1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Canim sakıncası yoksa diyet listeni paylasirmisin

Benim klasik diyet listeleri gibi 100 gr et, 5-6 yk sebze yemeği gibi listem yok canım.
Benim diyetisyenim her hafta degistiriyor listeyi. Haftada 2 gün peynirli salata, 3 gün tavuk pirzola ızgara gibi yemek isimleriyle veriyor, sevdiğim yiyecekleri.

Puding disinda gayet iyi ilkaycim neden begenmedin anlamadım.. su iiçmeyi hatirlatan programı kullanmadım ama google play store dan görmüştüm bak istersen

Tatli derken ?? :)

Bugün Iyiki Kahvaltida patates değişmis dedim ki kizartma gelmis yerine :)

i
Menun cok dengeli olmus canim sen bu Isi kavradin bence darisi basima

nilufer hizli bir baslangic yaptin yemek tarifleri falan supersin.. haftaya listedesin insallah

aksam sporumu da yaptim 40dakika bisiklet cevirdim dusumu alip cocuklari da yatirdim koltuga uzandim su an kendimi cok iyi hissediyorum

Sihhatler olsun aysuncum bende 40 dk super bir tempoyla yuruyus 10 dk titresim kemeri ile bayagi rahatladim.. artik sporla mutlu olmak boyle birsey demekki:)

yok oyle nadyacim sokul bakalim neler yedin?? Bende dokulucem simdi merak etme bende fenaydim bu aksam

Ara
1sekerli bur turk kahvesi
Ara
Cay yaninda 1 kestane sekerli lokum
Aksam 2 tahta kepce etli bezelye yemegi 2 kasik pilav avuc ici kadat lavas ekmek

Ara
Yuruyusten sonea 1 büyük bardak pulbiberli kimyonlu ayran
Ara
Birsey yemeyecektim ama eşim yoldan çıkardı kayinvalidem Bursa'dan kestane şekerli lokumla düğün cerezi getirmisti 4 lokum bir avuc cerezde 8.30 da ggitti mideye :)
Neyse ama cok da pisman degilim telafi edilir inşallah

Miladcım bezelye de karbonhidrat grubu yiyeceklerden, o yüzden yanında ekstra karbonhidrat almamak daha iyi olur kanımca.

Miladcım bezelye de karbonhidrat grubu yiyeceklerden, o yüzden yanında ekstra karbonhidrat almamak daha iyi olur kanımca.
Haklisin nehir ben bugun ipin ucunu cok kacirdim bezelye+ ppilav+ekmek üçlüsü de hic olmadi farkindayim..
Ustelik bezelyenin icinde extradan havuc ve patates de vardu ben pilava hayir diyemiyorum ya iki kasikla kaldım diye kendimi tebrik ettim hatta

Oylemiii bezelyeyi hep etli yapariz aslinda hic duymamistim tesekkurler

Ilkaycim senin için geçmiş haftalarda bir haftanın listesini yazıyorum.

UYARI= 97 kg üstü iken uyguladığım bir listeydi.

Sabah=
1 kk light beyaz peynir
Domates salatalık maydanoz
1 dl ekmek

Ara= 2 ceviziçi + 1 fincan nescafe

Öğle=
Haftanın 3 günü; 1 Avuçiçi kadar ızgara tavuk+ 1 bardak ayran
Haftanın 2 günü; 8 yk susuz sebze yemeği+1 dl ekmek+yoğurt
Haftanın 2 günü; Peynirli salata + 1 dl ekmek

Ara=
1 bardak ayran

Ara=
3 parça ceviziçi

Akşam=
Haftanın 2 günü 8 yk garnitursuz enginar ya da ıspanak
2 günü; 8 yk bamya yemegi
2 günü; semizotu+ 3 yk light yoğurt
Her akşam 1 dl tam tahıllı ekmek ve bol yağsız salata
Haftanîn 1 günü; 2 parça tavuk kalça ızgara+bol yeşil salata+3 yk light yoğurt

Ara= 1 fincan yesilcaya + 6 adet çiğ badem

Her hafta listem değiştiği için bir tanesini yazdım canım örnek olsun diye.

Ben de pilavsız yemek yiyemem sanıyordum. 56 günde sadece 1 defa yedim :) Unutuluyor yemedikçe.

O zaman ssürekli olduğun yerde sayarsın az kilo vermedin geçen hafta onu korumalısın bence... istersen demek oluyormuş onu da ogrendin. Yeme artik

Tambakcim telefon ile foto yüklemeyi biliyor musun

Ya onu yapiyorum da işlem tamamlanmiyor google a dönüyor

İBen de yeni yatağa girdim
akşam 5.30 da
1 kase mercimek çorbası
salata
yarım dilim tam buğday ekmeği

misafire yaptığım kıbrıs tatlısı ndan 2 çatal aldım. Ilk defa denedim de tam benim damak tadına göre çok güzeldi.
1 ısırık ama küçücük sadece tatmak için kiymali börek yedim

Yani kendimi çok tebrik ediyorum. Geceyi güzel kapattım

ayrıca yarın 2 posta misafir daha var bayanlar
ve en sevdiğim fırında sütlaç yapacağım. Nasıl dayanacak Sam artık. Çok yazamıyorum ama okuyorum malum eşim hacdan geldi görmeye geliyor lar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…