çikolata yemeden olmuyomuş canım. başağrılarımı günde 2 kare bitter yiyerek önlüyorum tavsiye ederim. hem mutlu ediyo hemde masum bana görekızlarr ruyamda cıkolata yıyodum sonra dedım kızlara soz verdım nıye yedım kı ben bunu
ruyalarıma bıle gırdınız
Canim oglen cok az yemissin e haliyle aksam saldirmissin ..bakliyat yada et turu biseyde olaymis iyiymisgünaydın kızlaarr. dün öğlenki menüm:
1 kase ezogelin çorbası
2 dilim çavdar ekmek
1 bardak ayran
ara:
1 orta türk kahvesi/ 2 kare bitter
akşama kadar çooookk acıktım annem yemek yapmamış pizza vardı 2 dilim pizza yedim saat 9 buçukta çok pişmanım ama çok yorgun ve açtım
Evet biraz geç oldu ama liste tam halini aldı :) Eki Görüntüle 1277856
HAFTANIN BİRİNCİSİ................Wetu16........................ - 2,8 kg..........
HAFTANIN İKİNCİSİ...................my time is now............ - 2,7 kg.........
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ.............ahuelazehram..............- 2 kg.............
çikolata yemeden olmuyomuş canım. başağrılarımı günde 2 kare bitter yiyerek önlüyorum tavsiye ederim. hem mutlu ediyo hemde masum bana göre
Selam kizlar,
Daha yeni girip okuyabiliyorum gecmisi.dun aksam isten eve geldim oglusum oksuruyodu baya.nefesi daralmis alerjik astimi var zaten.ayni zamanda sut ve yumurta alerjisi de var.neyse acile goturdum kan tahlili yapildi kanda enfeksiyon varmis.igneler ilaclar buharla oksijen verildi.bende zaten evde duzenli veriyorum buhar makinasiyla ventolin + pulmicort. Gece eve geldigimizde 2 ye geliyodu saat.kac saat gezdim dolastim kucagimda tasidim hatirlamiyorum.cok agladi yavrum.bugun daha iyi ilaclarini duzenli kullandikca toparliyor.rabbim cumlemizin evladina saglik versin.bana gecsin butun hastaliklari diye cok dua ettim.
benden boyle simdilik diyete gelince dun aksam bogazimdan dogru duzgun lokma gecmedi tabi.bugun daha iyi oldugundan oglum bende iyiyim.sabah klasik kahvalti oglen yarim simit yine hastanedeydik.aksam da taze fasulye ve salata.
kusura bakmayin kizlar biraz uzun yazdim sanirim icimi dokmek istedim
Evet biraz geç oldu ama liste tam halini aldı :) Eki Görüntüle 1277856
HAFTANIN BİRİNCİSİ................Wetu16........................ - 2,8 kg..........
HAFTANIN İKİNCİSİ...................my time is now............ - 2,7 kg.........
Teşekkür ederim canım.Sağolasın...canım çok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin oğluşuna...
Hemen düzeltiyorumhaftanın 1.si olmak güzel inş .hepimiz çooookk kilolar verelim..
bu gün tartılmadım banada süpriz olsun kilom
tomurcuk benim boyum 1.6 yazıyor160 oldum ben büyüdüm
Wetu mutfak tartısını aktif kullanıyorsun sanırım.Merak ettiğim bişey var yiyeceğin miktarı alıp sonra mı tartıyorsun yoksa tartıp mı bu kadar yeter diyorsun.Mesela 80 gr ekmek kaç dilime ya da 10 gr kaşar ne kadar denk geliyor ?bu sabah kahvaltım her zamanki gibi
80gr ekmek
30gr peynir
1 haşlama umurta
1 domates
10gr kaşar
1 fincan çay....
Wetu mutfak tartısını aktif kullanıyorsun sanırım.Merak ettiğim bişey var yiyeceğin miktarı alıp sonra mı tartıyorsun yoksa tartıp mı bu kadar yeter diyorsun.Mesela 80 gr ekmek kaç dilime ya da 10 gr kaşar ne kadar denk geliyor ?
teşekkürler canlarım sizin sayenizde valla :) bak 2 3 gün yoktum kilo verememeişim durmuş tabi sizlerle konuşarak destek alarak çok iyi oluyor. ama bu başlar tabi dediğim gibi kilo vermem durucaktır çok geçmeden. inşşş durmaz..Tebrikler canim 41 kere maşallah
geldim canım geldim :) dün gece geç geldik mecbur uyuduk giremedim kusuruma bakmayın en aşağı bir ay gitmem bi yere burdayım sonra yine 2 3 gün annemlere giderdim dayımlara giderim belli olmaz yaniii :) öyle arada gidiyoruz eşimle iyi oluo :)Görüşürüz canim yarına kadar izinlisin çok da ozletme
teşekkürler canım :) söz verdiysem tutarııımmm :)sozunde durdun afferin sana
canım şimdi sayfaları okuduğum için görüyorum ki benim yüzümdn geç kalmış liste üzgünüm canımEvet biraz geç oldu ama liste tam halini aldı :) Eki Görüntüle 1277856
canım wetuya demişsin ama bende aktif bir kullanıcı olduğum için yazmak istedim :) canım valla çok iyi ne yediğini biliyorsun zaten en başta. valla ben genelde 200 gr koyuyorum yemekleri ama bazen çok geliyor azaltıyorum falan. eskiden ekmek yerdim.ama ekmek yerken çok iyi oluyo neden dersen 30 gr beyaz ekmk 70 kal ben alıyorum yarım ekmeği içini komple çıkarıyorum sonra ölçüyorum 60 gr civarında oluyor 2 dilim beni doyurmuyordu ama o şekilde ekmeğin kabuğu çok iyi doyuruyordu hem sandviç tarzı şeyler yaparken çok iyi oluyordu. bazen köfte ekmek falan yaptığımızda 2 dilim ekmeğe sandviç yapamam ama bu şekilde yapabiliyorum. bilmem anlatabildimmi :)Wetu mutfak tartısını aktif kullanıyorsun sanırım.Merak ettiğim bişey var yiyeceğin miktarı alıp sonra mı tartıyorsun yoksa tartıp mı bu kadar yeter diyorsun.Mesela 80 gr ekmek kaç dilime ya da 10 gr kaşar ne kadar denk geliyor ?
az yağlıysa ortasını kullan 150 de mesela . mutfak tartısı kullandığın belli cicim 1.sin :) sanıırm benimde belli oldu 2. yimevet canım tartı sürekli aktif hatta kahvaltı yaparken masaya yanıma alıyorum 10gr kaşar 3 tane kesme şekerden biraz fazla diyeyim 30gr penir klasik bir kibrit kutusu oluyor75 kalori 80 gr ekmek küçük üç dilim ekmek eder mesela hazır paket kare ekmeklerden 3 dilim diyebiliriz ekmeği genelde kahvaltıda yiyorum diğer öğünlerde yemeğin durumuna göre ...
mesela akşama fırında patatesli köfte yemeği yapıcam eşim köfteleri pirinçli seviyor bende köfte hazırlarken içine ne koyuyarsam tarttım ve kaç köfte çıktıysa kalorilerini topladım köfte başına düşen yaklaşık kaloriyi hesaplıyorum biraz uzun oluyor ama ne ediğimi bilerek yiiyorum.. ama dana kıyma konusunda tereddütteyim nette kalorisine baktım 100gr mı 182-120 arası değişiyor ben hangisini kullanıcam benim kıyma az yağlı
çok geçmiş olsun canım. umarım hemen atlatırsınızBen bu saat oldu hala kahvaltı yapamadım. Şimdiye öğlen yemeği yemem gerekir di. Neyse aile boyu hasta olunca. Zaten acikmadim da Grip den galiba. Bebekte durmuyor ki düzenli besleneyim. Almayayım da daha fazla
Aynen canım bildirimin geç oldu ama tam oldu maşallah ikincilik koltuğunu kaptın.canım şimdi sayfaları okuduğum için görüyorum ki benim yüzümdn geç kalmış liste üzgünüm canımhaftaya erkenden bildiririm :)
ooo haftanın 1 2 3.sünüde seçiyormuşuz :) aannnaammm 2. olmuşum :) diğer arkadaşlarımıda kutlarım :) hepiniz çoookkk iyi kilo verdiniz kızlarrr.
canım wetuya demişsin ama bende aktif bir kullanıcı olduğum için yazmak istedim :) canım valla çok iyi ne yediğini biliyorsun zaten en başta. valla ben genelde 200 gr koyuyorum yemekleri ama bazen çok geliyor azaltıyorum falan. eskiden ekmek yerdim.ama ekmek yerken çok iyi oluyo neden dersen 30 gr beyaz ekmk 70 kal ben alıyorum yarım ekmeği içini komple çıkarıyorum sonra ölçüyorum 60 gr civarında oluyor 2 dilim beni doyurmuyordu ama o şekilde ekmeğin kabuğu çok iyi doyuruyordu hem sandviç tarzı şeyler yaparken çok iyi oluyordu. bazen köfte ekmek falan yaptığımızda 2 dilim ekmeğe sandviç yapamam ama bu şekilde yapabiliyorum. bilmem anlatabildimmi :)
az yağlıysa ortasını kullan 150 de mesela . mutfak tartısı kullandığın belli cicim 1.sin :) sanıırm benimde belli oldu 2. yim
kızlarrrr komple size yazıyorummm alabiliyorsanız alın mutfak tartısı çok pahalı bişeyde deil 20 25 civarı ama çok faydası var. bizim porsyonlarımız büyükmüş meğer 200 gr ne azmış..ben kullandığımda farkettim bunu. dediğim gibi memnun kalırsınız ama durumunuz varsa alın tavsiiye ederim
tamam canlarHosgeldin nulufercim her gun yediklerimizi paylasiyoruz hafta birde ttartiliyoruz duzenli bildirim yapanlar listeye ekleniyor kolay gelsin burdan devam canim
Cok gecmis olsun insallah kisa surede toparlarSelam kizlar,
Daha yeni girip okuyabiliyorum gecmisi.dun aksam isten eve geldim oglusum oksuruyodu baya.nefesi daralmis alerjik astimi var zaten.ayni zamanda sut ve yumurta alerjisi de var.neyse acile goturdum kan tahlili yapildi kanda enfeksiyon varmis.igneler ilaclar buharla oksijen verildi.bende zaten evde duzenli veriyorum buhar makinasiyla ventolin + pulmicort. Gece eve geldigimizde 2 ye geliyodu saat.kac saat gezdim dolastim kucagimda tasidim hatirlamiyorum.cok agladi yavrum.bugun daha iyi ilaclarini duzenli kullandikca toparliyor.rabbim cumlemizin evladina saglik versin.bana gecsin butun hastaliklari diye cok dua ettim.
benden boyle simdilik diyete gelince dun aksam bogazimdan dogru duzgun lokma gecmedi tabi.bugun daha iyi oldugundan oglum bende iyiyim.sabah klasik kahvalti oglen yarim simit yine hastanedeydik.aksam da taze fasulye ve salata.
kusura bakmayin kizlar biraz uzun yazdim sanirim icimi dokmek istedim
bence ruyalarimizda hep birlikte gun yapalim o zaman hic acikmayiz gun boyukızlar bende rüyamda neler yedim neler börekler pastalar..rüyamda kermes gibi bir yerdeydim ne yedim ama sabah uyandığımda karnım toktu
Çok teşekkür ederim.Bugün daha iyi zaten çok şükür.Cok gecmis olsun insallah kisa surede toparlar
bence ruyalarimizda hep birlikte gun yapalim o zaman hic acikmayiz gun boyu
bugun simdiye kadar yediklerimi yaziyim
sabah 1 patates 2 kasik lor peyniri 5 zeytin 5 ceri domates
arada 2 salatalik
oglen simit ve bir bardak cay malesef cay sekerli accik
az sonrada 1 elma yiycem
Normalde hic cay icmem bugun ayran alma sansim olmadi o yuzden cay ictim yaninda sevmedigimden sekersizde icemiyorumÇok teşekkür ederim.Bugün daha iyi zaten çok şükür.
Menün güzel görünüyor.Hafif besleniyorsun benim gibi.Herşeyden yerim ama az yerim'dir benim mantığım.
Çaydaki şekeri tamamen bırakma şansın yok mu? 2 küp şeker 1 dilim ekmek yerine geçiyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?