1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

gunayddınn canlar :)
klasık kahvaltımı yaptım bugunn :)
ama uzerımde bır usengeclık var bugun sormayın gıtsın.adım atmaya usenıyorum.
bu arada tartım da bozulmak uzere kafası karısık bıraz:)3. de ancak tartabılıyor

en cokta diyetisyen kesilmelerine sinir oluyorum .bizde iki arkadas yapiyoruz insallah 1 yil sonra afeti devraaan olucaz kizlar ay cok heyecanlandim bak simdi :) dun eski fotolarima baktim 75 kiloluk halimde citirmisim citir benim son hedef 75 kizlar fazlasinda gozum yok ;p

canım aslında soyledıgın gıbı cok degıl ama saatlerı gec olmus
ama dugun ,kına gıbı dısarda gecırdıgımız vakıtlerde malesef ıstedıgımız gıbı uyamıyoruz dıyetımıze.
yapacak bısey yok.bugunden ıtıbaren devamm dıyetımızee:)
seneye yazın hepımız fıstık olacagız ınsallahhh :)

bu da benim diyetteki en büyük yardımcım 600 ml. içtikçe içesi geliyo insanın

13 kilo çok ii bir kilo bende 2 ay sonra senin gibi 13 kilo eksik olmayı isterim inş. çevredeki kötü eleştirilere yada kötü motivasyonlara kulaklarımızı tıkıcaz ve hep birlikte inş hedefimize ulaşıcaz

bu günkü kahvaltım
70gr ekmek
30gr peynir
1 domates
1gr tereyağ ile tavada bir yumurta
1 fincan çay...
öğle yamaği için ne yesem bir türlü karar veremedim offf

Ben de bugun itibari ile daha da siktim kendimi pazartesiye az kaldı. Iste sabah kahvaltım gec oldu ama ancak.yaaa 6 ogun yapamıyorum bebekten dolayi
peynir
Melemen
1 cay kaşığı bal
ekmek yemedim
yemekten once de 3 küçük kaysi kurusu ve yarim lt su ictim

Sabah:bir dilim peynir
6tane zeytin
2 dilim tam buğday ekmegi
Sekersiz cay (cay oldugu zaman salatalik domates yiyemeyenlerdenim)

Oglen:tam bugday ekmeginepeynirli tost ve sekersiz cay oglumu yedirirkende bir tane sarmayi goturdum arada. Cok severim ama pirinç oldugu icin yemiyorum.
Aksam: kahve hupletmeyi dusunuyorum.Allahim sen kahvesizlikle sinama beni yarabbim

Karşı taraftan bakarsanız aslinda dalga gecilmelik bir durum var bizdede malesef al gulum ver gulum mahvettik kendimizi. Ama bitti insallah artik verdiklerimizi geri almadan tazecik olacağız.. gr gr gidenler dönmeyecek bir daha vücudumuza
@tomurcuk 13kilo az değil tabi 2-3 yaşlarında bir çocuğu icinden cikarmissin seni cekemeyenlere en iyi cevap da yoluna devam etmendir ki o kararlilik ve azim dr sende var
Fatmacim hedefledigin kiloya saglikli bir sekilde geleceksin inşaallah ben eminim bundan

Öğlen
Bir dolu tabak kuru fasulye
2kasik ucundan pilav
Tursunun içinden 1salatalik 2biber 3-4fasulye

ahh ahhh duyduklarımız yaşadıklarımız aynı be canım. bide bende bebişte yok kaynana ikide bir laf koyuyo herkesin torunu oldu biz kaç senedir bekliyoruz tabi kilodan olmuyo diye...
evet canım hepimiz zayıflıycazzzzz :)))))iyiki açmışsın topiği iyiki başlığında bu olmuş. yoksa kimse kimsenin günlüğüne böyle takılmıyor :)
bunların hepsi böyle şekerim bak 70 lere inince neler olucak hepsini çatlatıcaz elbirliğinle..

Kızlar boş otururken kilo verme yüzdelerini görebileceğimiz bir tablo hazırladım.Herkes kilosunun yüzde kaçını verdiğini görebilir...
Eki Görüntüle 1278612
cicimmm sende hiç boş durmuyorsun maşallahhhhh :)

valla helal olsun ne diyim. bizde başarabiliriz kızlarrrr durmak yokkkk. ilk resimleri grdüğümde oprasyon geçirdi sandım. malum şimdilerde herkes öyle zayıflıyor. diyet spor mazide kaldı. baksana haberlere verenler hep mide ameliyatınla veriyo bizim gibi uğraşan yok. bıcak altına yatmaktansa yemem daha iyi . ama cidden hatun çok güzell olmuşşşş bizde başarıcaz kızlarrrrr

Kizlar kendime aylik hedefler koydum 15 kasim da 85 olmak istiyorum yaaa.... cene mi tutsam olacaj. Ben normalde cok iradeli biriyim diyet konusunda ama emzirmek bambaska bisey yaaa.... hamile iken aşrmedim ama emzirmede hersey bana guzel geliyor.... yilmak yok pazartesi den beri tartilmiyorum ama aldigimi biliyorum. Bugunden inat ettim. 88.9 olsa da gorecegim 88 i...
Ben ah ben dogumdan sonra 84 tüm yaaaa

Ayni benim gibi olmussun canim bende hamileyken hic asermem ama emzirme donemi siserdim hele bide emzirmeden kesince eyvah eyvah en korktugum donem iki cocugumdada o donem de aldim kilolarimi ogluma hamile kaldigimda 75 tim dogumdan hemen sonra 85emzirmeden kesince 95 oldum kizimda dogum sonrasi 95 emzirmeden kesince 115 e kadar ciktim ve bu hale geldim

Bende gelecek ay bugun 89 kilo olsam bile 8 li rakamları gormek istiyorum tatlitambak canim sen boyle konusunca bende hirslaniyorum valla iyi geliyor bende bunu basaracagim insallah

canlar bugun dısardaydım yıne,
onun için 2 ara ogunu bırlestırdım(1 adet sımıt+ayran),
gecekı sutumun yerıne de orta turk kahvesı ıctım.
sadece aksam yemegım kaldı.
saat 7 den sonra bısey yemek yok kısacası :)

kızlarr bısey soracagım,
1 sene ıcınde 20-30 kılo vermek saglıklı mı sızce?
yoksa daha mı az verılmelı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…