1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Günaydın hanımlar,hayırlı cumalar

Dün akşam menüm
1 tabak kuru fasulye
2 yemek kaşığı kavurma
Kıvırcık salata

45 dk. yürüyüş

Da da da dan veee 1000. Mesajı atan sansli uyemiz tomurcukkk oluyor malesef hediyemiz yok ama:)

Günaydınn canlarrr :)
hem fıstık olunca da 1 sene koruyalım beraberrr :)
bu arada kızlar ben de arkadaslarla foto cektırmıstım yıne yarım dunya cıkmısım moralım bozulduuu.
yasım genc oldugu ıcın dıger yasıtlarım gıbı 50 lerı gormek ıstıyorumm ben deee.
bu arada aranızda tek bekar ben mıyım yahuu ,evde kaldım galıbaa

Anam sabah sabah amma hareket yaptim 4 kez indim ciktim 4. Kata kiz kitabini untmus oglan bilmemneyini yok bime gittim aspirin gelmis almayapasta istediler kermesten koskos malzeme aldim geldim pasta yaptim birazdanda kermese gitcem iyiki bugune denk geldi yoksa dayanamaz hupletirdimm mamalari

Canim hem kucuksun hem bekarsin metebolizman hepimizden hizli calisiyordur .e coluk cocuk engelinde yok istedigin zaman spor yapma sansin var hadi bi sicra hepimizden cokverirrsin eminim buna

Eki Görüntüle 1279552 Gunaydin baciskolar
Bugun erkenciyim uyandim ve uyku tutmadi aciktim bende oruc tutmaya karar verdim malum ramazandan kalma borclarim var bi 10 gun nasip olursa tutmayi dusunuyorum umarim diyatimi etkilemes

Allah kabul etsin canım inş..benimde var tutmam gerekenler geçen sene ramazanda hamileydim tutamadım günler kısalmışken bende tutmaya başlıcam inşş..

hayırlı cumalar olsun inş. arkadaşlar bu sabah güne biraz moralim bozuk başladım 3 gündür tartılmıyordum sabah tartıldım yerinde sayıyor kilom gerçi regl olucam bu gün yarın olur ondanmı kaynaklanıyor acaba ama yinede pes etmiyorum ve diyetime devam ediyorum tabiki sporada...
akşam sporumu kızım yediklerini kusarak sabote ettionu ve etrafı temizlerken spordan daha çok yoruldum dün akşam menüm
2 köfte
1 kase şehriye çorbası
20gr ekmek....

Canim hem kucuksun hem bekarsin metebolizman hepimizden hizli calisiyordur .e coluk cocuk engelinde yok istedigin zaman spor yapma sansin var hadi bi sicra hepimizden cokverirrsin eminim buna

evet çocuk olunca düzeni onlara göre ayarlamak zorundayız bende akşamları eşim eve gelince yemekten sonra spor yapıyorum

wetu16 .!.:
arkadaşlar aranızda şeker yerine tatlandırıcı kullanan varmı acaba...

Hayır canim ben kullanmıyorum ama tatlandirici ile tatli nasil olur diye merak ediyorum

Bu da benim kahvaltım
9 da
4 tane küçük kuru kaysi
su
saat 11 de
1 yumurta
Peynir (maalesef ölçü koymakta zorlanıyorum)
domates, salatalik, maydanoz
1 cay kaşığı çikolata

veee yemekten once 1 bardak ılık sirkeli su ictim yatarken de icecegim
gunde 1 bardakta yesil cay
bunlar rutinlerim olacak artık

Hayır canim ben kullanmıyorum ama tatlandirici ile tatli nasil olur diye merak ediyorum

bende şimdi nette araştırıyordum eskiden çok kullanırdım en son 2 sene önce splenda kullanıyordum sadece çay felan için ama kavanoz toz olanlar var pişirmeye uygun tatlandırıcılar bunlarla hiç tatlı felan denemedim bende merak ediyorum

Ay hergun tartilan ben nerede ise 1 haftadir tartilmiyorum. Bu arada kizlar ben 21 gunluk bir yarisma var ya oaraya da katildim. Carsamba gunu maalesef kahvaltidan sonra tartilanildim. 92.1 ile orada basladim..... yarismanin birmesi 12 kasima denk geliyor. Ben de 15 kasima 85 olacagim inşallah

Ta
canım hangi tatlandırıcıyı kullanıyorsun..
Takita isimli tatlandiriciyi.esimin is arkadaslari(psikiyatr) seker naturel olmadigi icin takita kullaniyor.benkm annemde senelerce sakkarin kullandi.sonra tamamiyle bıraktı. Bence tadi sekerden daha iyi ve kalorisi dusuk yurt disinda 0 kalori olan varmis ama maalesef suan ulkemize gelemedi.

Ben hem çocuk hem ev hem es hem de surekli ders calismak zorunda oldugum icin surekli cay kahve icerim.sekersiz icemiyorum.

içeriği stevia bitkisinden olan tatladırıcılardanmı acaba ...bende kullansammı kullanmasammı kararsız kaldım zaten çok çay içen biri değilim ama şekersiz içmeyide sevmiyorum

ayy ınsallah hepımız ıstedıgımız kıloya ulasırız canlarr:)
benım metabolızmam pek hızlı değıl malesef kılo alıp vermekten durdu.
ama elımden gelenı yapacagım.50 lı kılolar olmasa bıle 60 ları gorecegım ınsallah zamanla:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…