1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Cok abartili gelmedi bana biraz karbonhidrat fazla gibi ama cok ta degil toplam 7 dilim ekmek yemissin . aksamki pilav olmayabilirdi insan bi yere gidince dayanamiyo diyet yapmak a sosyal bir yasam bicimi yoksa yiyosun ama olsun evde slkllmaktansa gidip kac#mak yapmak psikolojik acidan daha iyi yoksa slklntidan yemey basliyosun ..burdada kermes acilmis arkadaslar davet ettiler ama korkumdan gitmiyorum ben yemek reyonuna ugramam ama cocuklarim tam tersi ilk oraya kosarlar ee bende dayanamayip alir ve yerim

ben zaten tokken yemek yıyebılen bır ınsanım
hatta yemeklerle alakam yoktu sımdıye kadar
omrumu cıkolata,gofret yıyerek surdurebılırım aslında
ama bır dur demem gerekıyor.yapcak bır sey yok zararlılar.
bu hafta yıyemıyorum zaten soz verdıgım ıcın.
ama obur hafta bıtter cıkolata yemek ıstıyorum 1 parca da olsa cok canım ıstedı.
abım yedı cıkolata ben de kabını kokladım
kedıye döndum hay Allahım hale bak balıcılree döndum

Çok karbonhidrat ağırlıklı olmuş ama abartı değil bence canım. Belki rulo börek 2 değil 1 olabilirdi, akşam da pilav yemesen iyi olurdu.

Haklısınız ama rulo dedigime bakmayın dilimlenmisti ve gercekten inceydi cesitler coktu ve benim dikkat çekmemek icin en az iki cesit yemem gerekirdi ben cok diyet yaptim daha once artik söylemek beni utandiriyor

Gece gece 3 tane petifür yedim.
Eşim yerken dayanamadım hadi yedim de küçük bir şey zaten 1 tane neyime yetmedi??
Kızıyorum kendime çok

:) valla özür canlarım ya tomurcuğum senide yordum 2 kez yaptın listeyi benim yüzümden ama söz haftaya erken bildiricem :)
canım valla kilo verdiysem emin ol mutfak tartım sayesinde bak dayımlardayken tartamadm ve 3 gündür hiç kilo verememişim çok farketti eve koşup tartıma sarılasım geldi bi an :)

şahanesin canım çok iyi kilo verdin valla kutlarım seni .

kızz sn nerde oturuyon ben izmirdeyim sen nerelisin keşke izmir olsan bende diyetisyenine giderdim valla çok iyi olurdu öyle diyetisyen herkese lazım :)
su an canım sıkılıyo ve canım cıkolata ıstıyo
neden hep canım sıkılınca aklıma yemek gelır kıı!
hepimiz oyleyiz canım yaaa . ah o can sıkıntıları olmasa daha çok kilo vericez
ah canım benimmmm aferim kız iyi dayanmışsın ben olsam götürürdüm ucundan azcık :)

Gece gece 3 tane petifür yedim.
Eşim yerken dayanamadım hadi yedim de küçük bir şey zaten 1 tane neyime yetmedi??
Kızıyorum kendime çok
yedikten sonra kızsak ne çare canım. yarın biraz daha dikkat edersin canım benim :)

sabah
2 dilim kek +292 kal

ara
1 elma +60 kal

ara
200 ml süt +114 kal
20 gr çikolata +100 kal

akşam
200gr salçalı makarna +275 kal
bazlama 1/4 +62 kal

ara
nescafe +61 kal

toplam 964 kal :)

Haklısınız ama rulo dedigime bakmayın dilimlenmisti ve gercekten inceydi cesitler coktu ve benim dikkat çekmemek icin en az iki cesit yemem gerekirdi ben cok diyet yaptim daha once artik söylemek beni utandiriyor
sanki beni anlatmissin ya bende utaniyorum artik 10 yildir al ver al ver insanlar bile amaann bos ver biz seni boyle seviyoruz diyolar yeter artik bu son olur insallah kalici verip bir daha almayiz

sanki beni anlatmissin ya bende utaniyorum artik 10 yildir al ver al ver insanlar bile amaann bos ver biz seni boyle seviyoruz diyolar yeter artik bu son olur insallah kalici verip bir daha almayiz

Günaydın,
İnşallah cancagizim bizimde bir grup olustu arkadaslarla diyet yapan 3 kişiyiz ucumuzde kimseye söylemeden zayıflamaya soz verdik. Milletin hiii diyet mi yapıyorsun ay ne care geri alacaksın demesi zor geliyor srtik be kardeşim
Birde tavsiye veren cok olur nedense hepsi diyetisyen olur basima
Ekmek yeme yeter
Hepsinden az az ye
Bugün tvde bunu soylediler aklima sen geldin
Kendine ceza veriyorsun sonra hop geri alıyorsun snada gunah ooo saysam bitmez bu muhabbet beni b
ayiyo artik

günaydın arkadaşlar dün yazmaya fırsatım olmadı akşamda erkenden kızımı uyuturken uyuya kalmışım dünkü öğleden sonraki menüm
öğle yemeğim
1 tabak yağsız erişte makarnası yaklaşık 250 kalori
100 gr yoğurt 67 kalori

ara 1 mandelina
küçük kaçamağım misafir çikolatalarından vardı bayramdan 2 tane yedim 20 gr 100 kalori

akşam fırında köfteli patates 2 köfte ve 100 gr patatesinden aldım yaklaşık 250 kalori
1 kase çorba 110 kalori
bu günde toplamda 1200 kaloriyi geçmedim tranbolinle sporuda 30 dakikaya çıkardım...

bende bir giriyorum bisürü yazmış oluyorsunuz :) en iyi topik bizimki valla :) bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişlerrr :)

Ben cok mutluyum iyiki acmisim bu günlüğü ve sizler iyiki bu günlüğü tercih etmişsiniz.. hepiniz ayri ayri cok degerli kiymetlisiniz :) bu kadar olgun ve acikgoruslu insani ugrassam biraraya toplayamazdim :)
Bencede en iyi topik bizimki burdan kimse zayiflamadan çıkmıyor arkadaslar kilomuzu koruyacaz hep birlikte inşallah

Sabah
Fatmacigimin tarifi ile Çökelek salatasi (oglumdan yarin icinde siparis aldım:) )
1yumurta
2zeytin
2tatli kaşığı patlıcan receli
1 dilim ekmek

Recel için özel izin istiyorum yıllardır yemiyordum ve cok severim bu receli ben zaten bir dilim ekmegi çıkardım

Alın benden de o kadar.Diyet yaptığımı söylemesem bile sanki lokmalarımı sayıyorlarmış gibi az yediğimi yada ekmek yemediğimi görünce aaa sen diyette misin deyip yapıştırıveriyorlar lafı hemen.Kaç kilosun ne kadar verdin falan.Sonra uzun süre takip ediyorlar zayıfladığım bariz belli bile olsa kilo vermişsin demiyorlar fesatlıklarından.
Şuan diyet yaptığımı bilip de 13 kilo verdiğim halde zayıfladığımı hala söylemeyen daha doğrusu hazmedemeyen bir sürü yakınım var.Gelmeyen bir sürü kotumun pantolonumun içine giriyorum 13 kilo az mı
Ama burdan söz veriyorum.O beni çekemeyenlerin inadına zayıflayacağım gögüs küçültme ameliyatımı da olacağım.Günlük başlığımızın hakkını vereceğim.1 sene sonra kendimi fıstık olarak görmek istiyorum

Hemen dünkü menümü paylaşayım
Sabah:Klasik kahvaltı ile 1 dilim etimek,1 ceviz
Ara: 7 badem,1 mandalina
Öğlen: Kepekli tost
Ara:1 ceviz
Akşam:Taze fasulye,kıvırcık salata,1 tane 3 2 1 poğaça(az yağlı ve çok ufaktı kaçamak yapıverdim :) )
Ara: Eti form mısır pirinç patlağı 2 adet (sağlıklı bir atıştırmalık kıtır kıtır çok hafif ve az kalorili tok da tutuyor tavsiye ederim )

günaydın arkadaşlarım gece cep telefonundan bakabildim biraz ama ortak olamadım sohbetinize. mağlum telaş çok. akşam çok mu kaçırdım bilemedim. akşam 6 dan sonra çeyrek ekmek arası döner ekmek yedim üstüne 2 tane üzümlü draje
kınada 1 avuç kuruyemiş ve 1 kuçük kutu meyve suyu içtim. gece saat 1 de eve döndük çok açtım ve 2 kaşık pilav 2 kaşık kuru fasulye 1 haşlanmış tavuk yedim. valla mideme oturacağından korkmasam koca bi tabak yerdim öyle yorgundum.
çok olmamış galiba yaa sadece saat çok geçti yemek için

sabah kahvaltıma gelince işim gereği sabah 6 da kalkıyorum çok açtım yine off.
saat 6 1 bardak meyve suyu (hazır)
saat 8 1 haşlanmış yumurta
kibrit kutusu kadar beyaz peynir
1 dilim ekmek meyve suyu içtim diye ekmeği 1 dilime düşürdüm
1 fincan süt eklenmiş şekersiz nescafe

bundan önce yemek için yaşıyordum artık yaşamak için yiyeceğim (inşallah)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…