evet zaten kutusunda stevia bitkisinin resmi var.tatli ve kek yapmak icin toz halide var bir tablet 2 kup sekere es deger.bir tablet yetiyor bir fincana. Bir tablet 0,13 kalori. Bir kup seker 20 kalori. Kalori hakkimi kup sekerle ziyan etmek istememiçeriği stevia bitkisinden olan tatladırıcılardanmı acaba ...bende kullansammı kullanmasammı kararsız kaldım zaten çok çay içen biri değilim ama şekersiz içmeyide sevmiyorum
İlac kullaniyomusun insulin direnci icinayy ınsallah hepımız ıstedıgımız kıloya ulasırız canlarr:)
benım metabolızmam pek hızlı değıl malesef kılo alıp vermekten durdu.
ama elımden gelenı yapacagım.50 lı kılolar olmasa bıle 60 ları gorecegım ınsallah zamanla:)
benimde cocuklari gorup getirmem yetiyor birde spor yaptim mi pert oluyorum sanki o zaman vucudumda direniyo gibi geliyo tarida arti cikiyorum en iyisi az olsun devamli olsun bu duzen yetiyo banaevet çocuk olunca düzeni onlara göre ayarlamak zorundayız bende akşamları eşim eve gelince yemekten sonra spor yapıyorum
canim bence kullanma cunku dogal degil diye biliyorum ilerleyen zamana miyom kist vs yapyo bi yakinim 20 yildir kullaniyordu doktor tavsiyesiyle hemde.gecen yil rahimini aldilar .ondan midir bilmem ama beni cok kprkutuyor tatlandiricilar.cok acik ic limonlu ic amasekerli icmeiçeriği stevia bitkisinden olan tatladırıcılardanmı acaba ...bende kullansammı kullanmasammı kararsız kaldım zaten çok çay içen biri değilim ama şekersiz içmeyide sevmiyorum
İlac kullaniyomusun insulin direnci icin
yok canım kullanmıyorumm ılac
bu arada kızlar protrın agırlıklı beslendıgım ıcın ve cok su ıctıgım ıcın bobreklerım agrıyo.
aslında sebzemı de etımı de normal oranda yıyıorum.suyu fazla ıctıgım ıcın agrıyo sanırım.3 lt tavsıye edıyo ama doktorlar suyu.ben de zaten sevıyorum su ıcmeyı zorla ıcmıyorumkı.nıye zorluyo bobreklerımı anlamıyorumm
Kizlar kermese gittim geldimyagmur yagiyor ilk kez yagmurlu havada araba surdum cok mutluyum kendime guvenim geliyo dahada iyi olucam ins.
Ve kendime yiyecek hic bir sey almadim sadece cocuklarima sac boregi aldim ogle yemegi icin ,,ama icli koftede gozum kaldi kesin yerdim dayanamazdim :) cok mutluyum cok
Canim bi dahiliyeciye git kilo vermek istedigini soyle o gerekli tahlilleri yapip sana kilovermeni kolaylastiracak metformin icerikli ialc verir insulin direncin kirilsin diye belki tiroidlerinde normal calismiyor olabilir ..burda y20 yasinda bi tanidiga verdi kiz 40 kilo verdi tabi sporve diyette yapti bobreklerindede bi sorun olabilir ,ben karatay diyeti yaparken cok yasiyordum o sikintiyi asiri protein gercekten cok yoruyoyok canım kullanmıyorumm ılac
bu arada kızlar protrın agırlıklı beslendıgım ıcın ve cok su ıctıgım ıcın bobreklerım agrıyo.
aslında sebzemı de etımı de normal oranda yıyıorum.suyu fazla ıctıgım ıcın agrıyo sanırım.3 lt tavsıye edıyo ama doktorlar suyu.ben de zaten sevıyorum su ıcmeyı zorla ıcmıyorumkı.nıye zorluyo bobreklerımı anlamıyorumm
Canim bi dahiliyeciye git kilo vermek istedigini soyle o gerekli tahlilleri yapip sana kilovermeni kolaylastiracak metformin icerikli ialc verir insulin direncin kirilsin diye belki tiroidlerinde normal calismiyor olabilir ..burda y20 yasinda bi tanidiga verdi kiz 40 kilo verdi tabi sporve diyette yapti bobreklerindede bi sorun olabilir ,ben karatay diyeti yaparken cok yasiyordum o sikintiyi asiri protein gercekten cok yoruyo
Haklısın beğendiğim modelin 44 e kadar olani olur genelde ve sonuc da hep hüsran olur benim için. Cok zzor ya begendigimin icine giremeyip de içine sigacagim seyi aramak.. benim de ilk hedefim 44 şuan 48 giyiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?