en cokta diyetisyen kesilmelerine sinir oluyorum .bizde iki arkadas yapiyoruz insallah 1 yil sonra afeti devraaan olucaz kizlar ay cok heyecanlandim bak simdi :) dun eski fotolarima baktim 75 kiloluk halimde citirmisim citir benim son hedef 75 kizlar fazlasinda gozum yok ;pGünaydın,
İnşallah cancagizim bizimde bir grup olustu arkadaslarla diyet yapan 3 kişiyiz ucumuzde kimseye söylemeden zayıflamaya soz verdik. Milletin hiii diyet mi yapıyorsun ay ne care geri alacaksın demesi zor geliyor srtik be kardeşim
Birde tavsiye veren cok olur nedense hepsi diyetisyen olur basima
Ekmek yeme yeter
Hepsinden az az ye
Bugün tvde bunu soylediler aklima sen geldin
Kendine ceza veriyorsun sonra hop geri alıyorsun snada gunah ooo saysam bitmez bu muhabbet beni b
ayiyo artik
Ben cok mutluyum iyiki acmisim bu günlüğü ve sizler iyiki bu günlüğü tercih etmişsiniz.. hepiniz ayri ayri cok degerli kiymetlisiniz :) bu kadar olgun ve acikgoruslu insani ugrassam biraraya toplayamazdim :)
Bencede en iyi topik bizimki burdan kimse zayiflamadan çıkmıyor arkadaslar kilomuzu koruyacaz hep birlikte inşallah
günaydınarkadaşlarım gece cep telefonundan bakabildim biraz ama ortak olamadım sohbetinize. mağlum telaş çok. akşam çok mu kaçırdım bilemedim. akşam 6 dan sonra çeyrek ekmek arası döner ekmek yedim üstüne 2 tane üzümlü draje
kınada 1 avuç kuruyemiş ve 1 kuçük kutu meyve suyu içtim. gece saat 1 de eve döndük çok açtım ve 2 kaşık pilav 2 kaşık kuru fasulye 1 haşlanmış tavuk yedim. valla mideme oturacağından korkmasam koca bi tabak yerdim öyle yorgundum.
çok olmamış galiba yaa sadece saat çok geçti yemek için
Alın benden de o kadar.Diyet yaptığımı söylemesem bile sanki lokmalarımı sayıyorlarmış gibi az yediğimi yada ekmek yemediğimi görünce aaa sen diyette misin deyip yapıştırıveriyorlar lafı hemen.Kaç kilosun ne kadar verdin falan.Sonra uzun süre takip ediyorlar zayıfladığım bariz belli bile olsa kilo vermişsin demiyorlar fesatlıklarından.
Şuan diyet yaptığımı bilip de 13 kilo verdiğim halde zayıfladığımı hala söylemeyen daha doğrusu hazmedemeyen bir sürü yakınım var.Gelmeyen bir sürü kotumun pantolonumun içine giriyorum 13 kilo az mı
Ama burdan söz veriyorum.O beni çekemeyenlerin inadına zayıflayacağım gögüs küçültme ameliyatımı da olacağım.Günlük başlığımızın hakkını vereceğim.1 sene sonra kendimi fıstık olarak görmek istiyorum
Alın benden de o kadar.Diyet yaptığımı söylemesem bile sayıyorlarmış gibi az yediğimi yada ekmek yemediğimi görünce aaa sen diyette misin deyip yapıştırıveriyorlar lafı hemen.Kaç kilosun ne kadar verdin falan.Sonra uzun süre takip ediyorlar zayıfladığım bariz belli bile olsa kilo vermişsin demiyorlar fesatlıklarından.
Şuan diyet yaptığımı bilip de 13 kilo verdiğim halde zayıfladığımı hala söylemeyen daha doğrusu hazmedemeyen bir sürü yakınım var.Gelmeyen bir sürü kotumun pantolonumun içine giriyorum 13 kilo az mı
Ama burdan söz veriyorum.O beni çekemeyenlerin inadına zayıflayacağım gögüs küçültme ameliyatımı da olacağım.Günlük başlığımızın hakkını vereceğim.1 sene sonra kendimi fıstık olarak görmek istiyorum
en cokta diyetisyen kesilmelerine sinir oluyorum .bizde iki arkadas yapiyoruz insallah 1 yil sonra afeti devraaan olucaz kizlar ay cok heyecanlandim bak simdi :) dun eski fotolarima baktim 75 kiloluk halimde citirmisim citir benim son hedef 75 kizlar fazlasinda gozum yok ;p
ahh ahhh duyduklarımız yaşadıklarımız aynı be canım. bide bende bebişte yok kaynana ikide bir laf koyuyo herkesin torunu oldu biz kaç senedir bekliyoruz tabi kilodan olmuyo diye...Günaydın,
İnşallah cancagizim bizimde bir grup olustu arkadaslarla diyet yapan 3 kişiyiz ucumuzde kimseye söylemeden zayıflamaya soz verdik. Milletin hiii diyet mi yapıyorsun ay ne care geri alacaksın demesi zor geliyor srtik be kardeşim
Birde tavsiye veren cok olur nedense hepsi diyetisyen olur basima
Ekmek yeme yeter
Hepsinden az az ye
Bugün tvde bunu soylediler aklima sen geldin
Kendine ceza veriyorsun sonra hop geri alıyorsun snada gunah ooo saysam bitmez bu muhabbet beni b
ayiyo artik
evet canım hepimiz zayıflıycazzzzz :)))))iyiki açmışsın topiği iyiki başlığında bu olmuş. yoksa kimse kimsenin günlüğüne böyle takılmıyor :)Ben cok mutluyum iyiki acmisim bu günlüğü ve sizler iyiki bu günlüğü tercih etmişsiniz.. hepiniz ayri ayri cok degerli kiymetlisiniz :) bu kadar olgun ve acikgoruslu insani ugrassam biraraya toplayamazdim :)
Bencede en iyi topik bizimki burdan kimse zayiflamadan çıkmıyor arkadaslar kilomuzu koruyacaz hep birlikte inşallah
bunların hepsi böyle şekerim bak 70 lere inince neler olucak hepsini çatlatıcaz elbirliğinle..Alın benden de o kadar.Diyet yaptığımı söylemesem bile sanki lokmalarımı sayıyorlarmış gibi az yediğimi yada ekmek yemediğimi görünce aaa sen diyette misin deyip yapıştırıveriyorlar lafı hemen.Kaç kilosun ne kadar verdin falan.Sonra uzun süre takip ediyorlar zayıfladığım bariz belli bile olsa kilo vermişsin demiyorlar fesatlıklarından.
cicimmm sende hiç boş durmuyorsun maşallahhhhh :)Kızlar boş otururken kilo verme yüzdelerini görebileceğimiz bir tablo hazırladım.Herkes kilosunun yüzde kaçını verdiğini görebilir...
Eki Görüntüle 1278612
valla helal olsun ne diyim. bizde başarabiliriz kızlarrrr durmak yokkkk. ilk resimleri grdüğümde oprasyon geçirdi sandım. malum şimdilerde herkes öyle zayıflıyor. diyet spor mazide kaldı. baksana haberlere verenler hep mide ameliyatınla veriyo bizim gibi uğraşan yok. bıcak altına yatmaktansa yemem daha iyi . ama cidden hatun çok güzell olmuşşşş bizde başarıcaz kızlarrrrr
Ayni benim gibi olmussun canim bende hamileyken hic asermem ama emzirme donemi siserdim hele bide emzirmeden kesince eyvah eyvah en korktugum donem iki cocugumdada o donem de aldim kilolarimi ogluma hamile kaldigimda 75 tim dogumdan hemen sonra 85emzirmeden kesince 95 oldum kizimda dogum sonrasi 95 emzirmeden kesince 115 e kadar ciktim ve bu hale geldimKizlar kendime aylik hedefler koydum 15 kasim da 85 olmak istiyorum yaaa.... cene mi tutsam olacaj. Ben normalde cok iradeli biriyim diyet konusunda ama emzirmek bambaska bisey yaaa.... hamile iken aşrmedim ama emzirmede hersey bana guzel geliyor.... yilmak yok pazartesi den beri tartilmiyorum ama aldigimi biliyorum. Bugunden inat ettim. 88.9 olsa da gorecegim 88 i...
Ben ah ben dogumdan sonra 84 tüm yaaaa
Kizlar kendime aylik hedefler koydum 15 kasim da 85 olmak istiyorum yaaa.... cene mi tutsam olacaj. Ben normalde cok iradeli biriyim diyet konusunda ama emzirmek bambaska bisey yaaa.... hamile iken aşrmedim ama emzirmede hersey bana guzel geliyor.... yilmak yok pazartesi den beri tartilmiyorum ama aldigimi biliyorum. Bugunden inat ettim. 88.9 olsa da gorecegim 88 i...
Ben ah ben dogumdan sonra 84 tüm yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?