- 13 Eylül 2014
- 1.320
- 2.521
- 138
Canim sakıncası yoksa diyet listeni paylasirmisin
Kizlar bugünkü menum sabah bir kase tarhana corbasi bir dilim ekmek
Ara bir mandalin bir elma bir bardak süt
Öğlen bitmeyen ispanak yemegimden 4 kasik bir kase yogurt bir dilim ekmek
ARa bir muz kucuk kase puding
Yaaa ben bugun ne cok yemisimmm
Simdi kayinvalideme gidiyoruz yemeğe türlü yapmis ekmeksiz türlü yiycem az
Bugun suyu artirdim eskiye göre. Genede 2 litre olmadi daha bir program vardi biliyormusunuz su icmeyi hatirlatan???
Slm hanimlar nedense bugun psikolojik olarak cok hassas bir gundu dikislerim yogun sikildim biraz ondan herhalde canim acayip tatli istedi yedim ama dengeledigimi dusunuyorum ..
oglen
kabak yemegi
3 kasik yogurt
2 dilim ekmek
Ara 1 kk kadar helva
Aksam
Balik salata
Herkese merhaba
buda benim bugunku menum surekli disardaydim ondan baya dengesiz oldu bugun ama en azindan korktugum basima agelmedi yemek davetinden kacmayi basardim
sabah yulaf cilek kayisidan olusan muslim ve 1 tas yogurt
arada 1 mcsundae yedim
Oglen tavuklu sandvic icinde izgara tavuk roka yogurt sosu ve anlamadigim bir otla domates salatalik vardi yaninda diet kola ictim ve buyuk gunahim arkadasimin tabagindan patates kizartmasi yedim 15 tane
aksam yogurtdan baska sey yemem diyordum ama cok aciktimmbutun gun kosturmaktan sanirim dayanamayip yerim.
="wetu16, post: 37518579, member: 466452"]slm kızlar anca kızımdan vakit bulup geldim bu günkü menüm
öğle
1 yağsız gözleme
yarım fincan çay
arada yarım muz(50 gr kadar)
yarım mandelina
akşam
1 tabak az yağlı karnabahar(250gr)
50gr ekmek
100gr yoğurt
birazdanda yeşil çay içerim evde yoktu bu gün aldım çok sevmem ama içmeye çalışıcam...
Yani miktara gore değişir oyle bir olcum yok ama ben cocuklarim icin sik sik yapardim bebeklerken tuzsuz ve yagsiz
Kaynayan suya hatta biraz et veya tavuk suyu eklersen daha lezzetli oluyor biraz istegine gore sehriye at sehriyeler hafif kabarinca 1ç bardagi yoğurt 1 yumurta 1çorba kaşığı un ile blendirda cirp bu karisimin içine haslanan corbadan az az ekle ki ilisin karisim sicak olana kadar corbadan ekle ki yoğurt kesilmesin sonra sicak karisimi corbanin icine ekle biraz kaynasin sonra nanesini koy yine kaynasin tuzu altini kapadiktan 10dk sonra atabilirsin afiyet olsun
aksam sporumu da yaptim 40dakika bisiklet cevirdim dusumu alip cocuklari da yatirdim koltuga uzandim su an kendimi cok iyi hissediyorum
yok oyle nadyacim sokul bakalim neler yedin?? Bende dokulucem simdi merak etme bende fenaydim bu aksamkızlar kendıme sınırlıyım,sanırım bu haftanın sonuncusu ben olacagım
eger olursam yıne dıger hafta ıcın kacamak yapmayacagıma soz verecegım tabıkıı
bugun ne yedıgımı sormayın yanı o derece bozuldu dıyet
Ara
1sekerli bur turk kahvesi
Ara
Cay yaninda 1 kestane sekerli lokum
Aksam 2 tahta kepce etli bezelye yemegi 2 kasik pilav avuc ici kadat lavas ekmek
Ara
Yuruyusten sonea 1 büyük bardak pulbiberli kimyonlu ayran
Ara
Birsey yemeyecektim ama eşim yoldan çıkardıkayinvalidem Bursa'dan kestane şekerli lokumla düğün cerezi getirmisti 4 lokum bir avuc cerezde 8.30 da ggitti mideye :)
Neyse ama cok da pisman degilim telafi edilir inşallah
Haklisin nehir ben bugun ipin ucunu cok kacirdim bezelye+ ppilav+ekmek üçlüsü de hic olmadi farkindayim..Miladcım bezelye de karbonhidrat grubu yiyeceklerden, o yüzden yanında ekstra karbonhidrat almamak daha iyi olur kanımca.
Oylemiii bezelyeyi hep etli yapariz aslinda hic duymamistim tesekkurlerMiladcım bezelye de karbonhidrat grubu yiyeceklerden, o yüzden yanında ekstra karbonhidrat almamak daha iyi olur kanımca.
Oylemiii bezelyeyi hep etli yapariz aslinda hic duymamistim tesekkurler
Oylemiii bezelyeyi hep etli yapariz aslinda hic duymamistim tesekkurler
Haklisin nehir ben bugun ipin ucunu cok kacirdim bezelye+ ppilav+ekmek üçlüsü de hic olmadi farkindayim..
Ustelik bezelyenin icinde extradan havuc ve patates de varduben pilava hayir diyemiyorum ya iki kasikla kaldım diye kendimi tebrik ettim hatta
kızlar kendıme sınırlıyım,sanırım bu haftanın sonuncusu ben olacagım
eger oger hafta ıcın kacamak yapmayacagıma soz verecegım tabıkıı
bugun ne yedıgımı sormayın yanı o derece bozuldu dıyet
Tambakcim telefon ile foto yüklemeyi biliyor musun
Ya onu yapiyorum da işlem tamamlanmiyor google a dönüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?