- 9 Şubat 2012
- 1.339
- 1.391
- 198
kaçamağın dışında aslında menün kalori hesabına bakınca çok değil 2 kaşık pilav yaklaşık 40 gr kadar oluyor buda 50 kalori hem ekmeğide çok az yemişsin bezelyede az yemişin az az yedikten sonra bana göre her şey yenilebilir ben bir öğünde ortalama 300-400 kalori almaya çalışıyorum günlükte en fazla 1200 kaloriyi geçmemeye çalışıyorum..Ara
1sekerli bur turk kahvesi
Ara
Cay yaninda 1 kestane sekerli lokum
Aksam 2 tahta kepce etli bezelye yemegi 2 kasik pilav avuc ici kadat lavas ekmek
Ara
Yuruyusten sonea 1 büyük bardak pulbiberli kimyonlu ayran
Ara
Birsey yemeyecektim ama eşim yoldan çıkardıkayinvalidem Bursa'dan kestane şekerli lokumla düğün cerezi getirmisti 4 lokum bir avuc cerezde 8.30 da ggitti mideye :)
Neyse ama cok da pisman degilim telafi edilir inşallah
Merhaba arkadaşlar,
Ufak bir operasyon geçirdiğim için uzak kaldım sizlerden. Ama diyete devam:)) Yürüyemediğim için dün olan diyetisyen randevuma cuma günü gideceğim inş. Dün akşam bir tane lahmacun, salata yedim. Yanında ayran. Lahmacun kaç dilim ekmek yerine geçiyor bilmiyorum. Ama birtane beni doyurdu.
kaçamağın dışında aslında menün kalori hesabına bakınca çok değil 2 kaşık pilav yaklaşık 40 gr kadar oluyor buda 50 kalori hem ekmeğide çok az yemişsin bezelyede az yemişin az az yedikten sonra bana göre her şey yenilebilir ben bir öğünde ortalama 300-400 kalori almaya çalışıyorum günlükte en fazla 1200 kaloriyi geçmemeye çalışıyorum..
Bir 88 i göremedim yaaa sinir oldum haaa
bu hafta inatlaşıyoruz ama ben kazanacam 87.6 olacam tam 2 kilo gidecek benden hadi ama.....
400 gram verdim bile kaldı 1600 daha
bu arada hep misafir ama bende fenayim ikramları tam yetecek kadar yapıyorum. Ya 1 er tane artıyor yada hiç. Ama ben yemiyorum tadını haricinde....
canım öyle bir Şerbetli tatlı istiyor ki anlatamam. O şerbet böyle damlaya damlaya yiyecem yani o kadar....
bide elde açma olacak kiymali tepsi böreği....
yemiş gibi oldum yavvv. ....
79.9 u gördüm mu ödül olarak yiyecem bunları. ...
canim seninle kilolarimiz hemen hemen ayni bende pazartesi 87 kilo olmayi hedefliyorum insallah
canim seninle kilolarimiz hemen hemen ayni bende pazartesi 87 kilo olmayi hedefliyorum insallah
Pazartesi bende 87.5 olursam haftaya tatlı bir rekabet başlar aramızda
kaçamağın dışında aslında menün kalori hesabına bakınca çok değil 2 kaşık pilav yaklaşık 40 gr kadar oluyor buda 50 kalori hem ekmeğide çok az yemişsin bezelyede az yemişin az az yedikten sonra bana göre her şey yenilebilir ben bir öğünde ortalama 300-400 kalori almaya çalışıyorum günlükte en fazla 1200 kaloriyi geçmemeye çalışıyorum..
Evet wetucum menu iyiydi benceDe lokum olmasaydi uzulmezdim o ufsk detaya ama 5 lokum 315kaloriye maloldu bana
Tablet kafayi yedi bi saat mesaj yazdim yolladim gorunmuyo uyuz oldum ya
bende telefindan alintilarken aranmasina sinir oluyorum yazdiklarim ucup gidiyor:)
Bir 88 i göremedim yaaa sinir oldum haaa
bu hafta inatlaşıyoruz ama ben kazanacam 87.6 olacam tam 2 kilo gidecek benden hadi ama.....
400 gram verdim bile kaldı 1600 daha
bu arada hep misafir ama bende fenayim ikramları tam yetecek kadar yapıyorum. Ya 1 er tane artıyor yada hiç. Ama ben yemiyorum tadını haricinde....
canım öyle bir Şerbetli tatlı istiyor ki anlatamam. O şerbet böyle damlaya damlaya yiyecem yani o kadar....
bide elde açma olacak kiymali tepsi böreği....
yemiş gibi oldum yavvv. ....
79.9 u gördüm mu ödül olarak yiyecem bunları. ...
insallah canim cokguzel bir hedef:)
Herkese merhaba,
Evdeyim bugün :) Sabah Alina' yı koydum arabasına 1 saat yürüdük sahilde iyi geldi ikimize de. Ne zamandır beraber çıkamıyorduk, babam mutlaka çıkarıyor her gün Alina' yı.
Şimdi de uyuttum, yemek yapacağım. Enerjim yerinde, spor mu yapsam diye düşünüyorum
Nehircim kilosu yakin olanlar yarisiyor birbiriyle sekerim:) bende acep kim yakin dedim baktım ayniyiz arada 100 gr var baştan beri o talihli sensin güzelim:):) var misin??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?