1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

çok haklısın diyette yeşilçay çok önemli bende içmediğim zaman ya veremiyoruum yada artı çıkıyorum ..vc ye bile çıkmıyorum içmediğim zaman ama içinceden vc den çıkmıyorum :)

Ben de yeni uyandım tabi uyumak denirdi buna canavarlarala. ... şimdi kuru kaysi Ve bol su icecegim ve komsu ya kahve içmeye kahvaltımı eşim uyaninca yapacağım

çok haklısın diyette yeşilçay çok önemli bende içmediğim zaman ya veremiyoruum yada artı çıkıyorum ..vc ye bile çıkmıyorum içmediğim zaman ama içinceden vc den çıkmıyorum :)
Valla şu an yaptım içiyorum yeşil çay kahvaltını yaptıysan sen de yap hadi içelim beraber

Bende bugün ara ogun yapmadan aralarda bitki cayi içmeyi düşünüyorum form, mate ve yesil caylarla zarari gidermeye çalışayım bari
Bugün ekmek de yok
Şişkinlik konusunda mate cayi cok iyi tomurcugum en azindan bana iyi geliyor tavsiye ederim

Tamam canım onu da alırım en kısa zamanda.
Bende tuvalete çıkma sorunu olanlar için a101 de satılan mest form çayı öneririm.Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine aldım.Gerçekten çok işe yarıyor.İçinde sinameki,barut ağacı kabuğu,rezene,ısırgan yaprağı,huş ağacı,ardıç meyvesi,civanperçemi,kuşburnu ve akdiken meyvesi var.
Sürekli de içmemek gerekiyor tabi.Bu sefer de hiç çıkamamaya başlıyorsun.Ben o yüzden problem yaşadığımda haftada 1 veya 2 tane içiyorum hemen akşamına yada ertesi gün etkisini gösteriyor

canım senle boyumuz ve başlangıç kilolarımız hemen hemen aynı yaza daha çok var eğer istikrarlı bir şekilde devam edersek hepimiz birbirimize desteğini kesmeden hedeflerimize ulaşıcaz bence 48 bedendende aşağılara düşersin inşşş..sende kendinmi dikiyorsun kıyafetlerini..

Selam kızlar,
Kızım anneanne ve dedesiyle gezmelerde ben de bu hafta sonu işe gitmedim ama evden çalışıyorum. Çalışma odamdan bütün abur cuburları uzaklaştırdım :) Bergamotlu yeşil çay yaptım şimdi onu içiyorum.
Bu haftayı sıfır kaçamakla atlatmak istiyorum.

Canım iyi fikir bence. Benim diyetisyenim iyi kilo verdiğim haftalarda, bu hafta canın sütlü tatlı istediyse eğer bugün öğle yemeğinden sonraki arada yiyebilirsin diyor.

insallah canim .evet ben bayan terzisiyim kendime ve disariya dikiyorum kilolarimin bi nedenide makina basinda oturmak

Diyetisyen gunun degilmi bugün canım vaz mi gectin yoksa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…