsey kalmadi
cok guzel vermissinBende yağlı şeyler yediğimde rahatsız olurum.Midem yanmaya başlar.
Beslenmemden beyaz ekmek,hamur işlerinin tamamı,tatlılar,makarna,pilav ve kızartmaları bi de abur cuburu çıkardım bende,çok canım istediğinde ayda bir kere lahmacun yiyorum
sabahları klasik kahvaltı gün aşırı yumurta,arada badem meyve türü şeyler,öğlen kepekli tost,akşam yemekte ne varsa ekmeksiz yiyorum
akşam 7 den sonra bişey yemiyorum.günlük yarım saat kadar yürümeye çalışıyorum.hergün 1 bardak yeşil çay ve bol su içiyorum
18 ağustosta 107 kiloydum 20 ekim güncel kilom 94 (bayramda +2 kilo da aldım bu arada,tekrar onu vermeye uğraştım)
Kahvaltımı taaa saat 2 de yaptım.
Arada bişey yemedim
akşam da komşu biraz balık göndermiş. Onu yedim sadece.grip olduğum için ağzimin hiç tadı yok ve tok gibiyim. Eşime de dışarda ye dedim bugün.israrla bana da almak istedi bende ısrarla Yooo dedimmm
canım bız sana yeterınce destek verırız vazgecemezsın merak etme :)
bende de dıyet lıstesı var fakat uyamıyorum.uyamayınca stres yapıp bırakıyorum dıyetı.
ama uyabıleceksen gıt ıstersen dıyetısyene.
Bence git ve neden veremedigini durustce anlat canim anlatki hangi sartlarda nasil beslendigini bilsin ona gore tavsiyelerde bulunur degilmi..ben grip oldugumda gitmistim diyetisyenim bana sabahlari 1 tk pekmez onermisti tabi meyve yerineBen geldim kızlar,
Yarından itibaren ev-iş düzenime dönüyorum. Bu iş gezisi beni çok bozdu, çok uzun saatler çalıştım ve inanılmaz gribim şu an, sanki azmim kırıldı gibi hissediyorum. Ve korkuyorum.
Size bir şey sormak istiyorum, pek diyetime uyamasam da cumartesi günü diyetisyenime gitsem mi? Yoksa düzene girmeye çalışıp önümüzdeki hafta mı gitsem?
Diyetisyene gitmezsem iyice boşveririm diye korkuyorum. Diyet gerçekten düzenli bir hayatta yapılıyormuş..
Kahvaltımı taaa saat 2 de yaptım.
Arada bişey yemedim
akşam da komşu biraz balık göndermiş. Onu yedim sadece.grip olduğum için ağzimin hiç tadı yok ve tok gibiyim. Eşime de dışarda ye dedim bugün.israrla bana da almak istedi bende ısrarla Yooo dedimmm
Miladcım Nerelerdesin
bence gitmelisin cok güzel ilerlerken düşüs olmasin boş yereBen geldim kızlar,
Yarından itibaren ev-iş düzenime dönüyorum. Bu iş gezisi beni çok bozdu, çok uzun saatler çalıştım ve inanılmaz gribim şu an, sanki azmim kırıldı gibi hissediyorum. Ve korkuyorum.
Size bir şey sormak istiyorum, pek diyetime uyamasam da cumartesi günü diyetisyenime gitsem mi? Yoksa düzene girmeye çalışıp önümüzdeki hafta mı gitsem?
Diyetisyene gitmezsem iyice boşveririm diye korkuyorum. Diyet gerçekten düzenli bir hayatta yapılıyormuş..
su an canım sıkılıyo ve canım cıkolata ıstıyo
neden hep canım sıkılınca aklıma yemek gelır kıı!
Bence git ve neden veremedigini durustce anlat canim anlatki hangi sartlarda nasil beslendigini bilsin ona gore tavsiyelerde bulunur degilmi..ben grip oldugumda gitmistim diyetisyenim bana sabahlari 1 tk pekmez onermisti tabi meyve yerine
Bence kılı alan da git canım. Çünkü böyle taviz verirsen diğer haftalar da ertelendi. Kilo alsan bile kontrolde olmak seni dengeler
Acil şifalar diliyorum canim Yemeni de vitamininide ihmal etme
Arkadasimda vakit geçirdim bugün canim o yüzden yazamadım farketmen hoşuma gitti teşekkür ederim
bence gitmelisin cok güzel ilerlerken düşüs olmasin boş yere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?