1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

kızlarr ruyamda cıkolata yıyodum sonra dedım kızlara soz verdım nıye yedım kı ben bunu
ruyalarıma bıle gırdınız
çikolata yemeden olmuyomuş canım. başağrılarımı günde 2 kare bitter yiyerek önlüyorum tavsiye ederim. hem mutlu ediyo hemde masum bana göre

Canim oglen cok az yemissin e haliyle aksam saldirmissin ..bakliyat yada et turu biseyde olaymis iyiymis

Supersiniz kizlar

Kahvaltim saat 11 de iki dilim ekmek bir domates peynir bes tane zeytin iki yumurta ve iki su brd sekerli cay

canım çok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin oğluşuna...

haftanın 1.si olmak güzel inş .hepimiz çooookk kilolar verelim..
bu gün tartılmadım banada süpriz olsun kilom
tomurcuk benim boyum 1.6 yazıyor 160 oldum ben büyüdüm

bu sabah kahvaltım her zamanki gibi
80gr ekmek
30gr peynir
1 haşlama umurta
1 domates
10gr kaşar
1 fincan çay....

kızlar bende rüyamda neler yedim neler börekler pastalar..rüyamda kermes gibi bir yerdeydim ne yedim ama sabah uyandığımda karnım toktu

bu sabah kahvaltım her zamanki gibi
80gr ekmek
30gr peynir
1 haşlama umurta
1 domates
10gr kaşar
1 fincan çay....
Wetu mutfak tartısını aktif kullanıyorsun sanırım.Merak ettiğim bişey var yiyeceğin miktarı alıp sonra mı tartıyorsun yoksa tartıp mı bu kadar yeter diyorsun.Mesela 80 gr ekmek kaç dilime ya da 10 gr kaşar ne kadar denk geliyor ?

evet canım tartı sürekli aktif hatta kahvaltı yaparken masaya yanıma alıyorum 10gr kaşar 3 tane kesme şekerden biraz fazla diyeyim 30gr penir klasik bir kibrit kutusu oluyor75 kalori 80 gr ekmek küçük üç dilim ekmek eder mesela hazır paket kare ekmeklerden 3 dilim diyebiliriz ekmeği genelde kahvaltıda yiyorum diğer öğünlerde yemeğin durumuna göre ...
mesela akşama fırında patatesli köfte yemeği yapıcam eşim köfteleri pirinçli seviyor bende köfte hazırlarken içine ne koyuyarsam tarttım ve kaç köfte çıktıysa kalorilerini topladım köfte başına düşen yaklaşık kaloriyi hesaplıyorum biraz uzun oluyor ama ne ediğimi bilerek yiiyorum.. ama dana kıyma konusunda tereddütteyim nette kalorisine baktım 100gr mı 182-120 arası değişiyor ben hangisini kullanıcam benim kıyma az yağlı

ben gellldiiimmmm şimdi sayfalları okuyuo msjlarımı yazıcam :) özledim sizi kızlarrrrrrr... ne kalori hesabım nede diyetim kaldı ama kilo almamışım kızlar ancak vermemişimde :S 3 4 gündür yoktum tühhh bu kötü oldu kilo almaktan iyidir diyor diyetime kaldığım yerden devam ediyorum :)

Ben bu saat oldu hala kahvaltı yapamadım. Şimdiye öğlen yemeği yemem gerekir di. Neyse aile boyu hasta olunca. Zaten acikmadim da Grip den galiba. Bebekte durmuyor ki düzenli besleneyim. Almayayım da daha fazla

Tebrikler canim 41 kere maşallah
teşekkürler canlarım sizin sayenizde valla :) bak 2 3 gün yoktum kilo verememeişim durmuş tabi sizlerle konuşarak destek alarak çok iyi oluyor. ama bu başlar tabi dediğim gibi kilo vermem durucaktır çok geçmeden. inşşş durmaz..

Görüşürüz canim yarına kadar izinlisin çok da ozletme
geldim canım geldim :) dün gece geç geldik mecbur uyuduk giremedim kusuruma bakmayın en aşağı bir ay gitmem bi yere burdayım sonra yine 2 3 gün annemlere giderdim dayımlara giderim belli olmaz yaniii :) öyle arada gidiyoruz eşimle iyi oluo :)

sozunde durdun afferin sana
teşekkürler canım :) söz verdiysem tutarııımmm :)

canım şimdi sayfaları okuduğum için görüyorum ki benim yüzümdn geç kalmış liste üzgünüm canım haftaya erkenden bildiririm :)
ooo haftanın 1 2 3.sünüde seçiyormuşuz :) aannnaammm 2. olmuşum :) diğer arkadaşlarımıda kutlarım :) hepiniz çoookkk iyi kilo verdiniz kızlarrr.
canım wetuya demişsin ama bende aktif bir kullanıcı olduğum için yazmak istedim :) canım valla çok iyi ne yediğini biliyorsun zaten en başta. valla ben genelde 200 gr koyuyorum yemekleri ama bazen çok geliyor azaltıyorum falan. eskiden ekmek yerdim.ama ekmek yerken çok iyi oluyo neden dersen 30 gr beyaz ekmk 70 kal ben alıyorum yarım ekmeği içini komple çıkarıyorum sonra ölçüyorum 60 gr civarında oluyor 2 dilim beni doyurmuyordu ama o şekilde ekmeğin kabuğu çok iyi doyuruyordu hem sandviç tarzı şeyler yaparken çok iyi oluyordu. bazen köfte ekmek falan yaptığımızda 2 dilim ekmeğe sandviç yapamam ama bu şekilde yapabiliyorum. bilmem anlatabildimmi :)
az yağlıysa ortasını kullan 150 de mesela . mutfak tartısı kullandığın belli cicim 1.sin :) sanıırm benimde belli oldu 2. yim
kızlarrrr komple size yazıyorummm alabiliyorsanız alın mutfak tartısı çok pahalı bişeyde deil 20 25 civarı ama çok faydası var. bizim porsyonlarımız büyükmüş meğer 200 gr ne azmış..ben kullandığımda farkettim bunu. dediğim gibi memnun kalırsınız ama durumunuz varsa alın tavsiiye ederim

Ben bu saat oldu hala kahvaltı yapamadım. Şimdiye öğlen yemeği yemem gerekir di. Neyse aile boyu hasta olunca. Zaten acikmadim da Grip den galiba. Bebekte durmuyor ki düzenli besleneyim. Almayayım da daha fazla
çok geçmiş olsun canım. umarım hemen atlatırsınız

Aynen canım bildirimin geç oldu ama tam oldu maşallah ikincilik koltuğunu kaptın. Redvelvet ile beni de üçüncülükten ettin

Mutfak tartısı benimde aklımda var ne zamandır.Yalnız tespitin süper kullananlar 1. ve 2. olmuş.Ne yediğini ne kadar yediğini bilmek lazım

bende mi alsam bu mutfak tartısından. öğlen menümü yazayım menü sayılmaz ama 1 ortaboy kırmızı biberi 1 yemek kaşığı yağ ile kızarttım, ölçmedim ama yarım kiloluk yoğurdun yarısını yedim. menüm bu kadar. 1 saat sonra da türk kahvesi ve bitterimi alırım akşama Allah kerim büyük ihtimal açım. uarım kınada yiyecek bi şeyler bulabilirim

Cok gecmis olsun insallah kisa surede toparlar
kızlar bende rüyamda neler yedim neler börekler pastalar..rüyamda kermes gibi bir yerdeydim ne yedim ama sabah uyandığımda karnım toktu
bence ruyalarimizda hep birlikte gun yapalim o zaman hic acikmayiz gun boyu
bugun simdiye kadar yediklerimi yaziyim
sabah 1 patates 2 kasik lor peyniri 5 zeytin 5 ceri domates
arada 2 salatalik
oglen simit ve bir bardak cay malesef cay sekerli accik
az sonrada 1 elma yiycem

Çok teşekkür ederim.Bugün daha iyi zaten çok şükür.

Menün güzel görünüyor.Hafif besleniyorsun benim gibi.Herşeyden yerim ama az yerim'dir benim mantığım.
Çaydaki şekeri tamamen bırakma şansın yok mu? 2 küp şeker 1 dilim ekmek yerine geçiyormuş

Normalde hic cay icmem bugun ayran alma sansim olmadi o yuzden cay ictim yaninda sevmedigimden sekersizde icemiyorum
agir yiyince rahatsiz oluyorum sendemi? ben beslenme duzenimden sadece ekmegi ve tuzlu hamur islerini kaldirdim geriyede pek birsey kalmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…