- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
çok haklısın diyette yeşilçay çok önemli bende içmediğim zaman ya veremiyoruum yada artı çıkıyorum ..vc ye bile çıkmıyorum içmediğim zaman ama içinceden vc den çıkmıyorum :)Afiyet olsun milad'cım.Dün geride kaldı yolumuza devam ediyoruz hiç yaşanmamış gibi kaçamaklar ...
O kestane bende öyle bir şişkinlik yaptı ki gece 1 e geliyodu uyuyamamıştım daha.Hafta arası tartılmadım hiç ama bu hafta kilo veremediğimi düşünüyorum.Aslında yürüyüş ve diyetime dikkat ettim ama öyle bi görünüm var vücüdumda.Adetim de gecikti yine herzamanki gibi.Belki onun etkisidir.Umarım almamışımdır ama verdiğimi de düşünmüyorum. Bende bugün daha hafif beslenicem, yeşil çay ve bitki çaylarıyla biraz harekete geçirmem lazım kendimi.Bİkaç gündür yeşil çayımı aksattım.
günaydın canımGünaydın kizlar
Valla şu an yaptım içiyorum yeşil çay kahvaltını yaptıysan sen de yap hadi içelim beraberçok haklısın diyette yeşilçay çok önemli bende içmediğim zaman ya veremiyoruum yada artı çıkıyorum ..vc ye bile çıkmıyorum içmediğim zaman ama içinceden vc den çıkmıyorum :)
Afiyet olsun milad'cım.Dün geride kaldı yolumuza devam ediyoruz hiç yaşanmamış gibi kaçamaklar ...
O kestane bende öyle bir şişkinlik yaptı ki gece 1 e geliyodu uyuyamamıştım daha.Hafta arası tartılmadım hiç ama bu hafta kilo veremediğimi düşünüyorum.Aslında yürüyüş ve diyetime dikkat ettim ama öyle bi görünüm var vücüdumda.Adetim de gecikti yine herzamanki gibi.Belki onun etkisidir.Umarım almamışımdır ama verdiğimi de düşünmüyorum. Bende bugün daha hafif beslenicem, yeşil çay ve bitki çaylarıyla biraz harekete geçirmem lazım kendimi.Bİkaç gündür yeşil çayımı aksattım.
içelim güzelleşelim bende yaptım demleniyorValla şu an yaptım içiyorum yeşil çay kahvaltını yaptıysan sen de yap hadi içelim beraber
Günaydın kizlar
Valla şu an yaptım içiyorum yeşil çay kahvaltını yaptıysan sen de yap hadi içelim beraber
Tamam canım onu da alırım en kısa zamanda.Bende bugün ara ogun yapmadan aralarda bitki cayi içmeyi düşünüyorum form, mate ve yesil caylarla zarari gidermeye çalışayım bari
Bugün ekmek de yok
Şişkinlik konusunda mate cayi cok iyi tomurcugum en azindan bana iyi geliyor tavsiye ederim
canım senle boyumuz ve başlangıç kilolarımız hemen hemen aynı yaza daha çok var eğer istikrarlı bir şekilde devam edersek hepimiz birbirimize desteğini kesmeden hedeflerimize ulaşıcaz bence 48 bedendende aşağılara düşersin inşşş..sende kendinmi dikiyorsun kıyafetlerini..kızlar ne yapıp ne edip yaza kadar bu elbisenin içine girmem lazım çok begendim ilk iş bunu dikicem kendime .tabi yeşili yada kırmızısını
Eki Görüntüle 1281193 hepiniz 40 lı bedenlerden bahsetmişsiniz ben 56 bedenim 48 e bile düşsem bayram edicem
Günaydın arkadaşlarım,
Dün akşam bende ipin ucunu kaçırdım biraz.Aslında akşam yemeğimde sorun yoktu yarım porsiyon kuru fasulye 3 yemek kaşığı kavurma ve bol salata yemiştim.Ne olduysa ondan sonra oldu kestane yaptı kayınvalidem.Normalde 6 tanesinin 1 dilim ekmeğe denk geldiğini bildiğim için en fazla 5 tane yer kalkardım ama dün nerdeyse 20 Ye yakın belki de daha fazla kestane yedim
Kendime inanamıyorum.Durduramadım bi türlü yemeyi ki öyle aman aman da sevmem kestaneyi.Sonra düşündüm ki ben kendimi tatlılardan yada bir takım ödüllerden mahrum bıraktım.Ağzıma 1 lokma çikolata tatlı atmadım.Sanırım onun eksikliğini yaşadı vücudum.Bundan sonra kendime haftada 1 gün sütlü tatlı ödülü koyucam.Böylelikle zamansız saldırmalarımdan kurtulmuş olurum.
Bu sabah kahvaltıda 1 adet etimeğin üzerine beyaz peynir sürüp 1 tane de salatalık yedim yanında.Bugün dünü telafi etmek için biraz daha dikkat etmeyi düşünüyorum.
insallah canim .evet ben bayan terzisiyim kendime ve disariya dikiyorum kilolarimin bi nedenide makina basinda oturmakcanım senle boyumuz ve başlangıç kilolarımız hemen hemen aynı yaza daha çok var eğer istikrarlı bir şekilde devam edersek hepimiz birbirimize desteğini kesmeden hedeflerimize ulaşıcaz bence 48 bedendende aşağılara düşersin inşşş..sende kendinmi dikiyorsun kıyafetlerini..
http://www.endokrinoloji.com/besin_degisim_listesi.html
Tamam kizlar gogle amcaya sordum burda varmis 1 dilim ekmek 1 cay bardagi leblebiye esdegermis ikindi ara ogunumde yerim aksamada 1dilim ekmek yarim
Selam kızlar,
Kızım anneanne ve dedesiyle gezmelerde ben de bu hafta sonu işe gitmedim ama evden çalışıyorum. Çalışma odamdan bütün abur cuburları uzaklaştırdım :) Bergamotlu yeşil çay yaptım şimdi onu içiyorum.
Bu haftayı sıfır kaçamakla atlatmak istiyorum.
Diyetisyen gunun degilmi bugün canım vaz mi gectin yoksa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?