- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
Tebrik ederim canım.hayırlı sabahlar kızlarbu gün diyetin ikinci günündeyim ve tartıda 400 gr eksik çıktım ne kadarı yağdan gitti bilmiyorum ama 1 günde 400 gr baya motive etti beni ..
tşkler canımben biberiye içiyodum daha önceki diyetimde. yeşil çay ve yoğurtta etkili
çok olmamış ama 3 dilim ekmek fazla gelebilir bence onun yerine yoğurt yeslm kızlar
kahvaltım çökelek salatası 2 dilim ekmek ve yeşilçay
ara : 1/4 nar ,1 kare bitter ,1 fincan sütlü türk kahvesi (yarısu su ile yaptım)5 fındık
biraz çok mu olmuş ne
öğlen
birazdan yiycem
kabak yemeği yoğurt 3 dilim kepek ekmeği
tşkler tomurcuk bu msj beni iyice motive etti inşallah bu hafta hepimiz güzel sonuçlar elde ederizTebrik ederim canım.
Zaten listeye sonradan girenler çok iyi kilo verip mutlaka dereceye giriyorlar.
Sen de daha ilk günden 400 gr verdiğine göre haftaya bomba bir bildirimde bulunacaksın
Sadece ilk hafta girip bildirim yapıp bir daha hiç paylaşımda bulunmadığı ve diğer hafta bildirim yapmadığı için listeden çıkartıldılistemiste sınıf öğretmeni rumuzlu bir arkadaş daha vardı ayrıldımı o listeden?
hayırlı sabahlar kızlarbu gün diyetin ikinci günündeyim ve tartıda 400 gr eksik çıktım ne kadarı yağdan gitti bilmiyorum ama 1 günde 400 gr baya motive etti beni ..
ben biberiye içiyodum daha önceki diyetimde. yeşil çay ve yoğurtta etkili
listemiste sınıf öğretmeni rumuzlu bir arkadaş daha vardı ayrıldımı o listeden?
slm kızlar
kahvaltım çökelek salatası 2 dilim ekmek ve yeşilçay
ara : 1/4 nar ,1 kare bitter ,1 fincan sütlü türk kahvesi (yarısu su ile yaptım)5 fındık
biraz çok mu olmuş ne
öğlen
birazdan yiycem
kabak yemeği yoğurt 3 dilim kepek ekmeği
bu hesapta degisemiyorsun yeni bir rumuzla yeni bir hesap acabiliyorsun sadecekızlar bu rumuz ismimi değiştirebiliyormuyum?
Sadece ilk hafta girip bildirim yapıp bir daha hiç paylaşımda bulunmadığı ve diğer hafta bildirim yapmadığı için listeden çıkartıldı
Aynen öyle.Sabah çıkarken arkamdan bi annneee anne deyişi vardı buruk buruk içim parçalandıKızlar çok mutluyum :)
Normalde resmi tatillerinde çoğunda calışırım. Bu sabah hocam 1.5 gün tatil yap Zeynep Alina ile vakit geçir dedii :) Evime gidiyorum birazdan, gercekten ihtiyacım vardı. Çalışan anne olmanın en büyük zorluğu, yavrulara doyamıyoruz.
bugün daha iyisin benceGelelim banaaaaa
Sabah 8.30 gec kahvaltı yaptım canim istemedi basta
Tavada yumurta
Maydanoz bir dilim peynir
6 zeytin
Ara 10
Yesil çay
Oglen 12
3 kasik makarna
1 tabak salata
4 kasik yogurt
1 lt su simdiye kadar
Nasıl??
cııssssskızlarrr hamur ısınde zırvedeyım su an,annem bükme yaptı(bızım oralarda boyle derler:))yememem lazımmm,tadına bak falan dıyıp duruyo,valla yersem 2 tane yerım durdurun benıı :)
öyyqqq kötü şey o yeme sakın yiyince göbeğine yerleşeceğini unutma!kızlarrr hamur ısınde zırvedeyım su an,annem bükme yaptı(bızım oralarda boyle derler:))yememem lazımmm,tadına bak falan dıyıp duruyo,valla yersem 2 tane yerım durdurun benıı :)
kızlarrr hamur ısınde zırvedeyım su an,annem bükme yaptı(bızım oralarda boyle derler:))yememem lazımmm,tadına bak falan dıyıp duruyo,valla yersem 2 tane yerım durdurun benıı :)
Aynen öyle.Sabah çıkarken arkamdan bi annneee anne deyişi vardı buruk buruk içim parçalandıGörünmeden çıktım evden ama sesi geliyordu içeriden
Neyse ki bende yarın izinliyim de 1 tam gün oğluşumlayım
kızlarrr hamur ısınde zırvedeyım su an,annem bükme yaptı(bızım oralarda boyle derler:))yememem lazımmm,tadına bak falan dıyıp duruyo,valla yersem 2 tane yerım durdurun benıı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?