- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
Bana göre sağlıklı.Ayda 2 kilo verilse zaten yılda 24 kilo eder.Ayda 2 kiloda haftada 500 grama tekabül eder.Gayet mantıklı.Zaten zayıflama işini uzun vadeye yaymakta fayda var.kızlarr bısey soracagım,
1 sene ıcınde 20-30 kılo vermek saglıklı mı sızce?
yoksa daha mı az verılmelı
Ayni benim gibi olmussun canim bende hamileyken hic asermem ama emzirme donemi siserdim hele bide emzirmeden kesince eyvah eyvah en korktugum donem iki cocugumdada o donem de aldim kilolarimi ogluma hamile kaldigimda 75 tim dogumdan hemen sonra 85emzirmeden kesince 95 oldum kizimda dogum sonrasi 95 emzirmeden kesince 115 e kadar ciktim ve bu hale geldim
:) valla özür canlarım ya tomurcuğum senide yordum 2 kez yaptın listeyi benim yüzümdenama söz haftaya erken bildiricem :)
canım valla kilo verdiysem emin ol mutfak tartım sayesinde bak dayımlardayken tartamadm ve 3 gündür hiç kilo verememişimçok farketti eve koşup tartıma sarılasım geldi bi an :)
şahanesin canım çok iyi kilo verdin valla kutlarım seni .
kızz sn nerde oturuyon ben izmirdeyim sen nerelisin keşke izmir olsan bende diyetisyenine giderdim valla çok iyi olurdu öyle diyetisyen herkese lazım :)
hepimiz oyleyiz canım yaaa . ah o can sıkıntıları olmasa daha çok kilo vericez
ah canım benimmmm aferim kız iyi dayanmışsın ben olsam götürürdüm ucundan azcık :)
yedikten sonra kızsak ne çare canım. yarın biraz daha dikkat edersin canım benim :)
Hadi dışarıda guzel giyinemiyoruz. Inanin ben evde de öyleyim. Hosuma giden pijama takimlarini giyemiyorum.sinir oluyorum. Bol bol pijama blie denmeyecek seyleri giyiyorum... 75 iken giydigim bir suru kıyafetleri saklıyor um. Kac sene oldu. 4 sene oldu. Ama inat ettim onlara gireceğim... 68 de yeni kıyafet ler alacağım.
Ahhh ahhh kışlık ları cikardım da icim yine yandı.
boyunun avantajıı :)ben 85 kılo olmama ragmen 46 gıyıyorum mesela
Cok iyi bence hic ekmek yememissin diyetisyeninin onerisimi birde tavuklu bulgurlu salatanin tarifini verebilirmisin canimHerkese merhaba, bugünkü menüm:
Sabah=
Mantarlı omlet
1 kk light peynir
salatalık
Öğle=
Tavuklu salata
Ayran
Ara=
1 adet kuru erik
Ara=
1 kupa limonlu yeşil çay
6 adet çiğ fındık
1 adet gün kurusu
Akşam=
İsmini bilmiyorum ama diyetisyenimin verdiği tavuklu bulgurlu bir salata
3 yk light yoğurt
Ara=
1 kupa kiraz saplı form çay
Leslie ile 5 mile yürüyeceğim kızım uyuduktan sonra.
İyi gittim sanırım bugün :)
Genlerime teşekkür ediyorum zaten
Benim bebeğimin de boyu yaşıtlarına göre uzun gidiyor. Anne 1.78 Türk, baba 1.95 Rus, bizim kız nasıl olacak çok merak ediyoruz :)
Cok iyi bence hic ekmek yememissin diyetisyeninin onerisimi birde tavuklu bulgurlu salatanin tarifini verebilirmisin canim
afet olacagı kesın canım :)
senın de Turk standartlarına gore baya uzun boyun masallah :)
Canım kaç beden giyiyorsun ki şu an? Kilon çok fazla değil çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?