- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
Valla şu an yaptım içiyorum yeşil çay kahvaltını yaptıysan sen de yap hadi içelim beraber
içelim güzelleşelim bende yaptım demleniyor
Beni bekleyin yapip geliyorum size katilayim:)
Selam kızlar,
Bergamotlu yeşil çay yaptım şimdi onu içiyorum.
.
DİYET GÜNLÜĞÜ NEDEN BAŞARILI OLUYOR-DİYETİSYEN DİLARA KOÇAKKizlar ben bi diyet gunlugu yaptim ajandadan hergun kilomu yedigimi ictigimi orayada yaziyorum birde gogus-bel-kalca olcumu kizlar 8 kilo verdim gogusten 10 belden 5 kalcadan 10 cm incelmisim cok mutluyum aynada pek farkedemiyo insan .olcu yazinca baya fark etmisim .bide gobegim kalcam baya yumusadi ordan farkediyorum
Amma uzun yazdım içimi döktüm. Istiyorum ki herkes zayiflasin
Selam kizlar bende katilabilirmiyim 20kilom var vermem gereken ama tek başıma beceremiyorumm
senle ortak bir nokta daha çıktı meslektaşızinsallah canim .evet ben bayan terzisiyim kendime ve disariya dikiyorum kilolarimin bi nedenide makina basinda oturmak
Hosgeldin arkadasimSelam kizlar bende katilabilirmiyim 20kilom var vermem gereken ama tek başıma beceremiyorumm
evet bende begendigim modelleri cok ucuza mal edebiliyorum .ama iki cocukla dikis beni strese sokuyo hic istemiyorum disariya dikmeyi ama kiramiyorum cok yakinlarima dikiyorum o bile bunaltiyo .kiziminda okula baslamasiyl oldu bu stressenle ortak bir nokta daha çıktı meslektaşızbende bayan terzisiydim ama evlenince bıraktım 2 senedir dışarıya dikmiyorum..terzi olmanın dezavantajından biride beden bulamasak bile istediğimiz kıyafeti dikebilmek kilo alıp kıyafetim dar geldiğinde hemen yenisini dikiyordum o yüzden dolabımda her beden kıyafet var çok kilo alıp verdiğim için...kilo verirsemde hiç kıyafet sıkıntısı çekmicem ayy yeterki vereyimde....
Canım iyi inşallah aksami da hafif atlatan tamamdır
ah ah hepimiz seni çok iyi anlıyoruz canım. hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz... ama seneye herşey değişmiş olucak. koskoca bir senede neler gidicek hayatımızda kaç kilolar çıkıcak vucudumuzdan ve tabiki yeni yeni kıyafetler giricek dolabımıza. sabretmeliyiz. daha ne kadar olduki sanki şurda 2 3 hafta hatta 2 3 ay bile az kalıyor 1 senenin yannda zamanla olucak biliyorum. hiççç moralimizi bozmuyor devam ediyoruz diyetimize sporumuza. ancak bu şekilde başarabiliriz. ancak bu şekilde istediğimiz hatuna dönüşebiliriz. ben inanıyorum arkadaşlar. gün gelicek bozucaz diyetimizi sonraki gün devam edicez.en önemliside devam etmek. 2 3 gün 1 hafta 10 gün sonrada aylarca bıraktıkta diyetlerimizi öylelikle almadıkmı bu kiloları. kilo alırken diyet yaptıkmı arada bir kaçamak yaptıkmı? hayır. şimdiki gibi dikkat etseydik başta ara ara olsaydı kaçamaklarımız günlük bozulsaydı kararlarımız bu durumda olmazdık. o yüzden bir gün kaçamak önemlli değil. bir gün diyeti bozmak önemli değil. sadece 10 kilo verceğimize 8 kilo vericez belki ama vericez ya önemli olan o. sabredin kızlarrr inanın başarıcaz...Ben aksam yemegi yemicem canim istemiyorken hazır yemiyeyim dedim:) bu firsati kacirmamaliyim..
Belki bir elma nbir bardak sut icerim birazdan
1saat yurumeye karar vermiştim ki esim öğleden beri gel kaldırip tasiyalim dedigim koltugu kaldırmaya 26. Dakikamda bir akrabayla cikageldi bolmek zorunda kaldım
Kisu bandinin uzerindeyken boy aynasindan kendime baktim ve ben neymisim daha iyi gördüm
Gogusler midemle midem karnimla Birleşmiş.
Zaten kalca ve basende hic bir kıvrım kalmamis tam bir kilolu erkek goruntusu igrendim kendimden kadinligimdan utandim bu boyle gitmez
Daha siki karar aldim kendime olan saygimi geri kazanmak için
Yediklerimin artik genelde küçük catalla yemege başladım daha gec bitiyor yemegim ve suyundan yememis oluyorum
Daha gec kalkicam artik masadan ve zevk alarak yemete çalışacağım cunku hırsız gibi yiyorum bunu farkettim boylecede gözüm doymasdan kalkmış oluyorum
En önemlisi desteğiniz arkadaslar moral bozulabilir motivasyon düşebilir birbirimize destegi esitgemeyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?