1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Bende yağlı şeyler yediğimde rahatsız olurum.Midem yanmaya başlar.
Beslenmemden beyaz ekmek,hamur işlerinin tamamı,tatlılar,makarna,pilav ve kızartmaları bi de abur cuburu çıkardım bende,çok canım istediğinde ayda bir kere lahmacun yiyorum
sabahları klasik kahvaltı gün aşırı yumurta,arada badem meyve türü şeyler,öğlen kepekli tost,akşam yemekte ne varsa ekmeksiz yiyorum
akşam 7 den sonra bişey yemiyorum.günlük yarım saat kadar yürümeye çalışıyorum.hergün 1 bardak yeşil çay ve bol su içiyorum
18 ağustosta 107 kiloydum 20 ekim güncel kilom 94 (bayramda +2 kilo da aldım bu arada,tekrar onu vermeye uğraştım)

cok guzel vermissin bende gun asiri yumurta yiyorum sabahlari benim sorun aksamlari zaten acayip canim yemek istiyor acmiyim hayir ama surekli pogaca borek araniyorum allahtan dondurma disinda tatli sevmemde birde onlara asermiyorum

kızlarr ara ogunlerımde;
1 adet sutlu kahve ve 1 adet elma yedım :)
bırazdan aksam yemegımı de yerım ve kacamak yapmadan gunu kapatırım ınsallah.
bugun 1.5 saat yurudum.
carsıda ıslerım vardı eve gıdıp gelırken yurudum spor olsun dıye ama fazla yoruldummm

Kahvaltımı taaa saat 2 de yaptım.
Arada bişey yemedim
akşam da komşu biraz balık göndermiş. Onu yedim sadece.grip olduğum için ağzimin hiç tadı yok ve tok gibiyim. Eşime de dışarda ye dedim bugün.israrla bana da almak istedi bende ısrarla Yooo dedimmm

canım cok gecmıs olsun bıraz meyve agırlıklı beslenmeye calıs da ıyıles hemencecık :)

Ben geldim kızlar,
Yarından itibaren ev-iş düzenime dönüyorum. Bu iş gezisi beni çok bozdu, çok uzun saatler çalıştım ve inanılmaz gribim şu an, sanki azmim kırıldı gibi hissediyorum. Ve korkuyorum.

Size bir şey sormak istiyorum, pek diyetime uyamasam da cumartesi günü diyetisyenime gitsem mi? Yoksa düzene girmeye çalışıp önümüzdeki hafta mı gitsem?
Diyetisyene gitmezsem iyice boşveririm diye korkuyorum. Diyet gerçekten düzenli bir hayatta yapılıyormuş..

canım bız sana yeterınce destek verırız vazgecemezsın merak etme :)
bende de dıyet lıstesı var fakat uyamıyorum.uyamayınca stres yapıp bırakıyorum dıyetı.
ama uyabıleceksen gıt ıstersen dıyetısyene.

Canim ben diyetisyenimi cok seviyorum 1.5 aydır gidiyorum. Klasik diyet listeleri gibi 8 yk sebze 100 gr et yazmıyor listeme.
Kendi hayat tarzıma göre atıyorum 2 gün taze fasulye, 2 gün tavuk pirzola vs yazıyor. Bana ne pişirsem derdi kalmıyor. Değişik yağ yakıcı yemek tarifleri veriyor. Tamamen isteğime göre hazırlıyor listemi. Ben de diyet listesi olmadan diyet yapamıyorum :)))

Ama işte bu hafta uyamadım kilo almış bile olabilirim o yüzden gitsem mi 1 hafta ertelesem mi bilemedim.

Bence git ve neden veremedigini durustce anlat canim anlatki hangi sartlarda nasil beslendigini bilsin ona gore tavsiyelerde bulunur degilmi..ben grip oldugumda gitmistim diyetisyenim bana sabahlari 1 tk pekmez onermisti tabi meyve yerine

Bence kılı alan da git canım. Çünkü böyle taviz verirsen diğer haftalar da ertelendi. Kilo alsan bile kontrolde olmak seni dengeler

Acil şifalar diliyorum canim Yemeni de vitamininide ihmal etme

Miladcım Nerelerdesin

Arkadasimda vakit geçirdim bugün canim o yüzden yazamadım farketmen hoşuma gitti teşekkür ederim

bence gitmelisin cok güzel ilerlerken düşüs olmasin boş yere

Bugün menüme gelince
Sabah 2 kepce çorba 2 zeytin
Öğle 2kasik makarna 2kasik yogurt
Ara Arkadasimda diyet yaptığımi soylememek ve belli etmemek zorunda olduğum icin
2kucuk rulo börek patates salatası
Aksam 2tavuk budu 6 kasik patlıcan salatası 1-2 kasik pilav

Son düzenleyen: Moderatör:
su an canım sıkılıyo ve canım cıkolata ıstıyo
neden hep canım sıkılınca aklıma yemek gelır kıı!

Bende de durum Boyle malesef bir Türk Kahvesi iyi gelirdi aslinda benim istahimi hemen bastırıyor çünkü

Veee aksam menum bir tabak yogurtlu makarna hicte sevmem makarnayi yemek yapmaya usendim az sonrada 3 adet kuru kayisi yiyecegim
nadya hic sorma ya o benimde en buyuk problemim karnim tok suan ama surekli birseyler araniyorum canim skkn diye buraya girip menulere bakiyorum durduruyorum kendimi aaa bak diyet kankalarin neler yemis sen yersen ayip olur diye

Bence git ve neden veremedigini durustce anlat canim anlatki hangi sartlarda nasil beslendigini bilsin ona gore tavsiyelerde bulunur degilmi..ben grip oldugumda gitmistim diyetisyenim bana sabahlari 1 tk pekmez onermisti tabi meyve yerine

Bence kılı alan da git canım. Çünkü böyle taviz verirsen diğer haftalar da ertelendi. Kilo alsan bile kontrolde olmak seni dengeler

Çok teşekkür ederim arkadaşlar.
Haklısınız. Kendime gelmem lazım. Yarından itibaren eski halime döneceğim, yazmaya başlarım menülerimi.
Kızımı çoook özlemişim, çocuklardan ayrı kalmak ne zor

Duygusal aclik nadya gogle amcaya bi sor bakalim ne yapmak gerekiomus ben tabletten bakiyorum netten kopyala yistir isini beceremiyorum tabletle yoksa bakip eklerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…