1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Midem bulanıyor suan iğrenç bir duygu şu aşırı tokluk

Sabah
bülbülyuvasi tatlisini bilirsiniz onun boyutunda börek 2zeytin cay
Oglen
Bi tabak kurutulmuş sebze yemegi bir tabak 1 parca tavuk Göğsü
Aksam
Yine kurutulmuş sebze yemeginden yedim ekmeksiz baska seylerde vardi ama bugun kendimi biraz sikmak icin yememistim bide ne olduysa sonra oldu zaten sinirimi bozan şeyler yaşadım yarim kır pidesu 2 kucuk borek ekmek ve peynir pismaniye yarim çikolata iyyyy midem bulandı sayarken

bizim sorunumuz bu zaten kızlar,hep sınırlıyken yada moral bozukken yemek yıyoruz.
soyle boralım bozulunca bır gun ıstahım kapansa ne olurdu sankı :)
kızlarr benm de canım o kadar tatlı cekıyorkı..
valla sırf soz verdım dıye ucundan bıle yemıyorumm.
haftaya yıyeceğimm ama :)
gecen haftanın sonuncusu olarak ceza olsun bana ohhhh

Pisman olma canim olan oldy zaten... zevkle yeseydin bari yarin tekrar motivasyonunu bozmadan devam et diyetine tamam mı
hepimiz ayni ataklari yaşıyoruz

Bu kiloda olmamin nedeni zaten zevk alarak yememek .. hepbirşeylerin ocunu yemekten almak ister gibi yiyorum r

Bu kiloda olmamin nedeni zaten zevk alarak yememek .. hepbirşeylerin ocunu yemekten almak ister gibi yiyorum r
Her insanin rahatlamak icin bi kotu aliskanligi olurmus . Kimi sigarayla ,kimi ickiyle,cocuksa altini islatarak ,parmak emerek vs .vs. maalesef bizimkide yemek yemek ,,onemli olan bunun farkinda olmakmis ve o an icin rahatliyacagimizi ama sonra daha cok sorun yasayacagimizi dusunmek gerekirmis ..tabi unutmassak

Kızlarr İstanbulda yasıyorsanız gıttıgınız dıyetısyenın adını ve hangı hastanede oldugunu yazar mısınız?
Belkı bana gore bır dıyet lıstesı yazarsa ona uyabılırım.Gıttıgım dıyetısyenın lıstesıne uyamıyorum cunkuu.

Herkese iyi aksamlar bugun cok yogundum o yuzden her ogunden sonra yazamadim ancak arada girip yazilanlari okudum buda benim buhunku listem
Sabah 1 tost yanina taze sklmis portakal suyu yani cok kotu bir karisim yaptim of of
Arada 1 adet domates 1 adet salatalik
Oglen 1 tas mercimek corbasi 1 tas bulgur pilavi ve salata
Arada 1 elma
Aksam bulgur pilavi cacik
Azsonrada 1 tas yogurt yiycem

Olsun canim sakin moralini bozma yarin ben bugunu telafi ederim diye dusunki ki edebilirsinde vucudun gerilmesin
Bu benim fikrim ama bence insan kendine en uygun beslenme seklini kendi olusturur yapini sana dokunan seyleri en iyi sen bilirsin vucudunu dinlersen .mesela benim bugunku beslenmem saglikli gibi gorunuyor ama aslinda cok ama cok hataliydi benim bunyem icin.

Evet bende bugun ufaktan spora başlayayım dedim ama 30 dk kadar yaptım da sezeryan daha 3 ay oldugu icin bacak çalıştığım zaman ağrıdı dikislerim...
anladim ki daha erken spora ve tek yapacağım aktivite yürüyüş. O da esim evde oldugu zaman. Cok yogun çalışan bir meslek grubunda da

canım bende sezeryan doğum yaptım banada doktorum 6 ay ağır spor yapma demişti dikkat et canım ...

bu arada hayırlı geceler arkadaşlar kızım gecenin 4 ünde uyandı kalkmışken bende yemek yedim oruç tutucam inş. öncelikle dünkü menümü yazayım
öğle yemeği
170 gr kadar taze fasulye
45 gr ekmek
1 bardak ayran

akşam
1 kase çorba
200gr taze fasulye
30 gr ekmek
dün akşam eşimde beni sinir etti ama diyetimi bozmadım gidip yatmayı tercih ettim...
az önce oruç için kahvaltı yaptım
2 haşlama yumurta
40gr peynir
80gr ekmek
yarın fincandan biraz fazla çay...

Günaydın arkadaşlarım,
Dün akşam bende ipin ucunu kaçırdım biraz.Aslında akşam yemeğimde sorun yoktu yarım porsiyon kuru fasulye 3 yemek kaşığı kavurma ve bol salata yemiştim.Ne olduysa ondan sonra oldu kestane yaptı kayınvalidem.Normalde 6 tanesinin 1 dilim ekmeğe denk geldiğini bildiğim için en fazla 5 tane yer kalkardım ama dün nerdeyse 20 Ye yakın belki de daha fazla kestane yedim
Kendime inanamıyorum.Durduramadım bi türlü yemeyi ki öyle aman aman da sevmem kestaneyi.Sonra düşündüm ki ben kendimi tatlılardan yada bir takım ödüllerden mahrum bıraktım.Ağzıma 1 lokma çikolata tatlı atmadım.Sanırım onun eksikliğini yaşadı vücudum.Bundan sonra kendime haftada 1 gün sütlü tatlı ödülü koyucam.Böylelikle zamansız saldırmalarımdan kurtulmuş olurum.
Bu sabah kahvaltıda 1 adet etimeğin üzerine beyaz peynir sürüp 1 tane de salatalık yedim yanında.Bugün dünü telafi etmek için biraz daha dikkat etmeyi düşünüyorum.

Sen ucuz kurtarmissin bence cok da kotu bir kacamak degil
Yani benimki gibi kotu gıdalar değil en azından
Bende bugün dünü telafi etmeye soz verdim size de soz veriyorum
Bugün sabah menum şöyle
Melemen 3 kaşık kadar
Cokelek salatası fatmanin verdigi olcunun yarısı
2 zeytin
Ekmek yok şekersiz çay

Midem bulanıyor suan iğrenç bir duygu şu aşırı tokluk

Canım hepimiz dönem dönem duygusal açlık yaşıyoruz ki sinirini bozan bir durum olmuş ve kendini yemeye vermişsin.Önemli olan bunun farkında olman ve pişmanlığın.Toparlarsın merak etme.Yediklerini kalori hesabına vursan belki fazla bile değildir.Kahvaltın ve öğlen yemeğinde bi sorun yok çünkü.Gel gitler yaşayarak kurtulacağız bu kilolardan.Bugün daha hafif beslenerek detoks yap kendine.Daha iyi hissedeceğinden eminim :)

Aksam yemegim resim cekemedim gozum dondu resmen
2kepcee mercimek corbasi
8 yk pirasa yemegi
4yk kavurma
2-3 yk patates puresi ( yemeyeydim iyiydi)
Bence iyi ki de yemişsin püreyi.Etlerin yanında önerirler genelde.Ekmek de olmadığına göre güzel bir menü olmuş canım afiyet olsun :)

Castle sen de dengeli besleniyorsun menünü beğendim.Ara öğünlerini de atlamaman dikkatimi çekti.Bu şekilde devam edersen güzel kilo verirsin

Son düzenleme:
Afiyet olsun milad'cım.Dün geride kaldı yolumuza devam ediyoruz hiç yaşanmamış gibi kaçamaklar ...
O kestane bende öyle bir şişkinlik yaptı ki gece 1 e geliyodu uyuyamamıştım daha.Hafta arası tartılmadım hiç ama bu hafta kilo veremediğimi düşünüyorum.Aslında yürüyüş ve diyetime dikkat ettim ama öyle bi görünüm var vücüdumda.Adetim de gecikti yine herzamanki gibi.Belki onun etkisidir.Umarım almamışımdır ama verdiğimi de düşünmüyorum. Bende bugün daha hafif beslenicem, yeşil çay ve bitki çaylarıyla biraz harekete geçirmem lazım kendimi.Bİkaç gündür yeşil çayımı aksattım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…