- 13 Eylül 2014
- 1.320
- 2.521
- 138
Arkadaşlar ben cokmu cok abartmisim
Çok karbonhidrat ağırlıklı olmuş ama abartı değil bence canım. Belki rulo börek 2 değil 1 olabilirdi, akşam da pilav yemesen iyi olurdu.
Cok abartili gelmedi bana biraz karbonhidrat fazla gibi ama cok ta degil toplam 7 dilim ekmek yemissin . aksamki pilav olmayabilirdi insan bi yere gidince dayanamiyo diyet yapmak a sosyal bir yasam bicimi yoksa yiyosun ama olsun evde slkllmaktansa gidip kac#mak yapmak psikolojik acidan daha iyi yoksa slklntidan yemey basliyosun ..burdada kermes acilmis arkadaslar davet ettiler ama korkumdan gitmiyorum ben yemek reyonuna ugramam ama cocuklarim tam tersi ilk oraya kosarlar ee bende dayanamayip alir ve yerim
:) valla özür canlarım ya tomurcuğum senide yordum 2 kez yaptın listeyi benim yüzümdenAynen canım bildirimin geç oldu ama tam oldu maşallah ikincilik koltuğunu kaptın.Redvelvet ile beni de üçüncülükten ettin
Mutfak tartısı benimde aklımda var ne zamandır.Yalnız tespitin süper kullananlar 1. ve 2. olmuş.Ne yediğini ne kadar yediğini bilmek lazım
şahanesin canım çok iyi kilo verdin valla kutlarım seni .Bende yağlı şeyler yediğimde rahatsız olurum.Midem yanmaya başlar.
Beslenmemden beyaz ekmek,hamur işlerinin tamamı,tatlılar,makarna,pilav ve kızartmaları bi de abur cuburu çıkardım bende,çok canım istediğinde ayda bir kere lahmacun yiyorum
sabahları klasik kahvaltı gün aşırı yumurta,arada badem meyve türü şeyler,öğlen kepekli tost,akşam yemekte ne varsa ekmeksiz yiyorum
akşam 7 den sonra bişey yemiyorum.günlük yarım saat kadar yürümeye çalışıyorum.hergün 1 bardak yeşil çay ve bol su içiyorum
18 ağustosta 107 kiloydum 20 ekim güncel kilom 94 (bayramda +2 kilo da aldım bu arada,tekrar onu vermeye uğraştım)
kızz sn nerde oturuyon ben izmirdeyim sen nerelisin keşke izmir olsan bende diyetisyenine giderdim valla çok iyi olurdu öyle diyetisyen herkese lazım :)Canim ben diyetisyenimi cok seviyorum 1.5 aydır gidiyorum. Klasik diyet listeleri gibi 8 yk sebze 100 gr et yazmıyor listeme.
Kendi hayat tarzıma göre atıyorum 2 gün taze fasulye, 2 gün tavuk pirzola vs yazıyor. Bana ne pişirsem derdi kalmıyor. Değişik yağ yakıcı yemek tarifleri veriyor. Tamamen isteğime göre hazırlıyor listemi. Ben de diyet listesi olmadan diyet yapamıyorum :)))
Ama işte bu hafta uyamadım kilo almış bile olabilirim o yüzden gitsem mi 1 hafta ertelesem mi bilemedim.
hepimiz oyleyiz canım yaaa . ah o can sıkıntıları olmasa daha çok kilo vericezsu an canım sıkılıyo ve canım cıkolata ıstıyo
neden hep canım sıkılınca aklıma yemek gelır kıı!
ah canım benimmmm aferim kız iyi dayanmışsın ben olsam götürürdüm ucundan azcık :)ben zaten tokken yemek yıyebılen bır ınsanım
hatta yemeklerle alakam yoktu sımdıye kadar
omrumu cıkolata,gofret yıyerek surdurebılırım aslında
ama bır dur demem gerekıyor.yapcak bır sey yok zararlılar.
bu hafta yıyemıyorum zaten soz verdıgım ıcın.
ama obur hafta bıtter cıkolata yemek ıstıyorum 1 parca da olsa cok canım ıstedı.
abım yedı cıkolata ben de kabını kokladım
kedıye döndumhay Allahım hale bak balıcılree döndum
yedikten sonra kızsak ne çare canım. yarın biraz daha dikkat edersin canım benim :)Gece gece 3 tane petifür yedim.
Eşim yerken dayanamadım hadi yedim de küçük bir şey zaten 1 tane neyime yetmedi??
Kızıyorum kendime çok
sanki beni anlatmissin ya bende utaniyorum artik 10 yildir al ver al ver insanlar bile amaann bos ver biz seni boyle seviyoruz diyolar yeter artik bu son olur insallah kalici verip bir daha almayizHaklısınız ama rulo dedigime bakmayın dilimlenmisti ve gercekten inceydi cesitler coktu ve benim dikkat çekmemek icin en az iki cesit yemem gerekirdi ben cok diyet yaptim daha once artik söylemek beni utandiriyor
sanki beni anlatmissin ya bende utaniyorum artik 10 yildir al ver al ver insanlar bile amaann bos ver biz seni boyle seviyoruz diyolar yeter artik bu son olur insallah kalici verip bir daha almayiz
bende bir giriyorum bisürü yazmış oluyorsunuz :) en iyi topik bizimki valla :) bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişlerrr :)
Alın benden de o kadar.Diyet yaptığımı söylemesem bile sanki lokmalarımı sayıyorlarmış gibi az yediğimi yada ekmek yemediğimi görünce aaa sen diyette misin deyip yapıştırıveriyorlar lafı hemen.Kaç kilosun ne kadar verdin falan.Sonra uzun süre takip ediyorlar zayıfladığım bariz belli bile olsa kilo vermişsin demiyorlar fesatlıklarından.Günaydın,
İnşallah cancagizim bizimde bir grup olustu arkadaslarla diyet yapan 3 kişiyiz ucumuzde kimseye söylemeden zayıflamaya soz verdik. Milletin hiii diyet mi yapıyorsun ay ne care geri alacaksın demesi zor geliyor srtik be kardeşim
Birde tavsiye veren cok olur nedense hepsi diyetisyen olur basima
Ekmek yeme yeter
Hepsinden az az ye
Bugün tvde bunu soylediler aklima sen geldin
Kendine ceza veriyorsun sonra hop geri alıyorsun snada gunah ooo saysam bitmez bu muhabbet beni b
ayiyo artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?